Hayirli sabahlar arkadaslar
Bu sabah dofinin sitesinde baktigimda bir an inanamadim ama allahima sukurler olsunki vizem cikmis :), ama ek evrak talebi halinde vizem onaylanmis..
Benimki vizemin cikmasi burdaki cogu diger arkadas gibi gec cikmadi bende bundan bisey anlamadim, aramizda 9 ay vize bekleyen arkadaslar vardi ama benimki toplam dosya belcikaya geldikten sonra 1 ay sonra cikti..
Insallah diger vize bekleyen arkadaslarimin vizeside en yakin zamanda cikar ve sevdiklerine kavusurlar!
Hayirli Gunler :)
Vizem Ciktiiii :) !
gozun aydın jeekap.senın esın ab vatandasımı.ondan cabuk cıkmıstır.ınsan boyle cıkanları duydukca sankı kedının cıkmıs gıbı sevınıyo.allah omur boyu esınle yuvanla mutlu mesut etsın.vıze bekleyen arkadaslarında ınsallah hemen cıkar
bende dahıl
bende dahıl
Hayırlı olsun arkadaşım,bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim gözün aydın darısı tüm bekleyenlere inşaallah.
hayırlı olsun jeekap... anladığım kadarıyla şartlı onay vermişler vizene, ek evrak istemişler... istenen evrağı iks yi arayıp öğren ve hemen teslim edin 1 hafta içindede vizeli pasaportun elinde olur allahın izniyle bende öyle oldu çünkü... tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah mutluluğunuzu daim etsin...
tesekkur ederim arkadaslar, allah razi olsun! evet atabilgin aynen dedigin gibi sartli onay verdiler vizeme su an iks ve belcika konsoloslugunda hangi evrak olduguna dahil bir bilgileri yoktur, bir kac gun bekleyin dediler bana, bende beklemekteyim, sonucta toplam 2½ ay bekledik bir kac gun daha bekleriz yani :):)
gözün aydın kardesim bende suan sınav cevabımı bekliorum bugun gelecek hayırlısıyla insallah bu arada hemseriymişiz tekrar gözün aydın
Gözünaydın kardeş
Allah biran önce sevdiğine kavuşmayı nasip etsin.
Allah biran önce sevdiğine kavuşmayı nasip etsin.
gözünüz aydın uzun sürmemesi güzel bir duygu :)
gozunuzaydin arkdsm rabbim sagsalim esine yuvana ve yeni hayatina kavusmanida nasip etsin ins ins ins,,,
hayirli olsun vizen arkadasim.darisi digerlerinin basina.
Hayirli olsun kardes .
Boylelikle Forumda Belcika Vizesi bekleyen kalmadi sanirim .
Yoksa var mi ? Kimler ?
Yoksa var mi ? Kimler ?
Hayırlı olsun kardesım.
Banada upsden msj geldı pasaportunuz kargoya verıldı dıye
ama dofıde bısey yazmıor halen kabul yada red yazan yer bos duruyor bı bılgısı olan arkdas yazarsa sevınırım ;)
Banada upsden msj geldı pasaportunuz kargoya verıldı dıye
ama dofıde bısey yazmıor halen kabul yada red yazan yer bos duruyor bı bılgısı olan arkdas yazarsa sevınırım ;)
Hayirli olsun kardes .
Yoksa var mi ? Kimler ?
gercekten kım kaldı nevılen.ınanmıyorum.sankı bı benle sen kaldık.allahıım ınsallah en kısa zamanda cıkar bızımkılerde.vızesı cıkmayan arkadaslar varsa lutfen desın.sınıfta kalmıs gıbı hıssettım kendımı :roll: :D
Bu sabah dofinin sitesinde baktigimda bir an inanamadim ama allahima sukurler olsunki vizem cikmis :), ama ek evrak talebi halinde vizem onaylanmis..
Benimki vizemin cikmasi burdaki cogu diger arkadas gibi gec cikmadi bende bundan bisey anlamadim, aramizda 9 ay vize bekleyen arkadaslar vardi ama benimki toplam dosya belcikaya geldikten sonra 1 ay sonra cikti..
Insallah diger vize bekleyen arkadaslarimin vizeside en yakin zamanda cikar ve sevdiklerine kavusurlar!
Kardesim hayırLı olsun tekrar Dofını Sıtesınde ne yazıor tam oLarak banada msj geLdı pasaport kargoya verıldı dıye ama dofıde bısey yazmıor :(
arkadaslar benı unuttunuz 4 aydır beklıyorum hatta 4 ayı gectı.hayırlsıyla ıns en yakın zmaanda alırız vızelerımızı ıns ıns ıns.darısı basımıza...tebrıkler arkadasım bu arada cabucak almıssın vızenı ne mutlu sana.ama sızde mı hollandadan gectınız belcıkaya esın hollanda vatandasımı.eger oyleyse cok cabuk cıkmıs.oyle oldugunda genelde polıs fln fılan derken uzatıolar bı suru.Allah herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu ıns.
nevılen arkadasım uzun zamandır bekleyen bız varız sadece:)hanı sen vıze alamayan bı bayan gormemıstın.bak goruyorsun:)Allah yardımcımız olsun.soke soke alacagım vızemı bıgun mutlaka Allahın ıznıyle tabı...
Yasin daha 20 . Coluk cocuk yok . Bayansin askerlik sorunun yok .
Ev gecindirmek , cocugun nafakasini cikarma sikintin yok ..
Bak ben napayim ..
3 Dil ( 3' ununde sertifikasi var) 2 Lehce ve Otelcilik ve Ogretmenlik Mesleklerini biliyorum.
Koftecilik +Isportacilik+Ascida Bulasikcilik+Otelde Yamaklik (Patates Soyma ) Otopark'ta degnekcilik +Tiyatroda Palyacoluk ..
Hepsini icra ettim sukur .Tatmadigim zevksizlik kalmadi 8-)
Yeterki cocuklarin nafakasi ciksin .. Ben vizeden mizden gectim..
Yakinda Askerlik'te bir bindimi beni televizyonda izlersiniz artik ..
Ali Kirca ;''-Tayfun isimli bir asker Gabar Daginda Romboculuk oynuyor..''
Bir sikintin Vize .. Alirsin illa Sevda .
Ne olacak yani kac yil sorun yapacaklar . Sabir sabir ;)
Nedir Kadere karsi ''Motto'' muz ?? -
Yok ki sende bendeki o Mutluluktan ..
Diledigin kadar gulsen ne yazar..
Ev gecindirmek , cocugun nafakasini cikarma sikintin yok ..
Bak ben napayim ..
3 Dil ( 3' ununde sertifikasi var) 2 Lehce ve Otelcilik ve Ogretmenlik Mesleklerini biliyorum.
Koftecilik +Isportacilik+Ascida Bulasikcilik+Otelde Yamaklik (Patates Soyma ) Otopark'ta degnekcilik +Tiyatroda Palyacoluk ..
Hepsini icra ettim sukur .Tatmadigim zevksizlik kalmadi 8-)
Yeterki cocuklarin nafakasi ciksin .. Ben vizeden mizden gectim..
Yakinda Askerlik'te bir bindimi beni televizyonda izlersiniz artik ..
Ali Kirca ;''-Tayfun isimli bir asker Gabar Daginda Romboculuk oynuyor..''
Bir sikintin Vize .. Alirsin illa Sevda .
Ne olacak yani kac yil sorun yapacaklar . Sabir sabir ;)
Nedir Kadere karsi ''Motto'' muz ?? -
Yok ki sende bendeki o Mutluluktan ..
Diledigin kadar gulsen ne yazar..
Kardesim hayırLı olsun tekrar Dofını Sıtesınde ne yazıor tam oLarak banada msj geLdı pasaport kargoya verıldı dıye ama dofıde bısey yazmıor :(
Sagolasin arkadasim, benim ekranda aynen bu yaziyor:
Datum visumaanvraag: Apr 8 201
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 10/04/2010
Beslissing/Status Dossier: Toekenning visum op voorlegging bijkomende stukken.
Datum beslissing/Status Dossier: Jun 8 201
extra info1: De bevoegde diplomatieke/consulaire post zal meedelen welke documenten nog overgelegd moeten worden.
extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
haklısın tayfun,ne durumda olursak olalım sukretmek lazım.daha zor durumda olanlar var.dogrusu erkek olmak daha zormus:)Allah yardımcın olsn.tabıkıde zor ev gecındırmek.ıns vızemızı alırız cabucak.
jeekap aynı yazı bende çıktıktan sonra istedikleri evrağı verdim 2-3 gündede pasaportum geldi.
tayfun, sewdaa ve sude erik sizinde çıkar yakında arkadaşlar az sabır... tayfuncum herşey yoluna girer askerlikten önce gideceksin allahın izniyle bak buraya yazıyorum....
tayfun, sewdaa ve sude erik sizinde çıkar yakında arkadaşlar az sabır... tayfuncum herşey yoluna girer askerlikten önce gideceksin allahın izniyle bak buraya yazıyorum....
ınnsallahh atabılgın abi.benı en cok yaz sezonu korkutuyo.yazın uzun surer dıyo esım. tanıdıklar.ınsallah cok uzun surmez
Vizem Çıktı Kardesim Bugun Pasaportumu aLdım ALLAH ŞükürLer oLsn ;)
Istenilen Ek Evragi bugun belcikada basvurdum ve bir kac gun icinde posta ile yollanacak evime, elime gecer gecmez turkiyeye esime yolliyacagim ve iksye ulastirdiktan sonra insallah vizeli pasaportu elimize gececek..
Istenilen Ek Evragi bugun belcikada basvurdum ve bir kac gun icinde posta ile yollanacak evime, elime gecer gecmez turkiyeye esime yolliyacagim ve iksye ulastirdiktan sonra insallah vizeli pasaportu elimize gececek..
jeekap ne istediler ek evrak olarak ?
ınnsallahh atabılgın abi.benı en cok yaz sezonu korkutuyo.yazın uzun surer dıyo esım. tanıdıklar.ınsallah cok uzun surmez
sen bugun basvuru yapmadinki sude bi suredir bekliyosun zaten.bildigim kadariyla henuz tatile girmedi konsolosluk.umidini yitirme bekli sanada diger arkadslara oldugu gibi hemen cvp gelebilir.
saglik seyahat sigortasi varya atabilgin onu istediler, ben dofiyi aradim ve dofiden hangi ek evragi istediklerini sordum, kadinin bana dedigi boyle idi: esinizin belcikaya geldikten sonra sigortali olacagina dahil bir belge, bu belgede esinizin ismi, soyismi, dogum tarihi ve dogum yeri kesinlikle bulunmalidir.. bugun gittim belcikada basvurumu yaptim, 5 gun icinde posta ile alirsiniz dediler bana, eger boyle bir sorun ile karsilasan arkadaslar olursa aramizda benimle irtibata gecebilirler aile birlesimi hakkinda bayaga bir bilgiye sahibim.. gerek basvuru olsun gerek hollandadan belcikaya tasinma olsun..
saglik seyahat sigortasi varya atabilgin onu istediler, ben dofiyi aradim ve dofiden hangi ek evragi istediklerini sordum, kadinin bana dedigi boyle idi: esinizin belcikaya geldikten sonra sigortali olacagina dahil bir belge, bu belgede esinizin ismi, soyismi, dogum tarihi ve dogum yeri kesinlikle bulunmalidir.. bugun gittim belcikada basvurumu yaptim, 5 gun icinde posta ile alirsiniz dediler bana, eger boyle bir sorun ile karsilasan arkadaslar olursa aramizda benimle irtibata gecebilirler aile birlesimi hakkinda bayaga bir bilgiye sahibim.. gerek basvuru olsun gerek hollandadan belcikaya tasinma olsun..
jeekap bendende sigorta kağıdı istediler mutuelle denilen oraya gittiğimde sigortadan faydalanabileceğime dair bir kağıt, bizimkiler aynı gün aldılar... seyahat sağlık sigortası demişsin ama o farklı birşey jeekap. belgen inşallah çabuk gelirde vizeni eline alırsın ...
ıyı dıleklerın ıcın cok sagol zeyna.ınsallah dedıgın gıbı olur.bu beklemek ınsanı cıldırtıyor.zaten esımın temmuzda askerlıgı var 21gun.cıksada cıkmasada temmuzdada askerlık yolu beklıcez.ama cıksa ıcım rahat olacak.cunku esımle beraber donmek ıstıyorum.yanı temmuzun son haftasınadoneccek esım belcıkaya.calısmasa bekler vızeyı.yaa zeyna esın yanında olmayıp bıde cocuk varsa her nere olursa olsun,sana mutluluk vermıyor.hıc bıseyın tadı tuzu olmuyor.sende yasadın.bılırsın.ınan suan aglamamamak ıcın zor tutuyorum kendımı.bırgun bıle bır ay gıbı gelıyor.hergun acıyorum bakıyorum.ıks yede dofıyede hersey aynı.benımkıde cok uzun surdu sayılır. hamıleyken bavurduk.oglum allahın ıznıyle dogdu.suan 6aylık.tum bekleyenlere allah sabır versın.haa sen kac aylık oldun hamılelık nası gıdıyo.ıyımı saglıgnız ıkınızınde.cınsıyetı bellı oldumu
evet sude bende mutuelle den basvuru yaptim o evrak icin, dofi benden o kagidi istedi, ve esimi dun iks aramis ve saglik sigortasi demislar en az 6 aylik olacakmis, ve dofinin bana tarif ettigi belge bu olmasi lazim kesinlikle.. peki sude benim icin sizin gonderdiginiz o evragin ismini ogrenebilirmisin eger imkanin varsa?
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol