Allahin izniyle vizemin kabul oldugu haberini aldim bugun :D
hemde rekor bir surede p.tesi ordan esim kagitlerini gonderdi carsamba gunu kagitlar elimize gecti diye mektup geldi ve cuma gunu bir mektup daha geldi ViZENİZ Kabul oldu diye ALLAHA'A sukurler olsun darisi her bekleyen arkadasimin basina ben sok oldum...
ama mutluluktan bir sok yasadim cok kisa surede oldu:)))))
Darisi hepinizin basina....:)))))
Vizem kabul oldu ama BU BiR ReKoRRRR:) 2 gunde:D
hakikaten rekor.
tebrikler...
Leonardo
tebrikler...
Leonardo
Hadi hayırlısı gözünaydın cok kısa bir süre icinde cıkmıs vizen allah yeni yasamında mutluluk ve saglık versin....
Maşaallah başlığı görünce bende şok oldum biz aynı gün sınava girmiştik sizinle benimde eşim pazartesi günü gönderdi kağıtları ama bize hala mektup gelmedi. Ayy inşaalllah bizede gelir böyle güzel haberler hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
Bu arada siz hollandadan mı başvurdunuz?
umuder cok cok tebrik ediyorum arkadasım.Cok sevindim.Darısı bizim basımıza inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.
maşallah gerçekten ya.hayırlı olsun çok sevindim
Cümleten tşkler arkadaslar..
ben istanbuldan müracat ettim,esim gecen ptesi (12.10)günü kagitları postayla gonderdi carsamba günü belgeleriniz elimize ulasti diye mektup geldi cuma gunude bir mektup daha geldi isteginiz kabul oldu esiniz konsolosluga muracat edebilir diye...
Gercekten cok kisa surede oldu yani 1 ay bekleyecegim diye hazirlamistim kendimi....
gercekten şok olduk...Darısı size zeyna,esra70,hatice25 umarım en kisa zamanda sizde esinizle bu mutlulugu yasarsinizz tüm kalbimle diliyorum...
Tabi bu siteyi kuran hazirlayan sinavi gecmemde,vize almamda her turlü sorumu,sorunmu bilen ilgilenen arkadaslardanda ALLAH razi olsun,herkese cok tesekkurler...
ben istanbuldan müracat ettim,esim gecen ptesi (12.10)günü kagitları postayla gonderdi carsamba günü belgeleriniz elimize ulasti diye mektup geldi cuma gunude bir mektup daha geldi isteginiz kabul oldu esiniz konsolosluga muracat edebilir diye...
Gercekten cok kisa surede oldu yani 1 ay bekleyecegim diye hazirlamistim kendimi....
gercekten şok olduk...Darısı size zeyna,esra70,hatice25 umarım en kisa zamanda sizde esinizle bu mutlulugu yasarsinizz tüm kalbimle diliyorum...
Tabi bu siteyi kuran hazirlayan sinavi gecmemde,vize almamda her turlü sorumu,sorunmu bilen ilgilenen arkadaslardanda ALLAH razi olsun,herkese cok tesekkurler...
Bu aralar ind cok hızlı calısıyor ve hep positif yanıt geliyor hadi bakalım insallah altından bir sey cıkmaz bunlar türklerden vizeyi kaldıracaklar galiba bu gidisle :D
Umuder senin mi reiskosten para problemin vardı ?
Yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum...
Bu aralar ind cok hızlı calısıyor ve hep positif yanıt geliyor hadi bakalım insallah altından bir sey cıkmaz bunlar türklerden vizeyi kaldıracaklar galiba bu gidisle :D
Echt hizlilar:D insalalh dedigin gibi kaldirirlar vizeyi falan en azindan aile birleşimleri için gerek kalmazz:D
vardi yol parasi sorunu ama halledildi daha dogrusu 7 aydan bu yana zam yapıldı 1480 euro net oldu:D
Arkadaşım hayırlı olsun benim de 6 iş gününde çıktı perşembe günü veze evime geldi pasaporta yapıştırılmış şekilde pazartesi gece ucuyorum belçikaya yeni bi hayat işde vizenin çıkmaması ayrı bi dert çıkması ap ayrı arkadaşlar tmm eşimize kavuşacaz ama anayı babayı bacıyı bırakıp gitmek çok koyuyor onların sana baktıkca ağlamalları çok zoruna gidiyor insanın herkesin hakkında hayırlısı bekleyen arkadaşların bi an önce çıkması dileği ile
arkadaşım gerçekten sevindim bende biraz sıkıntı çektim ama oldu iki haftada çıktı ama şimdi ameliyatlı bir şekilde bekliyorum üç haftaya ayağa kalkıp vize derken bene ordayım ALLAHIN izniyle.inşallah herkesin istediği olur bide şu 830 euro bir kalksa tamamdır türkiye hollandayı fetih eder sanırım
hayirli olsun kardes cok sevindim darisi digerlerine ....
umud edeccen norcenn
umud edeccen norcenn
ohhh ohhhh maşşallah walla nekadar güzel haberlerr alıyoruz artık forumda walla benim başvurum holl.dadan 7 ekimde yapıldı aynı ayna bende burdan başvuru yaptım eşim 7 akimde başvuru yaptı ben 16 ekimde başvuru yaptım dur bakım benim nezaman çıkıcak :d tekrar hayırlı olsun kardeşim çok sevindim senin adına darı biz beklşiyenlerin başına:D:D:D :ugeek: :ugeek:
Gozun aydin sende geliyosun insallah:D benimde bir haftam kaldi allahin izniyle sonra hollanda hadi hep beraber gidelim :D hahaha
tebrikler gozunuzaydin arkdsm cok sevindim,,,
rabbim sagsalim esinize yeni yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins...
rabbim sagsalim esinize yeni yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins...
Siz Türkiye'den mi başvurdunuz hollandadan mı? Ben bir şey merak ediyorum. vize için randevu alıp gittiğimizde vizeyi hemen vericekler mi? Ben 2-3 gün sonra veriyolarmış diye duydum. Bu arada benim eşim hollandadan başvurdu.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol