Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizem çıkmışmı

Yorum için giriş yap 26 mesaj · 5.654 görüntülenme
merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce başvuru yaptım dofide bu yazı çıktı daha sonra iks den aradılar davetiyenin suresi dolmuş yeniden istiyorlar dofiyi arattırdık vizeniz çıktı ek belge gerekiyor demişler o yazının çevirisini yapıyorum öyle bişey yazmıyor sizce çıkmışmıdır vize

Visumaanvraagnummer: 63749

Datum visumaanvraag: 25/02/2010

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 05/03/2010

Beslissing/Status Dossier: Toekenning visum op voorlegging bijkomende stukken.

Datum beslissing/Status Dossier: 20/05/2010
evet ek belge istiyorlar ufuk ne istiyorlarsa götür
ufukcum aynı yazı bendede çıktı ve bendende sigorta kağıdı istediler, vizeme şartlı onay vermişler belgeyi teslim ettikten sonra bir aksilik olmazsa vizeyi verecekler... yazıyı gönderip tercüme ettirdiğim akrabalrım vizen çıkmış sadece bir belge isteyecekler dediler. davetiyeni yeniden iste ve teslim et biran önce arkadaşım ve vizene ve sevdiklerine kavuş allahın izniyle...
Aynen öyle atabilgin. ek belge istiyorlar hep görürdüm dofi de bu yazı nedir diye sende de görünce araştırıp öğrendim :)
ek belgeyi bugün iks ye götürdüm dofiyi aradığımızda vizenin onaylandığını söylüyorlar iks nin birşeyden haberi yok hayırlısı inşallah kısa zamanda elime geçer eğer gerçektende çıktıysa vizem
aynen öyle 1.5 haftadır bendde bekliyorum dofi gönderdik vizeyi diyo konsolosluk gelse biz de size göndeririz diyor ortada yok birşey
benim sigorta kağıdımda postada gelirse cumaya teslim edicem iks ye sonra bende beklemeye başlayacağım tekrar... inşallah gelir vizelerimiz hemen...
atabilgin kardeş belgeni keşke başka bir şekilde getirtseydin oradan gelen birisiyle mesela bende senin gibi postayla istedim 10 günde geçti elime
nasıl bir işse işkenceye dönüştü artık bu beklemek adamlar bizi memleketinde istemiyor işte tek sebebi bu...
bundan sonra başvuru yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun iks nin önü bu gün kuyruktu yaz tatili geliyor işlemler daha çok yavaşlayacaktır
ufuuk yazdı:
atabilgin kardeş belgeni keşke başka bir şekilde getirtseydin oradan gelen birisiyle mesela bende senin gibi postayla istedim 10 günde geçti elime

yok ya biz herzaman postayla gönderi yapıyoruz enfazla 3 gün sürüyor... gelir hayırlısıyla inşallah...
barkod numarasından takip edebilirsin şu an nerede olduğunu 1 gün brükselde bekliyor 1 günde istanbul uluslararası posta işleme merkezinde doğru seninki daha erken gelir benimki oradaki resmi tatile denk gelmişti hafta sonuyla beraber onun için uzadı
evet ufukcum dediğin gibi oluyor, pazartesi salı çıkarsa perşembe cumaya geliyor, diğer türlü haftasonu sebebiyle 5-6 günü bulabiliyor neyse hayırlısı diyelim...
çok şükür vizem çıktı iks bugün ups kargoya verdi
hadi gozunaydin arkdsm rabbim sagsalim esine yuvana ve yeni hayatina kavusmanida nasip etsin ins ins ins,,,
ufuuk abi gözün aydın cok sevindim bende bekliyorum daha teslim etmediler ups e
hadi hayırlı olsun ufuk, barışcım darısı başına...
insallah abicim seninde darısı başına :)
gözün aydın ufuk kardeşim yeni yaşamında başarılar dilerim
teşekkür ederim arkadaşlar vizem dün elime geçti çok mutlu oldum huzunlendim ne bileyim iyice psikolojim bozuldu
ali oflaz kardeşim seni mülakata girerken gördüm elçilikte aylar sonra ikinci çağırılışındı sanırım beklemeye almışlardı seni allaha çok şükür çıktı vizemiz biletimi aldım pazartesi belçikadayım inşallah
kardeşim hadı gozun aydın olsun darısı bekleyenlere olsun ınsallah yolun acık sansın bol olsun kardeşim rabbıme emanet ol hayırlı yolculuklar
ufuuk yazdı:
teşekkür ederim arkadaşlar vizem dün elime geçti çok mutlu oldum huzunlendim ne bileyim iyice psikolojim bozuldu

hayirli ugurlu olsun vizen ufuk.seni gayet iyi anlayabiliyorum.cok deisik bi duygu vizeli pasaportu eline almak.sevincle huzun bi arada yasaniyo.daha bunun havaalani fasli var :) sana tek tavsiyem havalaninda ailenin yanindan ayrildiktan sonra sakin arkana bakma.cok zor bisey ama bana boyle tavsiye etmislerdi.o nedenle cok vicdansiz davrandim ve arkama hic bakmadim.baksaydim cok kotu olurdu hem benim hem ailem icin.simdi burdayim insan zamanla herseye alisiyo.bundan sonraki yasaminda mutluluklar...
arkadaşlar belçikaya indiğimde pc karşısına ilk geçtiğim anda size vize hakkında bir ipucu vereceğim eminim bir çok arkadaşın işine yarayacaktır
cok sukur sonunda belcikaya indim aileme kavustum arkadaslar ben buraya vize alirken belcikada evlilik yapmak uzere basvuruda bulundum kisa bir suredede cikti vizem ayni seyi sizlerede tavsiye ederim resmi nikahi belcikada yapacaginiz icin formalite pek fazla olmuyor
merhaba arkadaşlar, ben belçika vizesi için başvurmuştum. Turistik vize için başvurdum ve 18 gün kalmayı planlıyorum. Şu an tam 5 hafta oldu ve hala bekliyorum. uçak biletide 3 gün sonra. biraz panik olmuş durumdayım ne yapmam gerekiyor? iksyi aradım dosyanız karar için brüksele gönderilmiş diyorlar başka bir şey demiyorlar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol