selam arkadaslar cok sukur vizem geldi bugun mektupla hollandadaki evime hayirlisi diger arkadaslarin vizesine insallah sizlerinde cabuk gelir.
basvuru tarihim 18.subat
vizenin gelmesi 02.nisan
vizem ciktiii cok sukur :)
hayirli ugurlu olsun arkadasim.bundan sonraki yasaminda mutluluklar.
selam arkadaslar cok sukur vizem geldi bugun mektupla hollandadaki evime hayirlisi diger arkadaslarin vizesine insallah sizlerinde cabuk gelir.
basvuru tarihim 18.subat
vizenin gelmesi 02.nisan
Hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaslara.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ahhhh caniim cok sevindim yaa hayirli olsun allah digerlerininkine kolaylik versiiiinnnnn
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun... allah hakkınızda hayırlara vesile eylesin... :ugeek:
hayırlı olsun kardeşim vizem çıktı diye mesajlar görünce sanki benim vizem çıkmış gibi mutlu oluyorum Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah.
hayırlısı olsun inşallah çok sevindim darısı bizlere yani vize bekleyenlere:)
hayırlı olsun kardeşim, çok sevindim, inşallah darısı benim gibi diğer bekleyen arkadaşlara olur. hayırlı yolculuklar şimdiden
Hayırlı olsun arkadasım darısı ben ve tüm vize bekleyen arkadaslara inşallahhh :geek: :geek: :geek:
çok guzel vallahı darısı bekleyen arkadaslarımıza ınsallah onlara en kısa zaman ıcınde bu sıkıntıdan kurtulurlar çok başarılar ve tebrıkler
hayırlı ugurlu olsun darısı hepımızın basına..... benımde basvuru tarıhı 20 ocak ama hala haber yok bakalım 20 si ne kadar bekleyelım tam 3 ay olucak
hayırlı olsun arkadasim umarım iyi bi hayat kurarsin orada sevdiginle birlikte herseyin hayırlısı olsun , allah bekleyenlerin bizlerin yardımcısı olsun
tum iletiler icin tesekkurler darisi bekleyen arkadaslara insallah sizlerinde cikar hayirlisi...
Hayırlı olsun arkadasım vizen.Darısı vize bekleyen bütünnn arkadaslarımızın basına.Umarım onlarda en kısa zamanda kavusurlar sevdiklerine.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol