Arkadaşlar dofide bu yazıyor ne demek istemişler vizem çıkmışmı ? :o
21/12/2009
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 04/02/2010
Beslissing/Status Dossier: Toekenning visum op voorlegging bijkomende stukken.
Datum beslissing/Status Dossier: 27/05/2010
extra info1: De bevoegde diplomatieke/consulaire post zal meedelen welke documenten nog overgelegd moeten worden.
extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
Date de la demande de visa: 21/12/2009
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers: 04/02/2010
Décision: Octroi du visa sur production de pièces complémentaires.
Date de la décision: 27/05/2010
extra info1: Le poste diplomatique/consulaire compétent communiquera quelles pièces doivent être produites.
extra info2: La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
vizem çıkmış mı çıkmamış mı?
flamancası iyi olan kimse yokmu arkadaşlar şu anda forumda? :roll:
bizden gene ek evrak isteyecekler anlaşılan...
evrakları tamamladıktan 4 ay sonra gene evrak istediler böyle bir saçmalık görmedim ben :x
madem evrak isteyeceksiniz neden beklediniz bu kadar ? eşimin mutuellesinden faydalanıp faydalanamayacağıma dair belge istiyorlar arkadaşlar şimdi bide bununla uğraşıp bekleyeceğiz. neyse hayırlısı artık...
madem evrak isteyeceksiniz neden beklediniz bu kadar ? eşimin mutuellesinden faydalanıp faydalanamayacağıma dair belge istiyorlar arkadaşlar şimdi bide bununla uğraşıp bekleyeceğiz. neyse hayırlısı artık...
hay böyle işin... ne biçim iştir ya baştan istesenize :S hemen gonderin atabilgin kafayı yediler iyice ne yapacaklarını şaşırdılar
evrakları tamamladıktan 4 ay sonra gene evrak istediler böyle bir saçmalık görmedim ben :x
o cok ugrastiran bi kagit deil forumdan hatirladigim kadariyla atabilgin.uzulme.bence o kagidi verdikten hemen sonra alicaksin vizeyi
atabilgin benden de istemişlerdi onu. 1 günlük iş sonra postaya versin göndersin sana eşin. ama pposta 1 hafta sürüo havaalanında gidip birine verip sende burdan o kişiyi karşılayabilirsin böylece aynı gun elinde olur
dün ben konsolosluğu aradıktan sonra beni iks den aradılar; şartlı onay vermişler vizeme, o kağıdı verdiğimde birkaç gün içinde çıkacak heralde vizem. belgeyi almak zor değilde eşim hiç çalışmadığı için ve babasının mutuellesinden faydalandığı için bende faydalanbilirmiyim tam emin değilim inşallah sorun çıkarmazlar.
evet faydalanabilirsin benim eşimde çalışmıyordu. kayınvalidemin üzerinden yararlandım. verilen karar evet şartlı vermişler vizeni o belgeyi verince vizeni verecekler hadi gozun aydın cok basit bir belge
hadı darısı basımıza atabılgın kardes sevınmelısın bence.versınlerde sartlı versınler ne yapalım.onuda bulamayanlar var bunada sukur dıyelım.
dün ben konsolosluğu aradıktan sonra beni iks den aradılar; şartlı onay vermişler vizeme, o kağıdı verdiğimde birkaç gün içinde çıkacak heralde vizem. belgeyi almak zor değilde eşim hiç çalışmadığı için ve babasının mutuellesinden faydalandığı için bende faydalanbilirmiyim tam emin değilim inşallah sorun çıkarmazlar.
hadi insallah vercekler vizeni atabilgin.
sağolun arkadaşlar hayırlısıyla alacağız inşallah vizeyi, darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına...
Arkadaşlar pazartesi günü istanbul iks ye mutuelleden aldığımız sigorta kağıdını teslim ettim, bugün UPS den mesaj geldi pasaportum kargoya verilmiş yarın elimde olacakmış, iks yi aradım vizemin çıkıp çıkmadığını söyleyemezlermiş ne hikmetse ancak pasaportta görebilirmişim. Dofi nin şartlı onayından sonra vizeyi almışımdır diye düşünüyorum ama bir yandanda aksi olabilirmi diye endişeleniyorum. sabah ola hayrola diyelim inşallah hayırlısıyla vizem çıkmıştır...
inşaallah kardeşim hayırlısıyla vizenle beraber geliyodur pasaportun. beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun.
kardeşim hayırlı olsun ınsallah vızenı sag salım alırsın ve gelırsın rabbım senı esıne ve bebegıne hayırlısıyla kavustursun kardeşim rabbım bır omur boyu mutlu etsın sızı darısı bızlere olsun ınsallah hayırlısıyla vızenı alırsın kardeşim aklındakı kotu seylerı cıkar ıyı düşünek iyi şeyler olsun rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı beklemeler kardeşim
kardeşim hayırlı olsun ınsallah vızenı sag salım alırsın ve gelırsın rabbım senı esıne ve bebegıne hayırlısıyla kavustursun kardeşim rabbım bır omur boyu mutlu etsın sızı darısı bızlere olsun ınsallah hayırlısıyla vızenı alırsın kardeşim aklındakı kotu seylerı cıkar ıyı düşünek iyi şeyler olsun rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı beklemeler kardeşim
ortaköy , hatice 25 arkadaşlar sağolun allah razı olsun, bende vizemin geleceğine inanıyorum, allahıma şükür eşim ve bebeğimizde yanımdalar zaten, kısmetse ağustos başında beraber gideceğiz belçikaya...
"Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır"
ortaköy , hatice 25 arkadaşlar sağolun allah razı olsun, bende vizemin geleceğine inanıyorum, allahıma şükür eşim ve bebeğimizde yanımdalar zaten, kısmetse ağustos başında beraber gideceğiz belçikaya...
"Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır"
kardeşim inşallah vizen gelır ve eşinle beraber gıdersın inşallah sendende rabbım razı olsun kardeşim dedıgın gıbı ''"Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır''
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol