merhabalar arkadaşlar ya eşim burda tatil işleri yavaştan alıyorlar felan diyor ,kimide eşin gidip ilgilensin diyor ne yapacağımı bilemiyorum 2 ay dolmak üzere sanırım bu böyle kışa kadar gidecek çok üzgünüm çok mutsuzum ya böle bir işe kalkıştım ama bakalım hayırlısı çıkmayacak sanırım vizem :((((( :(
vizem çıkmıyor
cikar canim sabirli ol,2 ay cok erken bi zaman
merhabalar arkadaşlar ya eşim burda tatil işleri yavaştan alıyorlar felan diyor ,kimide eşin gidip ilgilensin diyor ne yapacağımı bilemiyorum 2 ay dolmak üzere sanırım bu böyle kışa kadar gidecek çok üzgünüm çok mutsuzum ya böle bir işe kalkıştım ama bakalım hayırlısı çıkmayacak sanırım vizem :((((( :(
2 ay cok az bi zaman daha sabirli olmayi denemelisin.. Dofi nin sitesinde dosya numaran ile takip yapabiliyor musun ? ve suan gercekten tatil sezonu islemler oldukca yavas iki dakikalik islem yaptiracaktim belcikada belediyede 2 hafta beklettiler kimse baskasinin isine bakmiyor herkez o kisinin izinden gelmesini bekliyor o yuzden biraz sabirli olmayi denemelisin
Yaklasik zaten 5 ay suruyor ortalama olarak..
Yaklasik zaten 5 ay suruyor ortalama olarak..
kusura bakmada 2 ay da vize cok az bi zaman arkadasların dedigi gibi en az 5 ay vize cıksa bile bekletiyorlar ...
24,03,2009 vize basvuru
08,07,2009 vize eksik evrak
23,08,209 hollanda vize onayı
18,08,2009 vize randövi
bi o kadarda evrak var :D:D:D:
düşün yani gününün tadını cıkarmaya bak ,,,
ALLAHCC sabır versin bizde bekliyoruz napalımm .. bizim de basımız da ...
koolay degil ... önümüzde bi bayram var ailemizle gecirebilecegimiz ...
herkez ister cabuk gitmeyi ama kısmetden öteye yol yok ... bizim oralara paramız yetmez ki işmiz hemen halledilsin ... zaman zaman zaman
24,03,2009 vize basvuru
08,07,2009 vize eksik evrak
23,08,209 hollanda vize onayı
18,08,2009 vize randövi
bi o kadarda evrak var :D:D:D:
düşün yani gününün tadını cıkarmaya bak ,,,
ALLAHCC sabır versin bizde bekliyoruz napalımm .. bizim de basımız da ...
koolay degil ... önümüzde bi bayram var ailemizle gecirebilecegimiz ...
herkez ister cabuk gitmeyi ama kısmetden öteye yol yok ... bizim oralara paramız yetmez ki işmiz hemen halledilsin ... zaman zaman zaman
sağolun allah razı olsun arkadaşlar moral dolu yazılarınız için insanoğlu bazen sabırsızlanıyoruz ama hayırlısı deyip bugünün keyfini çıkarmaya çalışmalıyım :) iyiki bu site var en azından benim gibi birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyor kader arkadaşlarım :D eşim dofi sitesinden dosya numaramla bakmış karar süreçte yazıyormuş olsun hayırlısı bakalım tekrar teşekkür ederim sıkıntılı olduğumda tekrar yazıp sizleri rahatsız edecem gibi görünüyor sağolun verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler Allaha emanet olun
ayrı bi baslık acmayım ddim .. arkadaslar benden 30.000 euro degerinde seyehat saglık sigortası istediler o nedir... bilen var mı.... yoksa randovi veren karının mı yanlıslıgı var...
Evet darisibasima en ucuz 30.000 euroluk sigortayi denizbank yapiyor oraya gidiyorsun orada soyluyorsun 15 tl felan yapiliyor ucuz o sikma canini :)
unknown kardes gec kaldın :D BEN fiba sigortadan yapdırdım 35 euro ya :D 90 günlük ... neyse saglık olsun daha fazla istemediklerine dua ediom ,,
yaa evet arkadsım senın cın gercekten bıraz daha sabır bende beklıorum 3 ay doldu kafayı yedırterek ama bu ısler sabır ısı onu anladım yanı bende de eksık evrak cıktı yenıden ınceleme yapıorlar artık ne kadar sure de sonuc alırım bılımıorum ama herkes ıcın hayırlısı umarım tez zamnda yanıt alırız amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
xELAx sende surseoir mi yazıyor ? hangi evragı istediler eksik olarak ?
mutuel dıye bı evrak ıste sur seoır mı ne evragı ya da ne oluyo
mutuel sigorta kağıdıda. surseoir dofinin sitesinde yazan şey ? dosya numaranla bakabilirsin biliyormusun ?
evt bakıorum dosya numaramla zaten konsoloslugun vermıs oldugu numaralarda ıse yarıo ama sonuc cıkmıor beklemekten bıkmıs durumdayım yanı sende mı vıze sonuc beklıosun ve ne zamandır acaba
ben 5,5 aydır bekliyorum ankaradan başvurdum :)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol