Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vizem çıktı arkadaşlar!

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 4.237 görüntülenme
Herkese merhaba :-)

Pazartesi konsoloslukta mülakata girmiştim ve bugün D tipi multiple vizeli pasaportumu aldım. Çok mutluyum ve bu kadar kısa sürede çıktığı için de biraz şaşkınım. Darısı vize bekleyenlerin başına. Allah vize bekleyen, ailesine kavuşmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda bu mutluluğu nasip etsin.
gözünüz aydın kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Darısı hepimizin başına inşaallah..
gözünüz aydın sevindim adınıza şahsen ben 9 ay vize bekledim :)
Vizen hayırlı olsun kardeş sağ sağlim eşine yuvana kavuşursun inşallah :ugeek:

Allah biz vize bekleyenleride çok bekletmesin inşallah!!!!
Teşekkür ederim hatice ve barış. 9 ay dayanmak büyük bir azim ve sabır ister doğrusu... Bunun için de ayrıca tebrik ederim:-)
sağol conhoney. İnşallah siz de en kısa zamanda sevdiklerinize kavuşursunuz :-)
Hayirli olsun ins... Tbr
Sağol ozl. Komşu olacağız inşallah ;-)
hayirli olsun sevi cok sevindim esin ve senin adina.darisi tum bekleyenlere olsun insallah.gordun mu bak bu isler hic belli olmuyo.4 gunde vize alan var demistim.haftasonunu saymassak senin 4 gun bile deil sanirim :)
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Sağol zeyna. Duaların için AMİN diyorum. Aslında bir şey açıklamalıyım. Dün İKSnin sitesine baktığımda pasaport UPSye teslim edildi yazısını görmüş ve çok şaşırmıştım. UPSin takip sistemiyle kolimi takip ettim; dün kurye ile dağıtıma çıkmıştı. Ama koliyi yanlış şubeye götürmüşler, o yüzden getirmeleri bugüne sarktı. Yani aslında vizeli pasaportum dünden UPSye verilmişti :-)

Desteklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
Sevi yazdı:
Sağol zeyna. Duaların için AMİN diyorum. Aslında bir şey açıklamalıyım. Dün İKSnin sitesine baktığımda pasaport UPSye teslim edildi yazısını görmüş ve çok şaşırmıştım. UPSin takip sistemiyle kolimi takip ettim; dün kurye ile dağıtıma çıkmıştı. Ama koliyi yanlış şubeye götürmüşler, o yüzden getirmeleri bugüne sarktı. Yani aslında vizeli pasaportum dünden UPSye verilmişti :-)

Desteklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.

rica ederim canim ne demek.biraz da olsa yardimim olduysa ne mutlu bana.
Gozun aydın arkadasım.Hayırlısıyla kavusursun ınsAllah sevdıgıne.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve Dua ile.
Yeni hayatinizda basarilar dileriz..

Forum yonetimi.
Sevi yazdı:
Sağol ozl. Komşu olacağız inşallah ;-)

evet oyle olcak komsum gel bakalim sende gor buralari, birde senin yorumlarini dinleyelim :)
:)))hayirlisi olsun sevindim adiniza
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, inşallah belçikada herşey dilediğince olur. bu arada tatildeydim yeni geldim aranızdan ayrılmadım buradayım...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol