Allah a şükürler olsun vizem elimde arkadaşlar,Mevlam bekleyen ve girişimlerde bulunan
herkese sabır ve hayırlısıyla vizesini almayı nasip etsin.
VİZEM GELDİ ARKADAŞLAR,ÇOK MUTLUYUM...
Bu arada beni yeşillendiren adminlerimizede sevgi ve saygılarımı sunarım :)
Bu iyi habere çok sevindim arkadaşım,
Allah mutluluğunu daim kılsın inşallah.
Darısı bizim başımıza...
Allah mutluluğunu daim kılsın inşallah.
Darısı bizim başımıza...
teşekkürler,inşallah en kısa zamanda sizlerde alırsınız.
Allah a şükürler olsun vizem elimde arkadaşlar,Mevlam bekleyen ve girişimlerde bulunan
Allah hayirli yolculuklar nasip eylesin. Darisi tum bekleyen arkadaslara.
saol arkadaşım Allah razı olsun,sen herhalde hollanda dasın?
hayırlı olsun kardeş.
teşekkürler,darısı tüm bekleyenlerin başına.
cok sevindim arkdsm inanki,,,gozunaydin rabbim sagsalim esine yuvana yeni hayatina kavusmanida nasip etsin ins ins ins...
TEBRIK EDIYORUM KARDESIM.INS HAYATININ GERI KALAN KISMINI HAYIRLISYLA NL DE GECIRIRSIN
not:lutfen iletilerinizin tumunu buyuk harfle yazmayiniz sadece vurgu yapmak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz,cunku site icerisinde iletileri tamamiyle buyuk harfle yazmak site kurallari geregince yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar
sansli...
not:lutfen iletilerinizin tumunu buyuk harfle yazmayiniz sadece vurgu yapmak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz,cunku site icerisinde iletileri tamamiyle buyuk harfle yazmak site kurallari geregince yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar
sansli...
kardeşim gozun aydın hayırlı olsun rabbım yenı hayatında yardımcın olsun va mutlu huzurlu ve hayırlı bı yasam nasıp etsın ınsallah sevdıgınle cok mutlu bı hayatın olur darısı bızlere olsun ınsallah hayırlı gunler
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun, İnşallah sende sınavını alırsın hayırlısıyla sonrasında da vizeni
Başarıları diliyorum.
Başarıları diliyorum.
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah, allah yaşamının bundan sonraki kısmındada yardımcın olsun, darısı tüm bekleyen arkadaşlaraın başına...
Allah razı olsun arkadaşlar,çok sağolun darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına.
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun, İnşallah sende sınavını alırsın hayırlısıyla sonrasında da vizeni
Başarıları diliyorum.
saolasın kardeşim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun saglıcakla kal kardeşim...
Gozun aydin arkadasim, Allah kisa zamanda sevdiklerine kavustursun, darisi bizim gibi vize bekleyenlerin basinaaa
Amin arkadaşım inşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz sevdiklerinize...
allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım hayırlı olsun inşaallah
Allah razı olsun hemşerim :) herhalde sende vizeni aldın takip ettiğim kadarıyla..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol