Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vizem elimde ya Sükürler Olsunnn Allah'ımmm

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 4.534 görüntülenme
arkadaslar vizem elimde suan cok mutluyum Allah herkese bu anı yasatsın tüm vize bekleyenlere inşallahhh :geek: :geek: :geek:

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, herkese cok tesekkürler
konyali yazdı:
arkadaslar vizem elimde suan cok mutluyum Allah herkese bu anı yasatsın tüm vize bekleyenlere inşallahhh :geek: :geek: :geek:

gözün aydın kardeşim demek senınkıde cıktı ha cok sevındım darısı bana ve tum bekleyenlere olsun bak daha dun benım vızem cıkmadı dıyorudun gordunmu bak hayırlısı ıste bugun elınde rabbım darısını butun bekleyenlere etsın insallah bızlerde bu guzel duyguyu burada baylasırız tekrardan hayırlı olsun yenı hayatında basarılar ve bol sanslar rabbıme emanet ol yolun acık sansın bol olsun kardeş
gözün aydın kardeşim çok sewindim hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
Gözün aydın konyalı Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah,

tez zamanda sevdiklerine kavuşman dileği ile yeni hayatında başarılar.
cnm cok sevindim gozunaydin,,,rabbim tez zamanda sag salim esine yuvana yeni hayatina kavusmanida nasip etsin ins ins ins,,,
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, darısı tüm vize bekleyen arkadaşlara...
Vizenin gelmesine çok sevindim kardeş :geek: ,

sonunda bu sıkıntıyıda aşmış oldun,

Allah mutluluğunu daim kılsın.

darisi bekleyenlerin başına.
ooo hayırlı olsun kardes erdın muradına sonucta hadı gozun aydın
konyali yazdı:

Hayirli ugurlu olsun allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.Darisi bekleyen arkadaslara.
arkadasim gozun aydin.yazini okuyunca o anim geldi aklima dedigin gibi insani sevindiriyor.
gözün aydın çok sevindim. darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah.
GÖZÜN AYDIN HEMSERİM ALLAH HAYIRLI ETSİN

BENDE BASVURUYU YAPTIM HALA CEVAP YOK İNSALLAH DUA EDİNNNNNN

HEPİNİZİN DUASINI BEKLİYORUM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH

not:lutfen iletilerinizde sadece vurgu yapmak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz,,,iletilerin tamamini buyuk harfle yazmak site kurallari geregince yasaktir...Anlayis gostereceginizi umar,tesekkur ederiz...

Saygilar...

Sansli...
Allah razi olsun arkadaslar guzel dilekleriniz icin, darisi tüm vize bekleyenlere insallahhh :geek:
:ugeek: :ugeek: :ugeek: gozun aydin kardesim.yeni yasaminda bol sanslar.rabbim yardimcin olsun. :ugeek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol