Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vizem elimde vay bee

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 4.204 görüntülenme
arkadaslar merhabaar sonunda vizemi aldım ve yarın dunyadaki en cok sevdigim insanın yanına gidiyorum umarım böyle bir mutlulugu butun bekleyenler ve sevenler yasar sizlerin yardımlarınızı hic unutmayacagim hersey gonlunuzce olsun
arkadaslar merhabaar sonunda vizemi aldım ve yarın dunyadaki en cok sevdigim insanın yanına gidiyorum umarım böyle bir mutlulugu butun bekleyenler ve sevenler yasar sizlerin yardımlarınızı hic unutmayacagim hersey gonlunuzce olsun
kusura bakmayin yanlislikla o kadar baslik acildi sitede problem oldugundan konuyu ac dedigim zaman hata verdi tekrarladim ssürekli o yüzden oldu bilgilerinize
abi buraya gelmeden once kesinlikle :d burdakilerin bilmedigi bankanda kenarda 500-1000 euro yakin paran olsun ... kafan rahat olur dedigimi bura gelince cok iyi anlarsin .... HAYIRLI olsun cok sevindim darisi digerlerine ,,, uzaya yolculuk yapcaksin .... gece gelmeseydin gunduz ucak zevkli olur
eyw dusundugun icin . gündüz gelecegim dostum :) aynen darisi diger arkadaslarimizin basina bide sana birsey soracagim gumruklerden falan gecerken herhangi bi sıkınıt yaratıyorlarmı ? ben turist olarak gittiğimde olmamıstı ama budurum farklı biraz
yok bisi olmuyor sigara alacaksan 1 karton al , yok 2-3 tane alayim diyorsan :) yaninda sigara icmeyenlere ver :)) cikista alirsin onlardan , para felan istemiyorlar
peki kardeşim nereden aldınız vizeyi idata denilen şey doğrumu yani siz konsolosluktan mı aldınız? bu arada hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
kardeşim hayırlı ugurlu olsun gozun aydın darısı bana ve butun bekleyenlere bıde hatıce bacımıza olsun rabbım herkesı sevdıgıne kavustursun ınsallah sende cok mutlu olursun inşallah yenı hayatında bol şanşlar ve basarılar dılıyorum yolun acık sanssın bol olsun kardeşim
arkadasım hayırlı olsun bisey soracaktım , aynı gün mü aldınız vizenizi ve soru soruyolar mı ? polat arkadasımız biseyler demisti kafama takıldı. cuma günü benimde randevum var inşallah bende hayırlısıyla vizemi alırım elime biran önce
Soru soruyorlar nasıl tanıştınız vs.. Tarihiyle söyleyin akraba evliliğini desteklemiyorlar fazla ama sorun etmiyorlar , vizen hafta sonuna denk gelmese 3 gün icinde geliyor min bekleme 2 hafta galiba
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim,inşallah bir ömür mutlu olursun.
hayirli ucuslar kardesim. :ugeek: :ugeek: :ugeek: bol sanslar
hayirli ucuslar kardesim. :ugeek: :ugeek: :ugeek: bol sanslar
arkadaslar kusura bakmayin anca cevap yazabildim cok tesekkur ediyorum umarim umarim herkezin sansi benim gibi acik olsum umarim en kisa zamanda alirsiniz vizeni , hatice kardes IDATA ile ugrastirmadilar beni bilmiyorum neden , aradim sordum konsolosluk direk randevu verdi bana ama bi cok arkadasimiz evrak teslimi icin istanbul IDATA ya gitmisler neden bana oyle birsey yaptilar bilmiyorum inan.
hayirli olsun arkadasim vizen.darisi digerlerinin basina insallah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol