slm arkadaslar mayıs ayının 2 gunu basvuru yapmıstık mayıs ayının 24 unde eksık evrak geldıı sonraa gonderdık hazıranın 22 sınde red cevabı geldı tekrar basvuru yaptık hazıran 26 da beklemekdeydık ve en sonunda benımde vızem cıktı allah herkese nasıp etsın bu sıteden cok seyler ogrendık sagolun varolun :D :D :D
Vizem en sonunda cikti
slm arkadaslar mayıs ayının 2 gunu basvuru yapmıstık mayıs ayının 24 unde eksık evrak geldıı sonraa gonderdık hazıranın 22 sınde red cevabı geldı tekrar basvuru yaptık hazıran 26 da beklemekdeydık ve en sonunda benımde vızem cıktı allah herkese nasıp etsın bu sıteden cok seyler ogrendık sagolun varolun :D :D :D
hayirli ugurlu olsun arkdsm gozunaydin,rabbim yeni yasaminda kolayliklar versin,,,sabir meyvesinin boyle tohumlar verip filizlenmesi nekadar sevindirici tekrar tebrikler arkdsm,,,yeni yasaminda esinle birlikte mutlu huzurlu ve saglikli bir omur gecirirsiniz ins ins ins,,,
senin adina cok sevindim.insallah bekliyenlerde yasar bu sevinci kisa zamanda.yeni hayatinda basarilar kardesim.allah utandirmasin
yeni yaşamında eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum allah yardımçın olsun arkadaşım
hayirli ugurlu olsun yeni yasaminda allah mutlluklar ve kolayliklar versin
hayirli olsun arkadasim
sonunda bi mezun daha cikti ne guzel :)
yeni hayatinda sevdiginle birlikte mutlu olursun insallah
kolay gele
sonunda bi mezun daha cikti ne guzel :)
yeni hayatinda sevdiginle birlikte mutlu olursun insallah
kolay gele
yenı hayatında basarılar.sevdıgınle bır ömur boyu mutluluklar dılerım.allah utandırmasın.
gunaydin arkadasim..
senin adina cok sevindim
insallah yeni hayatina alisir ve mutlu olursunuz omur boyu.
rabbim bu duyguyu herkeze kavustursun.darisi bizlerin basina..
hersey gonlunce olsun...
senin adina cok sevindim
insallah yeni hayatina alisir ve mutlu olursunuz omur boyu.
rabbim bu duyguyu herkeze kavustursun.darisi bizlerin basina..
hersey gonlunce olsun...
hepınıze cok tsk ederım bende bugun ıstanbula geldım vıze ıcın cuma gunu para yatırdılardıı herhalde hafta sonuna denk geldıgı ıcın hala gelmemıs size bır sorum olacak ben iş bankasına pın kodu almak ıcın parayı sımdıden yatırsam sızce zararı olurmuu bılen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım :) :) :)
hayir olmaz arkadasim elinde hazir olur pin kodun. ben vizem ciktigi gun yatirdim 5 gun sonra aradim randevu icin yani hic bir problem olmaz.
kolay gelsin
kolay gelsin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol