Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizem çıktı, pasaportum elimde....

Yorum için giriş yap 19 mesaj · 4.453 görüntülenme
arkadaşlar yaklaşık 6 aylık uğraşı ve beklemeden sonra bugün vizeli pasaportum elime geçti. Bu foruma kayıt olduğum günden beri sevinçli üzüntülü haberleri paylaştık, birbirimize destek olmaya çalıştık, yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma (forumdaki herkes) canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim vize bekleyen kardeşlerime kolaylıklar versin, en kısa zamanda vizelerini almayı nasip etsin. Belçikya hollandaya giden ve gidecek olanlarada hayırlı bir yaşantı nasip etsin.AMİNNN....
Hayırlı olsun atabilgin,uzun bir bekleyiş sonunda isteğin gerçekleşti,bundan sonraki hayatında

herşeyin gönlünce olmasını temenni ederim.
gözün aydın kardeşim hayırlı olsun cok sevındım ha nıhayetınde senınkıde cıktı rabbım darısını bekleyenlere ve bana nasıp etsın bak o kadar bekledın sonunda karsılıgını hayırlısıyla aldın kardeşim sana yenı hayatında bol şanlar ve mutluluklar dılerım ınsallah esınle ve bebegınle cok mutlu bı hayat yasarsın hersey gonlunce olsun kardeşim yolun acık sansın bol olsun kardeşim..
Vizen hayırlı olsun kardeş

Allah yeni hayatında mutluluklarının devamını nasip etsin

darısı bekleyenlerin başına.
hayirli olsun kardes darisi diger bekleyen arkadaslara
Vizen hayırlı uğurlu olsun kardeşim. darısı hepimizin başına vize haberleri aldıkça kendi vizem çıkmış gibi mutlu oluyorum inşaallah bütün bekleyen kardeşlerin ve benimde vizemiz hayırlısıyla bir an önce çıkar.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için sağolun, allah razı olsun... rabbim bu sevinci tüm vize bekleyen kardeşlerime yaşatsın...
amın amın amın kardeşim insallah ama sadece vıze bekleyenlere degıl vızeye basvuracak ve daha hıc bı ıslem yapmamıs kardeşlerımızede yasatır ınsallah
hayırlı uğurlu olsun abicim bende bugun aldım pasaportumu ups ile geldi :)
sağol barışcım senin içinde hayırlı uğurlu olsun...
hayirli ugurlu olsun arkdsm vizen,,,rabbim sagsalim esine yeni hayatina ve yuvana kavusmanida nasip etsin ins ins ins...
ayy inanmiyorum ne guzel bi haber bu atabilgin.esin donmedi hala yaninda dimi?

vizen hayirli ugurlu olsun.cok sevindim sizin adiniza.insallah minik kizin birdaha hic ayrilmiycak babasindan :)darisi tum bekleyenlere olsun insallah.
baris yazdı:

ohh be nihayet.kurtulduk mu simdi senden :lol: :lol: :lol: simdi no stres no panik.darisi tum bekleyenlere olsun insallah.
zeyna yazdı:

ohh be nihayet.kurtulduk mu simdi senden :lol: :lol: :lol: simdi no stres no panik.darisi tum bekleyenlere olsun insallah.
evet ablacım kurtuldun benden :D bi ohhhh çekelim :lol:

he bu arada pasaportla birlikte formul b yi göndermişler :D ülkeye girişte soracaklarmış :ugeek:
baris yazdı:

evet ablacım kurtuldun benden :D bi ohhhh çekelim :lol:

he bu arada pasaportla birlikte formul b yi göndermişler :D ülkeye girişte soracaklarmış :ugeek:
bakiyolar evet yaninda bulundur.belediyede de lazim oluyo.yanlis hatirlamiyosam formul a da lazim olcak belediyede.onuda cikarttir.tam olarak hatirlayamiyorum ama benden formul a da istendi.hatta sevinmistim iyiki fazladan almisim formul a yi diye.
apostil yaptırmama gerek warmı ?
zeyna yazdı:

vizen hayirli ugurlu olsun.cok sevindim sizin adiniza.insallah minik kizin birdaha hic ayrilmiycak babasindan :)darisi tum bekleyenlere olsun insallah.

sağol zeyna allah razı olsun. eşimde kızımda yanımdalar hep beraber ağustosda belçikaya geleceğiz inşallah.

pasaportla beraber banada bir sürü evrak göndermişler, birde sonradan sitedikleri tüm evrakları geri iade etmişler (ev yeterlilik belgesi, mutuelle belgesi) sinir oldum biraz madem geri verecektiniz neden istediniz :lol:

barışcım formül a ve b ye apostil yaptırmana gerek yok. banada göndermişler formul a ile b yi ama yeni tarihli almak gerekir heralde çünkü 6 ayı geçti o belgeleri alalı.
atabilgin yazdı:

sağol zeyna allah razı olsun. eşimde kızımda yanımdalar hep beraber ağustosda belçikaya geleceğiz inşallah.

pasaportla beraber banada bir sürü evrak göndermişler, birde sonradan sitedikleri tüm evrakları geri iade etmişler (ev yeterlilik belgesi, mutuelle belgesi) sinir oldum biraz madem geri verecektiniz neden istediniz :lol:

barışcım formül a ve b ye apostil yaptırmana gerek yok. banada göndermişler formul a ile b yi ama yeni tarihli almak gerekir heralde çünkü 6 ayı geçti o belgeleri alalı.
evet yani tarihli olsun.zaten 6 ay gecerlilig var.yoksa sorun ederler.havaalaninda bakiyolardi galiba birde.ne guzel bak birlikte donceksiniz.simdi rahat rahat tatilinizi yapin.gercekten cok sevindim rabbim birdaha ayirmasin insallah.
vızesı cıkan arkadasların gozu aydın olsun.yenı hayatlarında allahuteala mutluluklarını daım etsın.vızesını bekleyen esıne yavrusuna kavusmak ıcın sabırla bekleyen arkadaslarında ıslerını acılen mutlu haberlerle sonlandırsın ınsallah.her sabrın bı mukafatı vardır

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol