selam arkadaşlar bugün ankaraya vizemin sonucunu almaya gittim ve sonuç vizemi aldım dualarınız yanımda oldu ALLAH hepinizden razı olsun tüm vize bekleyen arkadaslar inşallah vizelerni alırlar.arkadaşlar bakın bu çok kolay bi sistem eger avrupadaki eşinizde ülkesinin pasaportu varsa ve ingilterede bi iş bi de ev bulursa tamam dogru belgeleride yanınıza bulundurursanız vize pasaportta hollanda gibi uğrastırmıyorlar ben 2 kere hol.basvurmuştum 2sindende red yemiştim sınavsız sorunsuz allahın izniyle vizeyi alıyorsunuz herkese allah yardımcı olsun :lol: yılbaşında hollandadayım 8-)
vizemi aldım aldım
kardeş hayırlı olsun sevindim senin adına inş. hayırlısı bizde sevdiklerimize kavuşuruz. yeni yaşamında mutluluklar dilerim. yolun ve bahtın açık olsun
hadi hayırlı olsun arkadaşım sonunda İngiltereli oldu :D
yolun açık olsun ;)
yolun açık olsun ;)
safir çok güzzel bir haber yeni yaşantında sana mutluluklar diliyorum.paylaşım çin sağol inşallah kullanmak zorunda kalmayız ama vizze gelmessde aaklımızda bulunsun.
tesekkür ederim arkadaşlar allah sizinde yardımcınız olsun inşallah hepimiz bu yeni hayatımızda mutlu oluruz çok değişik bi duygu ya hem sevindim hem üzüldüm ailemden ayrı kalcam ama sevdiğim kişiylede beraber olcam yarabbim çok çelişkili bi duygu of sabahtan beri hem sevinçten hem üzüntüden ağlıyom valla :cry: uğur abi ben sınava girmedim ama :mrgreen: benide yeşil yapsana be abi karizma düzelsin :oops:
tebrikler arkadasim,
yeni hayatinda insallah zorluklarla karsilasmaz, istedigin yasama kavusursun..!
kolay gele
yeni hayatinda insallah zorluklarla karsilasmaz, istedigin yasama kavusursun..!
kolay gele
Ne guzel yaaaaa
Birileri kazaniyo birilerinin vizesi cikiyo....
Allah yolunuzu acik etsin... Sevdiklerinize kavusun tez zamandaa
Ne guzel yaaaaa
gözunaydın arkadasımm...mutluluklar :)
HAYIRLI OLSUN.BUNDAN SONRADA RABBİM YARIMCIN OLSUN.
kardeş hayırlı olsun yaa ..darısı başımıza ama hollanda üzerinden :) ..inş öle şeylere gerek kalmaz..allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun..yeni yaşamında mutluluklar sizinle olsun.. ;)
Tebriklerrr masallah masallah :) darisi bekleyenlerin basina..Bundan sonraki yasaminda mutluluklar yilbasinda burdasin demek iyi iyi bol bol havaifisek atarsin :mrgreen:
arkadaşlarım saolun ya valla sevincime ortak oldunuz yalnız hersey bundan sonra başlıyor yeni bir hayat beni korkutmuyor deil yani allah herkesin bahtını açık etsin çabalarımızı rabbim boşa çıkarmasın darısı tüm vize bekleyenlerin başına inşallah siz cabuk alırsınız :lol: ugur abi benide yesil yaparmısın boyan varsa lütfen :mrgreen:
arkadal gözün aydın inş. bundan sonrada hayatta kazananlardan olursun. Allahıum bizlerede yardımcı olsun dualarını eksik etme bizlerden.
hayırlı olsun arkadaşım allah yeni yaşantında utandırmasın inşallah...
tesekkür ederim arkadaşalar allah hepimizin yolunu açık etsin :lol: amin
safir ablam gozun aydin hayirli olsun . vizesi cikanlari gordukce yuregim titiriyor sevincle . allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin .
mutluluklar dilerim
mutluluklar dilerim
tesekkür ederim arkadaşlar allah sizinde yardımcınız olsun inşallah hepimiz bu yeni hayatımızda mutlu oluruz çok değişik bi duygu ya hem sevindim hem üzüldüm ailemden ayrı kalcam ama sevdiğim kişiylede beraber olcam yarabbim çok çelişkili bi duygu of sabahtan beri hem sevinçten hem üzüntüden ağlıyom valla :cry: uğur abi ben sınava girmedim ama :mrgreen: benide yeşil yapsana be abi karizma düzelsin :oops:
Allah yeni yasaminda utandirmasin...
Sen gidecegin yere ayak bastiginda bilfir yesil degilde seni acik mavi...
Mezun grubuna alacam :mrgreen:
O tam karizma olurr
ok abi dank u wel :mrgreen:
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben4 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
arkadasım sana yardımcı olmak isterdim ama ben hollandaya gitmiyorum ben ingiltere vizesi aldım ama tabi vize elimde oldugu için ingitelreden hollandayada gidip bi hafta felan kalcam şimdilik tabi 5 yıl içinde ingilterede oturumumu alıp dolaşımım serbets olcak avrupada sana yardım edemedim geliba ama sitede hollandaya giden arkadaslar vardır bide onlara msj yaz ok ;) ama sunu söyleyim hollandada kız arkadasın varsa ingiltereye gidip calışır ve kendine ait bir ev gösterirse ingiltere üzerinden kolay gidersin ama arkadasının hollanda pasaportu olması lazım ben böle yaptım hollandaya 2 kere hollandaya basvurdum 2sindede red aldım eşim şimdi ingilterede calışıyor maasıda var ev de gösterdi verdiler vizemi düşünmeden yalansız olcaksın bu işlerde kardesim olay budur yani :lol: allah yolunu acık etsin ;)
vizenin cikmasi ne kadar surdu?
24 saatten az :lol: ;) emin ol
slm hollandadan vize almak zor değil evraklarınız tamamsa bende hollandadan aldım dün ist gittim evrakları teslim ettim bugün ups göndermişler yarın elinizdedir diye tel açtılar allah herkese nasip etsin vermiyorlar diye üzülmeyin nasipse bu pazar hollandaya gidiyorum bende hazal öztaş :lol: :lol: :P
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol