arkadaslar vizem cıktı konsoloslugu aradım vıze randevusu ıcın dosyama baktı daha gelmemıs dedı tak suratıma kapattı. gereklı belgelerı soracaktım. bi daha da aramak ıstemıyorum ne yapmam gerekıyor ne gıbı yıpratma asamaları yaptıracaklar bana yardımcı olursanız cok sevınırım...
vizem cıktı ama sevınemedım... şimdi ne yapmam lazım yardım
Vizen hayırlı olsun kardeş.
vize parasını ödedikten 5 yada 7 günden sonra randevu için aramalısın daha önce vizen sistemde görünmez,
yıpratma aşaması diye birşey yok kardeş,bu şekilde düşünmen yanlış,
telefonu yüzüne kapatmaları şahsi birşey değil,
Asabi birine denk gelmişsin canını sıkma.
sana bu saatten sonra zorluk çıkartmazlar endişen olmasın.
Vize randevusu için yapman gereken herşey forumda mevcut MVV yle ilgili sayfayı açarsan orada bulabilirsin
Birde vize başvuru tecrübelerini yazarsan ve vizen kaç günde çıktı paylaşırsan bizi memnun edersin.
vize parasını ödedikten 5 yada 7 günden sonra randevu için aramalısın daha önce vizen sistemde görünmez,
yıpratma aşaması diye birşey yok kardeş,bu şekilde düşünmen yanlış,
telefonu yüzüne kapatmaları şahsi birşey değil,
Asabi birine denk gelmişsin canını sıkma.
sana bu saatten sonra zorluk çıkartmazlar endişen olmasın.
Vize randevusu için yapman gereken herşey forumda mevcut MVV yle ilgili sayfayı açarsan orada bulabilirsin
Birde vize başvuru tecrübelerini yazarsan ve vizen kaç günde çıktı paylaşırsan bizi memnun edersin.
hayırlı olsun kardeş korkma artık bişey yapamazlar Allahın izniyle sistemde görününce alırsın inş. randevunu
cok tesekkur ederım bılgılerınız ıcın her yerde farklı farklı seyler yazınca ıster ıstemez sıkıntı edıorum.. cogu gıttı azı kaldı.. darıısı dıger basvuranların basına işallah...
Amin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh
:ugeek: :ugeek: :ugeek: gozun aydin kardesim.
Hayirli olsun vizen kardesim ... vize basvurusunda bulunurken hangi evraklari goturduysen hepsini gotur tekrar (eksik evraktan iyidir) istediklerini aliyolar konsoloslukta zaten...ve vizen konsoloslugun bilgisayarinda gorunmesi gerekiyor randevu alman icin bunun icinde arayip sorman gerekli gorunup gorunmediigini....
ve bu saatten sonra yipratmazlar diye birsey yok yalniz...duyduklarim cevremdeki arkadaslardan olabilecek tek sey evliligine inandirmani istiyolarmis vs gibi seyler insallah sizin vizenizde yasanmaz boyle seyler ALLAH yardimiciniz olsun...
ve bu saatten sonra yipratmazlar diye birsey yok yalniz...duyduklarim cevremdeki arkadaslardan olabilecek tek sey evliligine inandirmani istiyolarmis vs gibi seyler insallah sizin vizenizde yasanmaz boyle seyler ALLAH yardimiciniz olsun...
tebrikler :)
arkadaslar dosyam görünmüyor konsoloslukta daha vıze parası da yatalı 6 gün oldu ne yapmam lazım acaba bı terslık mı var agustos bıtmeden vızeyı almam gerekıyor...
arkadaslar dosyam görünmüyor konsoloslukta daha vıze parası da yatalı 6 gün oldu ne yapmam lazım acaba bı terslık mı var agustos bıtmeden vızeyı almam gerekıyor...
Bir iki güne kadar vizen sistemde görünür kardeş endişelenme bir terslik olmaz artık,
istatistiklere bakarsan vizenin sistemde görünmesi bazen 1 haftayı geçebliliyor..
hayirli olsun arkadasim.
Vizen hayırlı olsun arkadasım.Hayırlısıyla kavusursun sevdıklerıne ınsAllah.
Rabbım yar ve yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbım yar ve yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
tesekkur ederım arkadaslar.... darısı dıger bakleyenlere inşallah
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol