Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZEM CIKTI

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 6.490 görüntülenme
Visumaanvraagnummer: 61993

Datum visumaanvraag: 04/12/2009

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 25/02/2010

Beslissing/Status Dossier: Toekenning van het visum

Datum beslissing/Status Dossier: 01/06/2010

extra info1:

extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.

arkadaşla dün okeylendi dofide cıktı vize verilmesine diye ayın birinde vermişler darısı tüm bekleyenlere inşallah eşim ve ben cıktına cok seviniyoz ama geride kalan arkadaşlarada dua ediyoz cünkü altı aydır bu duyguyu hayal ederek gecti zaman ve yıllar sürdü sanki herkeze tşk ederim ve gelişmeleri haber ederim
hayırlı olsun arkadaşım ilk kutlayanda ben olayım :) allah yeni yaşamında yardımcın olsun bu vize hayırlara vesile olsun inşallah...
Hayırlı olsun,eşinle birlikte mutlu bir hayat sürmen dileği ile.
Senin için ne büyük bir mutluluk arkadaşım,tabii bizim içinde.

Sana daha nice mutluluklar dilerim :ugeek: inşallah
hayirli ugurlu olsun arkdsm gozunuzaydin cok sevindim,,,rabbim sagsalim esinize yuvaniza yeni hayatiniza kavusmanizida nasip etsin ins ins ins,,,
hayırlı ugurlu olsun kardeşim gozun aydın darısı butun vıze bekleyenlere ve bana olsun ınsallah yenı hayatında mutluluklar dılerım allaha emanet ol kardeşim
arkadaşlar cok teşekür ederim allah razı olsun bakalım kac günde pasoport elime gececek nezaman cıkış yapabilir bakcam allah tüm vize bekleyenlerin yardımcısı olsun ailesine kavuştursun ayrı ayrı hepinize tşk dwerim
hayırlı uğurlu olsun kardeşim Rabbim hepimizi tezden sewdiklerimize kavuştursun inşaallah.
gözünaydın arkadasım hayırlı olsun, darısı tüm bekleyenlere inşallah :geek:
hayırlı olsun abicim gözün aydın. benimde cıktı vizem fakat pasaport 2 haftadır gelmedi ne iş anlamadım bir kaç arkadaşın da öyle oldu sen pasaport eline geçince beni haberdar edermisin
hayirli olsun vizen vizen.darisi tum bekleyenlerin basina insallah..
forumda vize bekleyen kimler kaldı ki en son bizdik herhalde :)))
tamam kardeşim barış ederimde neden okadar uzun sürüyosa pasoportun gelmesi geldiğindede nakadar beklicez acaba hemen cıkış yapabilirmiyiz
bilmiyorum aslında o kadar uzun sürmüyordu vize çıktığı gün ertesi gün elinde oluyordu pasaport bu aralar böyle oldu göndermiyorlar pasaportu forumda 2-3 kişinin öyle. pasaport gelince belli olmuyor kimine hemen ertesi güne çıkış tarihi veriyorlar kimine 1 ay sonraya cok sacma ya cooook sacma k
forumdan hatırladığım kadarıyla vizeyi verdikleri tarihten 15 gün sonrasının tarihini vuruyorlar.
arekadaşlar msj geldi bana ayın dördünde vizeniz size teslim edilecektir ups diye ama merak etdiğim buruksele almakmı zorundayız bileti yoksa herangi başka duseldorfada alsak olurmu
Ali istersen Madrid 'e al , Pasaportunda Pasa gibi Shengen Vizesi' ni gordugunde bunlar sorun bile olmaz.

Tabi gittigin yerde sorarlar , Burda ne isin var diye .. Gitmeden once dusun biraz , saglam birsey salla.

Soylediklerinin hic bir onemide yok zaten ,hani bizim Havaalaninda , Turist mi Ticaret mi ? diye soruyorlarda karsidaki ne derse desin 'tamam' deyip geciriyorlarya oyle buda.

Esimle burda bulusup kutlucaz dersin, burdan hediye alip otobusle geccem dersin..Dersinde dersin.

Zaten sorun olursa Turkiyede olur .Gitmene izin vermezler.Ozellikle THY cok cok hassas bu konuda,cunku senin gittigin ulkeye girisin olmassa seni ucaga almiyorlar.Alirlarsa ve gidince giriste sorun yasarsan Otel masrafin dahil tum donus masrafini karsiliyorlar. Onun icin konuyu ciddeye aliyorlar.

Ben gecen sene baska bir ulkeye yasadim ordan biliyorum :)
+ Alicim vizende hayirli olsun kardesim . Allah utandirmasin.Yeni yasaminda mutluluklar dilerim.
cok teşekür ederim nevilen kardeşim cok saol allah inşallah tüm bizim gibi bekleyenleri sonunda mutlu etsin güzel cvp almak nasip etsin beklemek zor tabiki kolay olmadı hepimiz aynı şeyleri yaşiyoz burda ama sonucu hüsran olmasında tek bekleyip bu günleri görelim vize bekleyen tüm kardeşlerim sabır inş allah yardım edecek sizlerde ailenize sımsıcacık yuvanıza kavuşacaksınız bugün geriye dönüp bakıyorum altı ay hic kolay gecmedi bugün unutdum yaşadıklarımı sevincten hayat bu inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız hepinize ayrı ayrı saygı arz ederim cok teşekür ederim
arkadaşlar vizeli pasapotum geldi aldım hemen cıkış yapa biliyorum

cumayada biletimi aldım inş artık sadece kavuşmak kaldı darısı sizlere inş
abicim allah yardımcı olsun yeni yaşamında gözün aydın. ben hala bekliyorum gelmedi pasaport
Baris bunlar sana tam 1 yili doldurtacak heralde . Sonrada zaman asimina ugradi tekrar basvur derler :)

Yada hadi bakalim tekrar alabilcen mi ki..yada vizeyi alma araba verelimde diyebilirler.

Yakinda Kupon biriktirip cekilise katilin ,kazananlar basvurabilirde diyebilirler .Hic sasirmam .

Allah Korusun 'da , hangi ture mensup insan irki olduklarini iyi biliyorsun .
:) hahah abi güldürdün beni ya
cok sevindim kardes:::hadi gozun aydin::zor bi surec seni bekliyor gelince buraya:kendine iyi bakk

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol