sonunda hollanda konsoloslugundan randevu alabıldim ve ankaraya gıttım evrakları verdım formul a pasoport fotokobısı benım ve esımın 2 resım i data sayfasından 1 mvv formu ve sıgorta kagıdı hepsını verdım ve sorular basladı ne zaman tanıstın ne zaman evlenecen nerde tanıstın dugunu nerde yapacaksın gıbı sorular ve 1 hafta içinde cvp gelır dedıler ve passport geldı 6 aylık oturum vızesı verılmıs umarım herkes bu mutlulugu yasar bıletımı ayırtım eylul de nl deyım bana burda daha sınav oncesı sınav sonrası sımdıye kadar yardımcı olan herkese tessekkurler ve sıtenın admınlerıne kurucularına herkese tessekkurler bılıyorum daha bu sıtede ısımız bıtmedı bende bu yollardan gectım sorusu olan arkadaslarada burdan yardımcı olabılırım.....
VİZEM ELİMDE HERKESE COK TESSEKKURLER
kardes hayirli olsun bende bu gun sinav icin gun aldim daha once turist vizesi icin gittigim ankara NL konsolosluguna da mi sinava girecem yoksa baska yer mi onu sormaya unuttum sinav randevusu alirken simdiden sana basarilar hayatinda. danke u wel
hayırlı uğurlu olsun kardeşim. darısı hepimizin başına inşaallah.
Hayırlı olsun kardeş.darısı bizim başımıza inşallah.
Allah yeni yaşamında mutluluklar nasip etsin.
Allah yeni yaşamında mutluluklar nasip etsin.
hayirli olsun arkadasim.darisi tum bekleyenlere olsun insallah
Tebrik ederim hayırlı olsun arkadaşım,bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.
hayırlı uğurlu olsun beugos, allah yar ve yardımcın olsun yeni yaşantında... darısı vize bekleyen tüm kardeşlerimin başına inşallah...
hayirli ugurlu olsun arkdsm vizen,,,rabbim sag salim esine yuvana yeni hayatina kavusmanida nasip etsin ins ins ins...
kardes hayirli olsun bende bu gun sinav icin gun aldim daha once turist vizesi icin gittigim ankara NL konsolosluguna da mi sinava girecem yoksa baska yer mi onu sormaya unuttum sinav randevusu alirken simdiden sana basarilar hayatinda. danke u wel
Arkadaşım IND nin web sitesinde sınav başvurusu yaparken hangi şehir konsolosluğunun adını yazdıysanız o ildeki konsoloslukta sınava gireceksin!!
bu soru bana tuhaf geldi biraz,çünkü hangi konsoloslukta sınava girmek istediğini belirtmezsen sınav başvurusu yapamazsın zaten.
ve sana gelen maillerde sınava gireceğin konsolosluğun ili ve adresi yazıyor.
başarılar.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: hayirli ugurlu olsun.diger islemlerinde bol sanslar kardesim.rabbim yardimci olsun.
tebrikler darısı başımızaa
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol