Bu gun itabiriyle Esime Onay mektubu geldi 830 euro parayı yatırıp esiniz konsolosluktan randevu alıp vizesini alsın yazmıslar cok mutluyuz darısı bekleyenlere basvuru tarihimiz 27 Agustos 2009 onay 08 Ekim 2009 :D
Vizem Onaylandı Naar Nederland :D
Bu gun itabiriyle Esime Onay mektubu geldi 830 euro parayı yatırıp esiniz konsolosluktan randevu alıp vizesini alsın yazmıslar cok mutluyuz darısı bekleyenlere basvuru tarihimiz 27 Agustos 2009 onay 08 Ekim 2009 :D
Tebrikler arkadasım allah mutluluk ve huzur versin hemen pegasusa bak bilette kampanya var.
ohh ohh vizesi cikanlar cogaldi buaralar yine,,,gozunuzaydin arkdsm rabbim ins ins ins sagsalim esinize yuvaniza kavusmayida nasipetsin,,,
Tskler arkadaslar darısı bekleyenlerin basına
arkadaşım benimde aynen iki haftada çıktı hemde formul a ve b de apostil eksik olmasına rağmen ama göndermemi istediler bende yolladım.hepimizin gözü aydın ne diyeyim.evet pegasusta 50 60 euroya bilet var uç gün arayla ben ameliyat olucam ondan sonrada vize ve doğduğum yer tieldeyim.
ALLAH (cc) YAR VE YADIMCIMIZ OLSUN DÜNYA VE AHİRETTE
ALLAH (cc) YAR VE YADIMCIMIZ OLSUN DÜNYA VE AHİRETTE
ooo maşallah ne güzel haberler alıyoruz kaç gündür böyle.hayırlı olsun çok sevindimmm :)
ne güzel haberler geliyo artık umutla açıyorum bu siteyi her açışımda çok şükür güzel haberler alıyorum. İnşaallah ben de hayırlısıyla alabilirim daha veremedik evrakları eşim yarın vericek.
tebrik ederim arkadasım darısı bizlerin basına inşAllah :geek:
Bütün mutluluklar sizinle olsun inşAllah :geek:
Bütün mutluluklar sizinle olsun inşAllah :geek:
Tebrikler :ugeek:
Allah utandirmasin :geek:
Allah utandirmasin :geek:
ne guzel sevindim senin adina Allah diger islerinde kolaylik versin,, :geek:
ins bir hafta sonra bizde buraya guzel haberlerimizi yazariz haftaya sinavimiz var ben ve yasemin kardesin cifte kutlama yapicaz ins,,,dualarinizi eksik etmeyin ve fikirlerinizi
ins bir hafta sonra bizde buraya guzel haberlerimizi yazariz haftaya sinavimiz var ben ve yasemin kardesin cifte kutlama yapicaz ins,,,dualarinizi eksik etmeyin ve fikirlerinizi
tebrikler arkadaşım senin adına çok sevindim allah geride kalanlara ve yeni yaşamında daima sana yardımcı olur inş....
hayirli olsun cok sevindim diger arkadslarina yardim iicin bu konuya yorum yazabilirmisin
simdiden teskler
https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=4595
simdiden teskler
https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=4595
dostum hayırlı uğurlu olsun... aynı tarihte başvuru yapmamıza rağmen henüz benim vizemden bir haber yok yakın zamanda çıkacağını ümit ediyorum.senden ricam vize ve para yatırıldıktan sonra tam olarak ne yaptığın.evraklar süre vb. ayrıntısıyla bilgilendirirsen çok sevinirim.
not: başvurum hollandadan yapıldı
not: başvurum hollandadan yapıldı
insallah darisi olmuyanlarin bekleyenlerin basina. tsk ederim
benimde basvurum hollandadan oldu allaha cok sukur hic bisey eksik degildi 6 haftada cikti cok sukur...
benimde basvurum hollandadan oldu allaha cok sukur hic bisey eksik degildi 6 haftada cikti cok sukur...
temennilerimiz hepimiz aynı ancak bazen eksik evrak yanlış bilgi sorun açabiliyor haliyle bendede ekisk olmasına rağmen iki haftada çıktı nasıl oldu anlamadım hata birinin yazısında görmüştüm eylülde 200 kişi başvurmuş çok yoğunmuş ama yinede erken çıktı darısı herkesin başına
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol