slm arkadaşlar dün konsoloslukdan posta geldi vizeni almaya gelebilirsin diye alt bölümündede almaya giderken yanımazda neler götüreceğimizi yazmışlar ama benim sorunum eşimin bana gönderdiği posta daha gelmedi bugün 15 günü geçti ama hala oratalarda yok postaneyede sordum gelmemiş henüz görünmüyor yılbaşında orda olmak istiyordum ya :?
vizeee
slm arkadaşlar dün konsoloslukdan posta geldi vizeni almaya gelebilirsin diye alt bölümündede almaya giderken yanımazda neler götüreceğimizi yazmışlar ama benim sorunum eşimin bana gönderdiği posta daha gelmedi bugün 15 günü geçti ama hala oratalarda yok postaneyede sordum gelmemiş henüz görünmüyor yılbaşında orda olmak istiyordum ya :?
Arkadasım yılbasında buraya gelme sansın yok cünki tatil basladı ama sabret vizen cıkmıs önemlisi bu ve niye esinin gönderdigi postayı bekliyorsun onu anlamadım senin vizen cıktı ise randevu al git konsolosluga esine gelen kagıda gerek yok.allah yardımcımız olsun hepimizin.allah yeni yasamında saglık ve huzur versin...
vızen hayırlı olur ınsallah bekleyenlerede sans getırırçarkadasım kac gunde cıktı vızen.nl den mı basvurdun yoksa tr den mı.kısa bır acıklama yapabılırmısın.tesekkurler
benim hollandadan yapıldı istek ekim 3 istek yapıldı kasım 3 de cwp geldi tam 1 ay yani allah herkesin yardımcısı olsun konsolosluk tatil değil sadece ayın 1 inde kapalı yanılmayın hollandadakiler kapalı olabilir ama türkiye açık arkadaşlar
maviş hayırlı olsun arkadasım.Sevindim senin adına.Darısı vize bekleyenlerin basına.Yeni yaşamında mutluluklar.Birde vize almaya giderken neler istiyorlar yazabilirmisin?Fotograf istiyorlarsa kac ebatlarında acaba? inşAllah zahmet vermiyorum maviş.Hakkını helal et arkadasım.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
arkadaşım hayırlı olsun vizen, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah... :geek:
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
biz isteği samewonen olarak yaptık arkadaşım yanlış olmasında 2 resim arka fonu beyaz partnerinizn oturum kartı fotokopisi pasaport sayfalarının fotokopi ve doğum kayıt örneği apostilli okadar bana konsoloslukdan gelen mektup bunlar yazılı
biz isteği samewonen olarak yaptık arkadaşım yanlış olmasında 2 resim arka fonu beyaz partnerinizn oturum kartı fotokopisi pasaport sayfalarının fotokopi ve doğum kayıt örneği apostilli okadar bana konsoloslukdan gelen mektup bunlar yazılı
Posta bekleyene kadar pcdne scan etseydiniz yaa daha kisa surerdi posta beklemek vs zorunda kalmazdinizz....
herkesten ayni seyleri istiyolar hemen hemen zaten randevu alirken soyluyolar neer gerektigini fotografta beyaz fono 35mm-45mm olucak zaten fotografcilar biliyor vize icin dediginiz zaman....
Allah kolaylik versin...
canım hayırlı ugurlu olsun vizen çok sevindim senin adına..
kardes hayirli olsun vizen 27 kasimda basvurdum bugun tam bir ay oldu ses yok...
milletinki 2 haftada cikiyor hatta 2 gunde cikan bile oluyor anlamıyorum benim butun evraklarim tam... anlamadigim o ama bu hafta cikar ins
belcika vatandasi mi olak simdi birde
arkadasim hayirli ugurlu olsun umarim en kisa surede diger islemleri halledersin.
eşiniz belçika vatandaşıysa ve maaş geliri iyiyse 2 günde cıkar. sizin ?
Valla esim TURK vatandasi maasi turuyordu evraklari vs hazirladik TAM olarak hepsini BU SITE SAYESINDE,burda tecrubelerini paylasan arkadaslar sayesinde ama tabi bunun etkisi %49 bence %51 ise sansa bakiyor...
Hee bana sorarsanizz is Turkiye"de konsoloslukta bitiyor diyorum ama anlamiyor kimse:)
yani Turkiyedeki konsoloslukta dosyaniza yazilan yazida bitiyo BENCE...
eşiniz belçika vatandaşıysa ve maaş geliri iyiyse 2 günde cıkar. sizin ?
Valla esim TURK vatandasi maasi turuyordu evraklari vs hazirladik TAM olarak hepsini BU SITE SAYESINDE,burda tecrubelerini paylasan arkadaslar sayesinde ama tabi bunun etkisi %49 bence %51 ise sansa bakiyor...
Hee bana sorarsanizz is Turkiye"de konsoloslukta bitiyor diyorum ama anlamiyor kimse:)
yani Turkiyedeki konsoloslukta dosyaniza yazilan yazida bitiyo BENCE...
Umuder türkiyedeki konsolosluk derken neyi ölçü alıyor burdaki konsolosluk sadece sınava girerken görüyor seni sınava girekende 3 tane türk var zaten neye göre açıklarsan sevinirim
leonardo06 Re: Anket...sizce holladadan mı vize basvurusu iyi..yoksa tr den
Mezun-NL
Kayıt: 23 Oca 2008, 09:02İleti: 302Yaş: 33Turkiye_Sehir: AnkaraYabanci_Ulke: Rotterdam
Giden: 52 Tesekkur
Gelen: 54 Tesekkur Bence burdan yani TR den başvurmanın bir avantajı da, yanılmıyorsam konsolosluğun IND ye görüş bildirmesi. Hollandadan başvuruda, ordaki yetkililer sizi yani gelecek kişiyi görmüyorlar bile in mi cin mi? Ama Türkiyede kılığınıza kıyafetinize, konuşmanıza hatta mesleğinize bakıp en azından bir fikir sahibi olabilir ve olumlu görüş bildirebilir konsolosluk yetkilileri. yanlışım var mı?
Kayıt: 23 Oca 2008, 09:02İleti: 302Yaş: 33Turkiye_Sehir: AnkaraYabanci_Ulke: Rotterdam
Giden: 52 Tesekkur
Gelen: 54 Tesekkur Bence burdan yani TR den başvurmanın bir avantajı da, yanılmıyorsam konsolosluğun IND ye görüş bildirmesi. Hollandadan başvuruda, ordaki yetkililer sizi yani gelecek kişiyi görmüyorlar bile in mi cin mi? Ama Türkiyede kılığınıza kıyafetinize, konuşmanıza hatta mesleğinize bakıp en azından bir fikir sahibi olabilir ve olumlu görüş bildirebilir konsolosluk yetkilileri. yanlışım var mı?
arkadaşlar bugün sabah erken 8 buçukda gittim vize için pasaportumu werdim p.tesi elimde olacak bende c.tesi için bilet bakıyorum allah herkese nasip etsin inş. bu mutluluğu büyük bi ihtimal 09.01.2010 nl ye uçuyorum sitedeki tüm arkadaşlara desteklerinden dolayı çok tşk. ederim yardımlarınız içinde tekrar tşk. saygılar
arkadaşlar bugün sabah erken 8 buçukda gittim vize için pasaportumu werdim p.tesi elimde olacak bende c.tesi için bilet bakıyorum allah herkese nasip etsin inş. bu mutluluğu büyük bi ihtimal 09.01.2010 nl ye uçuyorum sitedeki tüm arkadaşlara desteklerinden dolayı çok tşk. ederim yardımlarınız içinde tekrar tşk. saygılar
Hadi hayırlı olsun arkadasım allah yeni yasamında saglık huzur versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol