merhaba arkadaşlar vizem geldi 3 ay sonunda çok mutluyum nasip olursa bayramdan sonra gidecem eşimin yanına rabbim tüm bekleyenlere sevdiklerine kavuştursun bu forumda bana yardımcı olan yazdıklarımı cevaplayan cevaplamayan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin Allah yardımcınız olsun tekrardan sağolun varolun ALLAHA EMANET OLUN
VİZEM ÇIKTI..darısı bekleyen tüm arkadaşların başına
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
merhaba arkadaşlar vizem geldi 3 ay sonunda çok mutluyum nasip olursa bayramdan sonra gidecem eşimin yanına rabbim tüm bekleyenlere sevdiklerine kavuştursun bu forumda bana yardımcı olan yazdıklarımı cevaplayan cevaplamayan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin Allah yardımcınız olsun tekrardan sağolun varolun ALLAHA EMANET OLUN
Gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun allah yolunu açık etsin.Darısa bana ve benim gibi bekleyen arkadaşlara...İnsallah hepimizin vizesi çıkar...Biter bu işkence....
ay ay ay guzel haberler almaya basladik devamida gelir ins ins ins
tebrik ederim arkdsm gozunuzaydin bayramdan sonra rabbim sag salim esinize yeni hayatiniza yuvaniza kavusmayida nasip eder ins ins ins....
hayirli ugurlu olsun yeni yasaminda basarilar dilerimm
ne guzel bir haber :) hyrli olsun. Allahim kolayliklarla gelmenide nasip eder ins.
Hayirli ugurlu olsun yeni hayatinda basarilar..
Yolun ve izin acik olsun..
Yolun ve izin acik olsun..
hayırlı olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda bizlerin de çıkar.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol