slm arkadaşlar benim eşim holandlı cocugumuz var 5 yıldır evliyiz benı goturemıyo babası istek yaptı tatıl icin bende herseyı hazırladım ama red ettıler 15 gunluk tatılımı neden olrak kacabilirmişim ve davetıye 8ay oncesının mıiş dediler ama davetıye bu ayın davetıyesı ustunde tarıhı var ben bu hollandalılardan artık nefret ettım orda kı bayan bana dıyokı sen beş senedır evlısın neden muracat etmıyon sonra red gelıyor bunlara dıyorum bu sizin öz vatandaşiniz siz kanunla kendi insanına zulmedıyosun kızıyolar eşim turk olsa umursamayacam ama orda yaşamak istyo yoksa lanet olsun ulkelerıne benım eşim bunları nasıl orda mahkeye verebılır temelı oturum için neler yapabiliriz mahkeme yoluyla iş sorunu var gocebe yasıyoruz ailece insan hakları mahkemesı daıl nasıl muracat edebılırız
vizem red oldu
slm arkadaşlar benim eşim holandlı cocugumuz var 5 yıldır evliyiz benı goturemıyo babası istek yaptı tatıl icin bende herseyı hazırladım ama red ettıler 15 gunluk tatılımı neden olrak kacabilirmişim ve davetıye 8ay oncesının mıiş dediler ama davetıye bu ayın davetıyesı ustunde tarıhı var ben bu hollandalılardan artık nefret ettım orda kı bayan bana dıyokı sen beş senedır evlısın neden muracat etmıyon sonra red gelıyor bunlara dıyorum bu sizin öz vatandaşiniz siz kanunla kendi insanına zulmedıyosun kızıyolar eşim turk olsa umursamayacam ama orda yaşamak istyo yoksa lanet olsun ulkelerıne benım eşim bunları nasıl orda mahkeye verebılır temelı oturum için neler yapabiliriz mahkeme yoluyla iş sorunu var gocebe yasıyoruz ailece insan hakları mahkemesı daıl nasıl muracat edebılırız
birden fazla topic acmissin,editlnir yada uyari alirsin !!
den haag insan haklari mahkemesine basvurabilir esin.
ama netice ne olur oda belli deil.
davul onlarin elinde nasil istiolarsa,oyle caliolar.
evliysen zaten turist vizesine gayet soguklar.
umarim bilgili bi arkadas daha yardimci olur.
sevgilerimle;
nevilen
den haag insan haklari mahkemesine basvurabilir esin.
ama netice ne olur oda belli deil.
davul onlarin elinde nasil istiolarsa,oyle caliolar.
evliysen zaten turist vizesine gayet soguklar.
umarim bilgili bi arkadas daha yardimci olur.
sevgilerimle;
nevilen
Neden aile birleşimi vizesi almıyorsun onu anlamadım.Türkiyede yaşamak istiyorsan o başka.Ama şunu anlamak tabii ki çok güç insan nasıl olur da eşinin yanına tatile gidemez.Temel insan haklarına aykırı elbette.
cok gecmis olsun arkdsm cok uzuldum,ama yilmayin hemen tekrar basvurun,diger arkdsn da dedigi gibi aile birlesimi yapmak daha iyi olur ama dediginiz gibi halledilemeyecek bi is sorunu varsa tatil amacli gitmek istiyosaniz yine basvurun,ama su durumda yani esinizin isi yokmus,yani aile birlesimi sartlarindan birini yerine getiremediginiz icin onlarda gidip bidaha donmicenizi dusunmusler bu cogu kiside olan seyler,,,oyuzden esiniz is bulamiosa yada caliscak durumu gucu yada imkanlari yoksa kiziniz dolayisiyla mesela,ozaman mahkemeye vermek istiyosaniz insan haklari mahkemesine bunun bence nacizane fikrim bi avukatla basvuru yapmak yada en azindan avukattan bi bilgi alarak bu yola basvurmaktir diye dusunuyorum,umarim en kisa zamanda esinize ve kiziniza kavusabilirsiniz,,,bende evliligimin 5inci senesinde gelebildim buraya maas,yas ve sinav kanunu yuzunden,8 senelik evliyken gelen var 4,5 senelik evliyken gelen var yine bi arkdsmz 5senelik evliyken geldi,eninde sonunda oluyo yeterki siz sabredin ve amacinizdan vazgecmeyin kolay gelsin,,,
esimin akrabasinin buna benzer bir sirunu vardi , degen ay duydum cozmusler sorununu , anlatayimda ihtiyaci olanlar denesin ayni yolu
hollandada yasayan es bayan , turkiyedeki erkek olan.
hollandadaki bayan turkiyede evleniyor. ve hollandaya aile birlesimi ile getirecek kadar maas almiyormus, vast kontrati yokmus falan felan iste.
bu biizm uyanik hatun doktora gidiyor ve doktora kocam olmadan duramiyorum , pisikolojim bozuluyor diye bir kac ay sikayete gidiyor. surekli sorun sorun anlata anlata yanliz yasayamacagina dair rapor cikarttirmis. onun sayesindede gecen ay kocasini getirtmis
buda uygulanilip onaylanmis bir yontem iste
ilgililere duyrulur
hollandadaki bayan turkiyede evleniyor. ve hollandaya aile birlesimi ile getirecek kadar maas almiyormus, vast kontrati yokmus falan felan iste.
bu biizm uyanik hatun doktora gidiyor ve doktora kocam olmadan duramiyorum , pisikolojim bozuluyor diye bir kac ay sikayete gidiyor. surekli sorun sorun anlata anlata yanliz yasayamacagina dair rapor cikarttirmis. onun sayesindede gecen ay kocasini getirtmis
ilgililere duyrulur
esimin akrabasinin buna benzer bir sirunu vardi , degen ay duydum cozmusler sorununu , anlatayimda ihtiyaci olanlar denesin ayni yolu
ilgililere duyrulur
bu yontemi 2002 de bodrumda calisirken bir arkadasimdan ogrenmistim ;)
ben bunun birebir sahidiyim.ingiltere vizesi almisti arkadasim,hemde hic bir ugras sarfetmeden.
inan bununda cirkini cikartirlar yakinda.artik doktorlarda ilgi gostermemeye baslarsa hic sasirmayin ;)
isin sakasi tabi bunlar
sevgili dostum,umarim sen sorununun uzerine gitmissindir,yada bir cozum yolu bulabilmissindir.
sana su an en buyuk teselli benden olsun.
gecen ay bende red yedim :cry:
ama uzulmek pek bisey cozmuyo,azim istek irade..
durmak yok yola devam Allahin izniyle ;)
sorunlarini umarim bizimle paylasirsin,ilgili arkadaslar yardimci olur.
sevgilerimle;
nevilen
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol