Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VIZEMI ALDIM SONUNDA ( fulin)

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 3.782 görüntülenme
HERKESE BASARILAR DILIYORUM....
Hadi hayirlisi...

Yoculuk ne zaman? Hangi sehire

Vize islmelerin nasil oldu biraz detay verirsen diger uyeler adina sevinirim....

Hollandaya ayak basda mezun edelim seni :D

Allah yeni yasaminda utandirmasin :geek:
Tebrikler!arkadaşım şimdiden hayırlı yolculuklar umarım tez zamanda hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz. :geek:
merhaba arkadasım,,tebrık ederım senı,,yenı hayatında bol şans..

arkadasım vızenın cıkması nekadar zaman aldı??bızı bıraz bılgılendırısen sevırız..
hayirli olsun arkadasim

yeni hayatinda esinle birlikte mutlu olursun insallah

kolay gele
ARKADASLAR BEN 24 EYLULDE GIRDIM SINAVA AMA ESIM BASVURUYU KASIM SONU GB YAPTI HOLLANDAYA.BANA 27 SUBATTA CEVAP GELMIS FAKAT BIZ NL DE VE TR DE OLMADIGIMIZ ICIN BIZ OTURUM VIZENIZ CIKTI MEKTUBUNU GEC ALDIK VE GECTIGIMIZ GUNLERDE ISTANBUL HOLLANDA KONSOLOSLUGUNA GITTIK.BIZDEN YINE A/B FORMULU ISTEDILER.FOTOGRAF VS GB EVRAKLAR ISTERDILER NEYSE PASAPORTUMU VERDIK 3 GUN ICINDE SIZE GONDERECEGIZ PASAPOTUNUZU DEDILER VE PASAPORTUMA HOLLANDAYA AYAK BASTIKTAN 72 SAAT ICINDE YABANCILAR POLISINE BASVURUN DIYE IBARE BASMISLAR.

BEN NL DE UTRECHT SEHRINDE OTURUYORUM...VE INANIN ARKADASLAR HEPINIZIN ESLERINE KAVUSMASINI CANI GONULDEN DILIYORUM.BEN BURDA YAZAN ARKADASLAR GIBI SIKINTI CEKMEDIM.ZATEN ISIM GEREGI DEVAMLI GIDIP GELDIM.FAKAT GERCEKTEN SOYLUYORUM HEPINIZIN YOLU ACIK OLUR INSALLAH CUNKU YASADIKLARINIZ HICTE BASITE ALINIR BISEY DEGIL.

HEPINIZE BOL SANS DILIYORUM SORULARINIZ OLURSA YARDIMCI OLMAYA CALIRIM :!:
BENIM COKTAN MEZUN OLMAM GEREKIRDI O ZAMAN CUNKU YILIN COGUNU ORDA GECIRIYORUM NEREDEYSE
hayırlı olsun kardes, ALLAH ( C.C.) yolunu açık etsin

birsey sorucam, pasaportuna 72 saat icinde yabancilar polisine basvurun diye bir eklenti yapıldığını söyledin

benim pasaporta bu yapılmadı, yapıldı yada benmi görmüyorum, bu konu hakkında bilgin varsa paylasirmisin...
Hadı hayırlısı arkadasım,

Allah yolunu acık etsın,

Esınle bır omur boyu mutlu olman dılegıyle..
KONSOLOSLUKTAN BASILMIS OLAN VIZENIN YANINDA 72 SAAT ICINDE YABANCILAR POLISINE BASVURUNUZ DIYE DAMGA BASMISLAR.AMA BUGUN IND'YI ARADIK BU YABANCILAR POLISI NEREDE GIDELIM BILDIRIELIM DIYE FAKAT COK FAZLA YIGILMA OLDUGU ICIN NL YE GELDIKTEN 72 SAAT ICINDE RANDEVU ALMAMIZ GEREKIYORMUS DURUM BUDUR

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol