Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VIZEM ÇIKTI :)) 33 GUNDE

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 3.964 görüntülenme
Öncelikle ufoss a ve ufoss ailesine çok teşekkür ediyorum. Önce sınav hazırlığı stresi heyecanını yaşadık burda hep beraber, çok faydalandım. Daha sonra vize serüvenimdede bu siteden ve arkadaşlardan çok yardım gördüm ve en sonunda mutlu sna ulaştık. Vizeye tr den başvurdum ve 33 günde pozitif sonuçlandı. Şu anda çok heyecanlı ve sevinçliyim. Vize serüvenimin detaylarını daha sonra paylaşıcam. Allah butun bekleyen arkadaşlarımıza bu mutluluğu ve sevinci yaşatsın.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..Allah bundan sonraki yaşamınızda kolaylık versin.. :ugeek: :P :ugeek:
hayırlı olsun arkadasım,cok sevındım basvurunuzun sonuclanmasına.allah yeni hayatında utandırmasın arkadasım..

ınsallah bızım basvurumuzda en kısa zamanda sonuclanırda bızde boyle mutlulugu tadarız..

allah yardımcınız olsun..
tebrikler arkadaşım :ugeek: darısı tüm bekleyenlerin başına!

yeni yaşamında mutluluk ve başarılar.
:ugeek: Hayirli Ugurlu olsun arkadasim

bi mezun daha verdik sukur Allah'a :)

Yeni hayatinda basarilar, umarim sevdiginle mutlu, huzurlu gunler yasarsin

kolay gele
tebrikler arkadaşım çok sevindim allah yeni hayatında mutluluk başarı ve huzur getirsin darısı diğerlerinin başına

heyyy bekleyenlerr sizlere dua ediyoruz inşallah sizleridnde çıkacak en kısa zamanda sırada emrah arkadaşın var.sabır sabırrrr ya sabır.
Hayırlı ugurlu olsun arkadasım,

Yenı hayatında mutluluk ve basarı dılıyorum.

Ne kadar guzel her gecen gun vızesı cıkan artıyor buda demek oluyorkı Allah dularımızı kabul edıyor.

Hepımız ıcın dularımızı eksık etmeyelım arkadaslar.

Darısı tum bekleyenlere ınsallah..
pars yazdı:
Öncelikle ufoss a ve ufoss ailesine çok teşekkür ediyorum. Önce sınav hazırlığı stresi heyecanını yaşadık burda hep beraber, çok faydalandım. Daha sonra vize serüvenimdede bu siteden ve arkadaşlardan çok yardım gördüm ve en sonunda mutlu sna ulaştık. Vizeye tr den başvurdum ve 33 günde pozitif sonuçlandı. Şu anda çok heyecanlı ve sevinçliyim. Vize serüvenimin detaylarını daha sonra paylaşıcam. Allah butun bekleyen arkadaşlarımıza bu mutluluğu ve sevinci yaşatsın.

arkdsm oncelikle hayirli ugurlu olsun vizen ve allahim yeni yasaminda mutluluk versin guzel gunler getirsin vizen yeni yasantina,,simdi sorularima gecim bizde tr den basvurduk,1 nisanda,,,sizden hangi evraklari istediler :?: yada siz ekstradan hangi evraklari yolladiniz ank dan yada ist dan :?: esinizden orda hangi evraklari istediler, :?: esinizin maasi eger ozel olmadiysa ne kadardi, :?: ,maas kagitlarini 3 aylikmi gonderdiniz :?: kontrat sureniz ne kadardi :?: sorularim bu kadar eger ne cok soru sordun arkdsm demesseniz merak ettim cvplarsaniz cok servinirim cunku bende artik vize surecine girdim yani gun sayma cilesine katilanlardanim,,,ve sabirsizligimi umarim hosgorursun,,verecegin cvplar icin simddien cok tskrler arkdsm saol,,,
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize minettarım. Umarım butun arkadaşlarımız en kısa zamanda mutlu soana ulaşacak. Vize tecrübemide butun detayları ile ayrı bir başlık latında yazıcam size en ufak bir faydam olursa ne mutlu bana.
tebrik ederim arkadasım allah yeni yaşamında utandırmasın yolunu acık eylesin. tüm bekleyen arkadaslarada allah sabır versin
hayırlı olsun yeni hayatında başarılar
tebrık ederım arkadaşım.darısı dıger arkadaşlara.ne güzel bundan 1 ay kadar önce ' sınavı aldım arkadaşlar,geçtım arkadaşlar,sınavı atlattık............' dıye okurduk şimdide 'vizem çıktı,mutlu son...'diye okuyoruz ne güzel.allah kimseyı sevdiğinden ayrı komasın inşaallah........ayrı olanlarıda bir an önce kavuştursun........herkesın hayırlı haberlerını duymayı nasıp etsın.
tebrik ederim pars.
tebrıkler arkadasım cok sevındım bende vızemı beklıyorum basvurunu nezaman yaptın acaba benımkı 4 nısan ınsallah allah butun vıze beklıyenlere bu mutlulugu yasatır ınsallah benımde bır yasında oglum var suan babasından ayrı onun hollanda pasportu var benımkını beklıyoruz ınsallah gıderken ayagını surude gıt arkandan bızde gelırız ınsallah
Gonca arakdaşım ben 6 mart tarihinde tr den başvurmuştum vizeye. İyidileklerin için teşekkürler. İnşallah vizen en kısa sürede çıkar ve aileniz bir arada olur.. Hayırlı habelrerini bekliyoruz.
pars bısey sorucam olumlu gorus mektubun kac gunde geldı bıde eksık evrak falan dememısler demı esıne benım esım avukat aracılıgıyla yapıyorda paramızda yattı onlar ıstemeden daha acABa senın paran kac gunde yattı cevap verırsen sevınırım heyecanla beklıyorum butun kgıtlarımız tamam esımın maası 1800 euroya gelıyor maası yeterlı ora vatandası ınsallah kısa surede gelır cevap bıde sana kac gunde geldı vıze ve nezaman gıdıyorsun nederlanda goede reıs tot zıens

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol