Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vizem geldii!!!

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 2.320 görüntülenme
merhaba arkadasalr az one vızemı almıs bulunuyorum...6 aylık multı vıze olarak geldı.allahıma bınlerce kez sukurler olsun ...darısı tum bekleyenlerın basına.su anda konyalı kardes kaldı pasaportunu bekleyen sanırım ..ınsallah onun da vızesı tez zamanda elıne ulasır..

sımdı ısın aslında zor kısmı balıyor.nl de sıfırdan bastan asaga yenı bır hayat..azım ve calıskanlıkla ustesınden gelcegız ınsallah..

herkese yardımlarından dolayı cok cok tesekkur edıyorum allah hepınızden razı olsun...
hayırlı olsunnn arkadasım gözünaydın, evet darısı bana diyeyim :) benim kargo yarın elime ulasacak insallah bende vizemi alırım hayırlısıyla insallah :geek: :geek: :geek:

Tekrardan hayırlı olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Bende enaz senin kadar sevindim arkadaş.

Allah mutluluğunu daim kılsın,enkısa zamanda sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Gözün aydın Emrah hayırlı olsun,Hollanda daki hayatında şimdiden başarılar diliyorum sana,allah yardımcın,yardımcımız olsun.

Ne hikmetse vizeleri multi vermişler benimkiside öyle,normalde tek girişlik veriyorlarmış ama bu sefer

böyle yapmışlar ve olduğuda iyi olmuş,şimdiden yolun,yolumuz açık olsun kardeşim.
hayırlı olsun kardeşim gözün aydın darısı bızlere olsun sana yenı hayatında basarılar dılerım rabbım yar ve yardımcın ve yardımcımız olsun hakkımzda hayırlısı neyse o olsun ınsallah esınle cok mutlu bı hayatın olur ve rabbıme emanet ol kardeşim
konyali yazdı:
hayırlı olsunnn arkadasım gözünaydın, evet darısı bana diyeyim :) benim kargo yarın elime ulasacak insallah bende vizemi alırım hayırlısıyla insallah :geek: :geek: :geek:

Rahat ol kardeşim Allah ın izni ile sende kavuşursun vizene,hissettiklerini biliyorum ama

sonundaki mutluluk beklemeye deydi dedirtiriyor insana :)
gozunaydin arkdsm,,,rabbim sagsalim esinize yuvaniza ve yeni hayatiniza kavusmanizida nasip etsin ins ins ins,,,
hayırlı olsun kardeşim yeni yaşantunuzda mutluluklar diliyorum.
xmultecix yazdı:

Rahat ol kardeşim Allah ın izni ile sende kavuşursun vizene,hissettiklerini biliyorum ama

sonundaki mutluluk beklemeye deydi dedirtiriyor insana :)

insallah arkadasım :) yarın bende mutlu haberi veririm hayırlısıyla insallahhh beklemeye degdi derim ;) :geek:
kardeşim rabbım yardımcınız ve yardımcım olsun hersey ytoluna gırer gec olsunda guc olmasın inşallah senın vızende hayırlısıyla tez zamanda cıkarda sende sevdıgıne kavusursun dualarımız sınava gırecek ve vıze bekleyen ve butun kardeşlerımızledir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun rabbım sabır versın inşallah cok yakında senın ıyı haberını duyarız ınsallah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol