Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZEM ÇIKTI SONUNDAAAAAAAAAAAAAAA

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 3.929 görüntülenme
vızem cıktı arkadaslar hepınıse yardımlarından dolayı cok cok tsk edıorum darısı tum bekleyenlerın basına ınsallah aeol hepınız :geek:
hayırlı olsun.darısı basımıza inşallah :)
hayırlı olsun kardeşim
hayirli ugurlu olsun cooooooook ama cok sevindim arkdsm,,,,gozunuzaydin rabbim sag kavusmanizida nasip etsin ins ins ins,,,
azee yazdı:
vızem cıktı arkadaslar hepınıse yardımlarından dolayı cok cok tsk edıorum darısı tum bekleyenlerın basına ınsallah aeol hepınız :geek:

Tebrikler arkadasım allah yeni yasamında saglık mutluluk ve huzur versin..allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda..
kardes gozun aydin ne kadar zamanda cikti ne sekilde hangi evraklarla basvurdun ? benimkisinden hala haber yok 6 hafta oldu...
gozun aydin umarim diger islemlerinde en kisa surede biterde rahat rahat hayatina devam edersin
hayirli ugurlu olsun yeni hayatinda mutlulukllar dilerim...saygilarimla...
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ne güzel teker teker çıkıyor vizeler darısı başımıza (cartel, ceyk, zeyna, ben ve diğer bekleyen arkadaşlar) inşallah... :geek:
yeni yila yeni umutlar..

Allah yolunu acik etsin
azee hayırlı olsun arkadasım cok sevindim.Darısı bekleyen arkadaslarımızın basına inşAllah.Yeni yaşamında mutluluklar ne zaman peki yolculuk ?

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
saolun hepınıze cok tsk ederım ıns darısı dıger arkadaslara esracım suan ıcın bı yolculuk yok yanı henuz vıze ankaraya gıtmemıs ama netıcede vıze cıktı artık kaçarı yok bu hafta ıcı gelır haber buyuk ıhtımal ondan sonra ıns hayırlısı ıle olacak cok tsk ederım ıyı dıleklerınız ıcın hepınızın hakkında hayırlısı olsun ıns
kardes gozun aydin darisi basima:) hala ses yok benim basvurudan 27 kasimda hersey tam basvurduk bekliyoruz arkadaslar...
süper :))) inşallah bekleyen arkadaşlarında vizeleri en yakın zamanda çıkar
Hayirli olsun .. arkadasim .. darisi bekleyen arkadaslarin basina !

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol