Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizeeeeeeem ciktiiii yasasiiiin

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 2.745 görüntülenme
vizem onaylandi cok sukur. peki arkadaslar tr istanbul konsoloslugundan pasaportu onaylatmak icin ne yapmam gerekiyor'? lutfen bilgi verin :geek:
Harika bi haber bizde 15 haziranda vizeye basvurduk umarim sizinki gibi cabuk gelir.

Kolay gelsin.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, vize parasını yatırdıktan 3-5 iş günü sonrasında konsolosluğu arayıp

evraklarının gelip gelmediğini öğreniyorsun,şayet geldiyse sana randevu verip beraberinde getirmen

gereken evrakları söylerler.
gözünüz aydın.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: tebrikler arkadasim.rabbim yolunu acik etsin.nl de basarilar diliyorum.

bol sanslar
gözün aydın arkadasım... benimkinden halen haber gelmedi 2 ay oldu evrakları gonderelı hayırlısı bakalım
hayırlı uğurlu olsun kardeşim
Arkadaslar hepinize cok tsk ediyorum o guzel dilekleriniz icin.Darisi vize bekleyenlere....
Tebrik ederim kardeş.Allah her işinde mutlulukla devam etmeyi nasip etsin inş.

Darısı bizim başımıza :D .

Cuma günü başvuruyu yapacağız inşallah.
gozunuz aydin tbrkler
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, inşallah yeni yaşamınızda herşey sizin için güzel olur. darısı vize bekleyen tüm arkadaşlara...
hayirli olsun vizen.bundan sonraki yasaminda mutluluklar.darisi bekleyenlere olsun insallah
Tskler arkadaslar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol