arkadaşlar benim vizemde çıktı eşim bana geçen hafta p.tesi postayla kağıtlar göndermiş ben onlarla birlikde gitmeliyim vizemi almaya ama hala gelmedi bide yarın son gün bunların hem bayramları hemde yılbaşı tatili giriyor 2 hafta kapalı heryer neyapacam bende ümitlenmiştim yılbaşında eşimin yanında olurum diye üzüldüm yine ya...ordan buraya gelmesi gerekmezmiydi bugüne kadar ben burdan yolladığımda 4 güne gitmişti ama ordan gelmedi hala neyapmalıyım bilen varmı? :cry:
vizeee ile ilgili
arkadaşlar benim vizemde çıktı eşim bana geçen hafta p.tesi postayla kağıtlar göndermiş ben onlarla birlikde gitmeliyim vizemi almaya ama hala gelmedi bide yarın son gün bunların hem bayramları hemde yılbaşı tatili giriyor 2 hafta kapalı heryer neyapacam bende ümitlenmiştim yılbaşında eşimin yanında olurum diye üzüldüm yine ya...ordan buraya gelmesi gerekmezmiydi bugüne kadar ben burdan yolladığımda 4 güne gitmişti ama ordan gelmedi hala neyapmalıyım bilen varmı? :cry:
Esin ne kagidi gonderdiki hollandadan???
Vize almaya giderken esinin kagitlari gerekmiyorda daha aciklayici yazarsan iyi olur??
bizim nikah yok samenwonen olarak istek gönderdi bana vize kabul oldu o parayı yatırdı kendi pasaport ve oturum kartı fotokopilerini gönderdi bana ikamet gibi şeyler işde onları istiyorlarmış dimi vize almaya giderken onlar olmadanda arayıp randevu alamadım yarında songünmüş tatile giriyorlarmış
benim bildigim onu oturum karti pasport fotokopisi vs gerekiyordu ama posta yerine fax cekseydi daha hizli olurdu...Yada pcden scan edip maille gonderseydi dahada hizli olurdu
Konsolosluklardami iki hafta tatile giriyor eminmisin burda herkes calisiyor daha okullar tatil sadece :S:S:S
aslinda iksyi arayip direk bilgi alsan daha iyi olur yani o evraklarda gerekmiyorsa gerekiyorsa bile fax cekerse esin beklemenize gerek kalmaz bence ara bir sor yani randevu alabilirsin belki (alamazsanda olan 23 tlne olur yani)yilbasinda kavusursun esine hayirlisi olsun...
Konsolosluklardami iki hafta tatile giriyor eminmisin burda herkes calisiyor daha okullar tatil sadece :S:S:S
aslinda iksyi arayip direk bilgi alsan daha iyi olur yani o evraklarda gerekmiyorsa gerekiyorsa bile fax cekerse esin beklemenize gerek kalmaz bence ara bir sor yani randevu alabilirsin belki (alamazsanda olan 23 tlne olur yani)yilbasinda kavusursun esine hayirlisi olsun...
İKS 25 ARALIKTA, 31 ARALIKTA VE 1 OCAKTA TATİLDE ARKADAŞLAR IKS DEN ÖYLE SÖYLEDİLER BANA
ozaman şimdi benim posta gelirse ben arayıp randevu alabilirim dimi vize için bu yazdığınız tatil günleri dışında
merhaba maviş bende senin gibi nikah olmadan başvuru yapmayı düşünüyorum vizenin gelmesi nekadar bi süre aldı neler yaptın neler lazım yardımcı olurmusun
ben burdan doğum kayıt örneği ikamet ve pasaport sayfalarının fotokopilerini gönderdim bide sınav sonuç kağıtlarını okadar gerisini ordan hallettiler eylül 25 sınava girdim 27 sonuç geldi ekim 3 istek yapıldı kasım 3 de onaylandı tam 4 hafta işde bu ara hızlı çalışıyorlarmış ya bide allah yardımcın olsun arkadaşım
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol