Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizem çıktı !! ( samenwonen ) bir kaç sorum var arkadaşlar.

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 2.464 görüntülenme
arkadaşlar nihayet heyecanlı bekleyiş sona erdi.

5 aralık 2008 - sınava girdim

13 şubat 2009 - ankaradan başvuru

26 şubat 2009 - hollandadan evrakların teslimi

2 nisan 2009 - vizemin çıktığına dair mektup geldi.

çok mutluyum arkadaşlar!

bundan sonrası için bir kaç problemim daha var. yardımcı olursanız sevinirim.

şu an ben asker öğretmenim yani askerliğimi yapıyorum ama yurtdışına çıkmamda bir sakınca yokmuş. izin alıp çıkacağım fakat pek fazla izin alabilceğimi sanmıyorum. rapor alıp gideceğim kısacası.

ben D+C vizesini almalıyım sanırım çünkü oturum kartı sürecinde giriş çıkıp yapacağım hollandadan.

21 mayısta kına gecesine gitmek istiyorum. aynı zamanda da temmuz sonu gibi düğünümüz var.

mayısın 17-18 i gibi gitsem ve ind ve belediyeden randevuları alsam, sanırım 15 güne kadar randevular veriliyor. bu arada oturum kartını beklemek zorunda mıyım?

çünkü pek fazla duramam geri dönmem lazım görev yerime. asker olmasam çoktan bırakırım da..askerlik bu, bırakılmıyo yani :D

ikincisi 3 aylık vize olduğu için hangi zamanda geri dönmem lazım hollandaya. diyelimki vize 15 mayısta başlıyor. ağustos 15 e kadarmı oluyor? o arada bir gün dahi olsa giriş çıkışta problem olur mu? ağustos 8-9 gibi geri dönebileceğim sanırım.

bana bir yol haritası çizer misiniz arkadaşlar kınaya gitmek istediğimden oluyo aslında bunlar :D

eğer gitmessem kolaylaşıyo ama gidersem daha iyi olucak. ama geri dönmem lazım işte. askerlik haziran sonunda bitio.

bana bir tavsiye lütfen.
tebrikler ozi gozun aydin olsun cok sevindim insallah herkesinde vizesi cikar ozi aslida sen burdaki kosturmacayi dusun bira gelmek bir dert gelince kosturmaca bin dert kolay gelsin
saolasın acer

şu gidip gelme, oturuma başvurma işini de hayırlısyla halletsem çok iyi olucak valla. sıkıntı ama olsun ne sıkıntılar atlattık.
:ugeek: Tebrikler arkadaşım GÖZÜN AYDIN olsun.. Sonrasıda hallolur allahın izniyle.. Allah herkese kısmer etsin inşallaaahhh... :geek:
cok sevindim arkdsm nihayet bi belcika yolcusu daha cikti sirayla yavas yavas cikiyo belcika vizecileride umarim ardi arkasi kesilmezde sirada bekleyen arkdslarimizda gider ailelerine kavusurlar ins ins ins...

rabbim esinize yuvaniza sag salim kavusmayi nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek:

tekrar tebrikler gozunuzaydin arkdsm,,,,
ya ben hollanda yolcusuyum :D
ozi yazdı:
ya ben hollanda yolcusuyum :D

ayy bak simdi cok utandim yaaa :oops: :) :oops: diger tarafta belcikadan vizesi cikan arkdsa yazdim sonra buraya yazdim hatlar karisti :oops: :oops: :oops: cok ozur dilerim arkdsm,ama soyledigim diledigim niyet senin icindi,rabbim sag salim esine yuvana kavusmayi nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek: tekrar kusura bakma arkdsm....
çok saol sanslı, burda bütün arkadaşlarımıza desteğin hiç bir zaman eksilmedi. bende senin için en guzel dileklerde bulunuyorum :)
Tebrik Ederim Ozi..
teşekkürler nevilen..

arkadaşlar takıldığım konuda bir fikri olna var mı?
gözün aydın arkadaşım.. umarım hersey istediğiniz gibi olur.. darısı biz bekleyenlere..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol