Selam arkadaslar benimde vizem cıktı hemde 14 günde ben istanbuldan basvuru yapmıstım bize cvp icin 22-12-2009 tarihini verdiler ama biraz önce konsoloslugu aradım ve 3 aylık seyahat sigortası ile gelip vizemi alabileceğimi söylediler.Leonardo abime ve tüm forumda bana yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkürlerimi iletirim.İnsallah herkesin vizesi cıkar.Allah herseyin hayırlısını versin.Darısı tüm vize vekleyen arkadaslarıma vizeyi alınca daha detaylı bilgi veririm.Hayırlı ramazanlar....
Vizem cıktıııııııı Bayram hediyem......
Selam arkadaslar benimde vizem cıktı hemde 14 günde ben istanbuldan basvuru yapmıstım bize cvp icin 22-12-2009 tarihini verdiler ama biraz önce konsoloslugu aradım ve 3 aylık seyahat sigortası ile gelip vizemi alabileceğimi söylediler.Leonardo abime ve tüm forumda bana yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkürlerimi iletirim.İnsallah herkesin vizesi cıkar.Allah herseyin hayırlısını versin.Darısı tüm vize vekleyen arkadaslarıma vizeyi alınca daha detaylı bilgi veririm.Hayırlı ramazanlar....
harika 2run34 mukemmelll valla seni tanimam etmem sende beni tanımazsın ama hani bir kac senelik arkadasimmissin gibi okudugum ilk anda heyecan duydum yemin ederm o yuzden harikaa diyerek basladim ilk kutlayan olmakda cok guzel....Alllahh gonlune gore verdi en sonunda gozun aydin 2run34 hayırlı olsun darısı ben ve bizim gibi bekleyenlerin basina gercekten senin adına sevindim echt maar neden bu kadar sevindim ik weeet het niet:)....
Cifte bayram diye ben buna derim işte...
hadi gözün aydın inan çok mutlu oldum senin adına...
Tesekkürler zeyna insallah senin yazınıda görürüz yakında vizem cıktı diye...
Hakikaten Ramazan ayi bereketli ay...
Gecen yil da boyle idi...
Tebrik ederim.... Bir mezun daha verdik...
Allah yeni yasaminda utandirmasin !!!!!
Hakikaten Ramazan ayi bereketli ay...
Tesekkürler ugur abi amin hepimizin öyle olsun.Herkesin vizesi cıksın insallah...
wallaa harika bi haber arkdsm,cok sanslisin rabbim buraya geldiginde de yardimcin olsun ve burdaki islemlerinide kolaylikla ve vizendeki hizlilik gibi hizlilikla halletmeyi nasip etsin arkdsm,,,cok sevindim inanki gozunuzaydin rabbim hayirlisiyla esine ve yeni hayatian yuvana sag salim kavusmayida nasip etsin ins ins ins....
wallaa harika bi haber arkdsm,cok sanslisin rabbim buraya geldiginde de yardimcin olsun ve burdaki islemlerinide kolaylikla ve vizendeki hizlilik gibi hizlilikla halletmeyi nasip etsin arkdsm,,,cok sevindim inanki gozunuzaydin rabbim hayirlisiyla esine ve yeni hayatian yuvana sag salim kavusmayida nasip etsin ins ins ins....
Allah razı olsun sanslı insallah sende su snavı gecersin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Allah razı olsun sanslı insallah sende su snavı gecersin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
saol arkdsm insallah gecerim inaninki cok buyuk bir yuk sirtimda su sinavlar bi versem su praktijkexamen i(portfolio sinavini) bide toets gesprokeni hemen mbo ya gitmek istiyorum,,,oyuzden ilk asama bunlari gecip A2 diplomami almam lazim okula baslayabilmek icin rabbim yardimcim ve yanimda olsun yarin ins ins ins,,,ve tabi butun sinava girecek olan arkdslariminda...
insallah sanslı allah hepimizn yardımcısı olsun...
ne güzellll hadi gözün aydın biz bile heyecanlandık valla :) darısı bizlerin başına..
ne güzellll hadi gözün aydın biz bile heyecanlandık valla :) darısı bizlerin başına..
Tesekkürler arkadasın insallah seninde cıkar herkesin cıksın...
sabrin sonu selamettir.
sabrettin muradina erdin.
bundan sonrasinda da yuregimiz seninle...
selamlar,
Leonardo.
selamlar,
Leonardo.
sabrin sonu selamettir.
selamlar,
Leonardo.
cok tesekkürler leonardo...Hekesin vizesi cıkması dilegiyle..
çok sevindim ben de. tebrikler. tüm sıkıntıların gitti değil mi, şimdi yeni bir süreç başlıyor. yeni sürecte de başarılar...
çok sevindim ben de. tebrikler. tüm sıkıntıların gitti değil mi, şimdi yeni bir süreç başlıyor. yeni sürecte de başarılar...
Vallahi öyle simdi yeni bir sürec baslıyacak allah herseyin hayırlısını versin.Cok tesekkürler sizinde cok yardımınız oldu bana...
Tesekkürler zeyna insallah senin yazınıda görürüz yakında vizem cıktı diye...
inşallah ya valla dualarınıza ihtiyacım var...
Zeyna üzülme belcika vizesi hollanda vizesine göre daha kolay yakında alırsın vizeni dualarımız seninle...
tesekkür ederim saol.daha basvuru yapamadımki.1 aydır kagıt gelmesini bekliyorum.
Her sey iyi güzelde bu seyahat sigortası nı ne yapacaz bilmiyorum benim vize randevu 26-09-2009 ama ucak bileti 03-11-2009 bu seyahat sigortası ne zaman baslamalı ben konsolosluga giderken acaba? Bilen varsa cvplarsa sevinirim...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol