Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizem elimde

Yorum için giriş yap 20 mesaj · 6.435 görüntülenme
sonunda vızemı aldım gercekten cok guzel bır duygu allah herkese yasatsın bır guzel sevıncım daha oldu arkadasım osman_38 sınavı kazanmıs bugun bende 22.02 2008 de yolcuyum herkese burdan sevgı ve saygımı gonderıyorum benımde rengım deyısır artık :)
tebrik ederim..
hayırlı olsun

renginiz hollandaya ayak bastıktan sonra değişecek ;)
tebrik eder,m arkadaşım darısı bekleyenlerin başına inşallahhh....
slm tebrıkler haluk abı benı bu sıteyle tanıstırdın cok tesekkur ederım osman da kaznamıs cok cok mutlu oldum 21 bende sınavdayım ınsallah kaznırım ayagını surutlede bızde arkandan gelelım allah yar ve yardım cın olsun dıyar38 hasret:P
haluk merhaba tebrik ediyorum arkadaşım gözün aydın ne güzel yaaa ne diyelim güle güle git arkadaşım yolun açık olsun darısı bizlere inşallahhhhh dua etmeyi unutma ama oldumu
ne guzel :)

yeni hayatinda basarilar arkadasim, darisi diger arkadaslarimizin basina..!

Allah yardimcin olsun

kolay gele
Gözün aydın toprak inş. bu sevinci bizlerde yaşarız.
hayirli olsun arkadasim..simdiden ii yolculuklar..

;)
BU _38 LER KAYSERİ Mİ BENDE KAYSERİDEYİMDE :):):):):) AYRICA TEBRİK EDERİM VİZENİ ALMIŞIN BEKLEYELİM BAKALIM...
ACHİLLES yazdı:
BU _38 LER KAYSERİ Mİ BENDE KAYSERİDEYİMDE :):):):):) AYRICA TEBRİK EDERİM VİZENİ ALMIŞIN BEKLEYELİM BAKALIM...

selam arkadş bade kayseriliyim ben sizin gibi bekliyorum
Gozun aydın haluk(hemserım),

Yenı hayatında mutluluk ve basarılar dılıyorum.Darısı tum bekleyenlerın basına ınsallah.
Ne güzel arkadaşlar inanın okurken çok mutlu oluyorum sanki o gülen yüzlerin elektiriğini alıyorum gözün aydın arkadaş hayırlı yolculuklar. :) Ben Yozgat lıyım ama kayseride yaşıyorum ikinci memleket, doydugumuz yerde memleketimizdir.tebrikler.
ACHİLLES yazdı:

slm arkadaşlar ben kayseri den Gülten bende aylardır vize bekliyorum 15 auro eksik maaş diye red geldi bize ve tekrar başvuru yaptık 43 gün oldu bekliyoruz banada dua edin lütfen : :oops: ALLAHIM herkesi sıkıntısından kurtarsın.
oooo kayserililer artıyoooo arkadaşlar ben kayseriliyim ve kayseride yaşıyorum bakıyorum da gülüm,achilles,phillia,haluk, eee arkadaşlar siz nerde kalıyosunuz kayseride??? yeni bir başlık mı açsak acaba kayserililer diee yozgatlılar var bizde açalımmı neddersiniz arkadaşlar
SİBEL yazdı:
oooo kayserililer artıyoooo arkadaşlar ben kayseriliyim ve kayseride yaşıyorum bakıyorum da gülüm,achilles,phillia,haluk, eee arkadaşlar siz nerde kalıyosunuz kayseride??? yeni bir başlık mı açsak acaba kayserililer diee yozgatlılar var bizde açalımmı neddersiniz arkadaşlar

Selam arkadaşım,neden olmasın? ben yeni mahalledeyim :)
slm arkadaşım tabiki açalım yakışır bize siz sınavı kazandınımı vizemi bekliyorsunuz beklemek çok zor ALLAHIM sabır versin ve bir an önce gelsin artık :P
gülüm yazdı:
slm arkadaşım tabiki açalım yakışır bize siz sınavı kazandınımı vizemi bekliyorsunuz beklemek çok zor ALLAHIM sabır versin ve bir an önce gelsin artık :P

Gulum,site renk sistemiyle calisiyo.

yani yesil olanlar sinavi kazanmis arkadaslarimiz

acik mavi olanlar hollandaya gelmis arkadaslarimiz

kirmizilar yoneticiler

siyahlar, hollandaya gelmis ve NT2 sinavini kazanmis arkadaslarimiz

seninde rengini yesil yapalim cunku sende sinavi kazanmisin..!

kolay gele
Allah hepınızden razı olsun yarın yocuyum bayada kayserılı varmıs bızım sıtede bende kayserı kayapınarlıyım arkadaslar gorusmek dılegıyle elımızden gelenı sızın ıcın bu sıtede yapmaya hazırız sabrettım ve sonunda allahım bu guzel gunu bana gostermeyı nasıp ettı hepınızde allaha emanet olun saglıcakla kalın ınsallah bır an once sızde sevdıgınıze kavusursunuz heyecan bastı benı uykuda gırmez gozume doei :)
arkadaşım yolun açık olsun güle güle gitmek nasip etsin sevdiklerine kavuşacaksın ne güzel ALLAHIM benile beraber bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu mutluluğu.aynı zamana hemşerimsin inan çok sevindim ayağını sürükleyek git ki bizde arkandan gelelim :P mutluluğun ömür boyu daim olsun ii yolculuklar :P

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol