Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizeeeeee

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 3.198 görüntülenme
bugün posta gelmiş eşime kabul oldu diye şimdi vize parası yatırıp en kısa zamanda nl deyim çok mutluyum allah herkese yardım etsin sevgiler

Not:mesajinizin icerigi vizenizin ciktigiyla ilgili oldugundan ''Sinav Oncesi ve Tarihleriniz''basligina uygun olmadigindan uygun baslik altina tasinmistir anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...

saygilar

sansli....
oo gozun aydin kardes kac gunde cikti yazarmisin
maviş yazdı:
bugün posta gelmiş eşime kabul oldu diye şimdi vize parası yatırıp en kısa zamanda nl deyim çok mutluyum allah herkese yardım etsin sevgiler

Hadi hayırlı olsun arkadasım allah yeni yasamında saglık ve mutluluk versin...
maviş yazdı:

aaaa cok sevindim mavis yaaa daha oglen sana ve bekleyen tum arkdslara ins ins ins yilbasindan once vizelerinizi yollar ind postalariniza demistim umarim dilegim diger arkdslarimizinkide hemen arka arkaya gelmesinden yana,,,,inan cok sevindim gozunaydin rabbim en kisa zamanda sagsalim esinin yanina yeni hayatina yuvana kavusmanida nasip etsin,,,, :geek: :geek: :geek:
bugün tam bir ay olmuştu...
arkadaşım inankı senın adına cok mutlu oldum eminimki sende oylesın suann vede en kötü gunun boyle olsunn darısı bizlere inşaallah ALLAH yolunu acık etsın...
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah darısı hepimizin başına.
Hayırlısı olsun kardeşim,

Benimde 02.12.2009 mektup geldi eşim bugün 830€ yatırdı. Aslında burdan sonra yapılacak aksiyonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyeceğim. bu parayı yatırınca oturum kartı diye birşey geliyormuş bu kar benim adrese yani türkiyeye mi gönderilcek yoksa hollandayamı çok sıkıldım bu işten artık eşimin yanında olmak istiyorum.
hayırlı olsun maviş sag salim git inş

slm arkadaslar eşim 28 ekımde ankaradan bas vuru yapmıstı benden bır aylık maasımın yattıgına dair vergı daıresınden kagıt ıstemısti İND cunku 18 aylık kontrat vermıstım ama ıse yenı baslamıstım vızeye bas vururken gercekten emın olmak ıcın sanırım maasımın ödendı kAGIdını ıstemıslerdı oda bır sonrakı ay verılebılıyor vergı daıresınden bugun aldım 1 aydır oyuzden beklıyorduk bugun alıp teslım etTım iND e 9 subata kadar bır haber alırsınız suanda evrak memurun önunde felan dedı ambasade nın dedı tam anlamadım bakalım ne zaman cıkar ıns beklıyoruz allah herkese kolalık versın
maviş tebrik ederim arkadasım.Darısı benim basıma inşAllah

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim bu mutlu günümde destek olduğunuz için hepinize minnettarım inanın umarım tüm bekleyen arkadaşlarıma kardeşlerime tez zamanda haber gelirde herkes evini yurdunu bilir bu ayrılıklar çok zor 4 aydır eşimi göremiyordum bende 8 aydırda tr deyim şimdi şu son işler olsa bitsede bende artık huzura ersem herkes gibi bütün dualarım sizler için allah yardımcımız olsun...
gözün aydın maviş darısı başıma ve tüm bekleyenlereeeee
maviş hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.Allah yolunu açık etsin.
tebrikler arkadasim,, cok sevindim senin adina :) umarim kader bizede guler ,bizde sevdiklerimize kavusuruz,, :)
Hayırlar getirmesi duasiyle..
arkadaşlar eşim bugün vize parasını yatırdı bakalım nezaman haber gelecek bize herkese bol şans
hayırlısı arkadaşım asıl zor olan konuyu atlatmışssın nasılolsa bu bekleyiş güzel tarafı olsa gerekk bizleride unutma darısı benım gıbı vıze bekleyen arkadaşların başınaaa.....
gozun aydin arkadasim hayirli olsun insallah en yakin zamanda esine kavusursun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol