bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar 17.01.2008 de uyum sınavına girdim.11.02.2008 de vize için başvuruda bulunduk ve nihayi karar 22.03.2008 de açıklandı vizem çıktı allaha şükür.vize için gerekli olan 830 euro ücretide yatırdık.şimdi sormak istediğim vizem ankaraya gelmiş midir eğer geldiyse nasıl öğrenebilirim?bu aşamadan sonrası için yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
vizem çıktııı
eski site arkadaşlarım da burda bozcar ve diğerleri. :P
saat 13.30 ile 14.30 arasında konsolosluğu arayarak sorabilirsiz
teşekkürler daha önce uyum sınavı için aramış olduğumuz büyükelçilik numarasını aramam gerek sanırım.ancak uyum sınavı için randevu aldığımızda saat 15-16 arası arıyorduk.telesekreter çıkıyo sürekli şu anda denedim. :roll: gurbet_gelini,bozcar,mstosman,lora ve biçok eski site arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum :roll:
sanırım 14:00 - 15:00 saatleri arası arayabiliryorsun, vizeni almaya giderken neler gerektiiginide bizimle paylasirsan seviniriz. ALLAH (C.C.) yardimcin olsun.
arkadaşım ankara konsolosluğunun telefon numarasını bilmiyorum netten baktım 0312 409 18 00 yazıyor konsolosluk sitesinde http://www.nl.org.tr
istanbuldaki konsolosluğun numarasını diğer arkadaşlara bilgi amaçlı yazayım 02123932110
haftaiçi hergün 13.30 ile 14:30 arasında aranıyor
biz nl den başvuru yaptık kısa sürede vizem çıktı sonra eşim parayı yatırdı birkaç gün sonra konsolosluğu arayıp paranın yatıp yatmadığını teyit ettirdim paranın hesaplarında göründüğünü teyit etti yapı krediye 21 ytl yatırdım pin kodu için 1gün sonra bugun arayıp iks yi randevu aldım iksdeki görevli vizeniz gelmişmi konsolosluğa sordunuzmu deyince tekrar konsolosluğu aradım vizemin geldiğini öğrendim götürmem gereken evrakları söyledi görevli
birde evrakları bırakacakmışım konsolosluk 2 gün sonra vizelenmiş pasaportumu bana postalayacakmış
istanbuldaki konsolosluğun numarasını diğer arkadaşlara bilgi amaçlı yazayım 02123932110
haftaiçi hergün 13.30 ile 14:30 arasında aranıyor
biz nl den başvuru yaptık kısa sürede vizem çıktı sonra eşim parayı yatırdı birkaç gün sonra konsolosluğu arayıp paranın yatıp yatmadığını teyit ettirdim paranın hesaplarında göründüğünü teyit etti yapı krediye 21 ytl yatırdım pin kodu için 1gün sonra bugun arayıp iks yi randevu aldım iksdeki görevli vizeniz gelmişmi konsolosluğa sordunuzmu deyince tekrar konsolosluğu aradım vizemin geldiğini öğrendim götürmem gereken evrakları söyledi görevli
birde evrakları bırakacakmışım konsolosluk 2 gün sonra vizelenmiş pasaportumu bana postalayacakmış
sağolun arkadaşlar,aradım ankara büyükelçiliğini ve vizem gelmiş.götürmem gerekenleride söylediler.yardımınız için tekrar teşekkürler.. :P :P
iyi güzelde ne istediler götürmen için:D , paylaşırsan sevinirz, daha önce yazmıştım sanırım görmedim :oops: , ALLAH (C.C.) yardımcın olsun
istenilen belgeler kişiden kişiye değişebileceği için yazmak istememiştim fakat bencevap vereyim iks deki görevli mvv başvuru belgesi(kendi el yazımla doldurmamı ve imzalamamı söyledi),tüm pasaportumun fotokopisi ve 2 foto (45*35,yüz 18ml,uzunluk28ml arka fon açık renk vs.dedi
konsolosluktaki görevlide formul b,sınav sonuç belgemin aslı ve fotokopisi ,kendi pasaportumun tüm sayfalarının fotokopisi ni istedi anlayacağınız iş bi raz karışık o yüzden ben tüm evrakları götüreceğim daha önceden hazırlamıştım zaten. formul a,formul b,eşimin ve benim pasaportumun tüm sayfalarının fotokopisi,sınav sonuç belgemin aslıve fotokopisi,nüfüs cüzdan fotokopileri,bir kaç foto ,nüfüs kaydım vs..
bu arada konsolosluktaki görevliye fotograf ebatlarının şartı varmı dedim arka fonu açık olsun fazla büyük olmayan bir vesikalık olsun yeterli dedi ebat vermedi...
konsolosluktaki görevlide formul b,sınav sonuç belgemin aslı ve fotokopisi ,kendi pasaportumun tüm sayfalarının fotokopisi ni istedi anlayacağınız iş bi raz karışık o yüzden ben tüm evrakları götüreceğim daha önceden hazırlamıştım zaten. formul a,formul b,eşimin ve benim pasaportumun tüm sayfalarının fotokopisi,sınav sonuç belgemin aslıve fotokopisi,nüfüs cüzdan fotokopileri,bir kaç foto ,nüfüs kaydım vs..
bu arada konsolosluktaki görevliye fotograf ebatlarının şartı varmı dedim arka fonu açık olsun fazla büyük olmayan bir vesikalık olsun yeterli dedi ebat vermedi...
evet selin arkadaşımızın bahsettiği gibi belgeler aynı.yani en azından benden istenilen de hemen hemen aynı.tekrar yazayım eşimin pasaport fotokopisi,evlilik cüzdan fotokopisi,formul a ve b sınav sonuç belgesi, ,iki adet vesikalık fotoğraf benim pasaport fotokopisi, daha sonra ki aşamalarıda yazarım inşallah.bu arada soran arkadaş eski site arkadaşlarımızdan sanırım trnlali.Allah herkesin yardımcısı olsun..
bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar 17.01.2008 de uyum sınavına girdim.11.02.2008 de vize için başvuruda bulunduk ve nihayi karar 22.03.2008 de açıklandı vizem çıktı allaha şükür.vize için gerekli olan 830 euro ücretide yatırdık.şimdi sormak istediğim vizem ankaraya gelmiş midir eğer geldiyse nasıl öğrenebilirim?bu aşamadan sonrası için yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Oncelıkle aramıza hosgeldın arkadasım.Kısa bır zamanda da vızen cıkmıs.
Tebrık ederım,Yenı yasamında da mutluluklar.
Darısı bızlerın basına ınsallah.Allah hepımızın yardımcısı olsun..
İyi dileklerin için sağol arkadaşım darısı inşallah bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah.. :P ''Elleri cebinde hiç bir başarı merdivenini tırmanamıyosun ''işte karşımıza çıkan engelleride zamanla ve Allah'ın izni ile atlatıyoruz.. :P 'ÜMİTSİZSENİZ ÜMİT YİNE SİZSİNİZ'
tebrikler arkadas gozun aydin allaha yolunu acik atsin hayata basarilar :geek: :geek: :geek:
fadiyes ne oldu vize için başvuruda bulundun mu :?: üç ay gibi bi süre beklemen lazımdı sanırım doldu süren..hakkında hayırlısı arkadaşım inş dilediğin gibi olur herşey..
Tebrikler arkadaşım. Yeni hayatında mutluluklar dilerim.
sağolun iyi dilekleriniz için..darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inş..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol