arkdslar batil inanc diyebilirsiniz,yada deniyelim ne cikar diyebilirsiniz,,,belki bilirsiniz aklima bisey geldi,hani dugunlerde fln gelin ayakkabisinin altina evlenilmesi istenilen kizlarin isimleri yazilir ve kiminki silinirse o kisinin kisa zamanda evlenecegine inanilir,,,simdi ben vizemi almaya giderken ozellikle gurbet gelinin_hasretin vede tabiki siirtli sahracimin ismini yazicam ( istemezseniz soyleyebilirsiniz arkdslar ) ayagimi suricem konsoloslugun onune gelince ve iceri girerken ins ins ins silinir ve sizinde vizeleriniz en kisa zamanda cikar :geek: :geek: :geek:
vizemi almaya giderken
:lol: :lol: alemsınız yahu
olabilir neden olmasin.... :lol:
ayyy sen çok yaşa inşallah şanslı :lol: :lol: olabilir denemekte fayda var..işin espirisi bi tarafa ama inş bekleyen tüm arkadaşlarım en yakın zamanda vizelerini alır sevdiklerine kavuşurlar.. :geek:
ayyy sen çok yaşa inşallah şanslı :lol: :lol: olabilir denemekte fayda var..işin espirisi bi tarafa ama inş bekleyen tüm arkadaşlarım en yakın zamanda vizelerini alır sevdiklerine kavuşurlar.. :geek:
saaolun arkdslar hepimiz cok yasayalim ins ins ins,,,isteyenlerin isimlerini yazicam,,,bakalim ins ins ins tutar,,,ben evlendikten sonra inanirmisiniz sinif arkdslarimin hepsi evlendi ve simdi bebekleri bile var,,,kimininki yeni dogdu kimininki 3 yasina girdi,,,simdi ben de belki ayagimi konsoloslukta surursem arkadan cabuk gelen cok olur,,,hicbisey olmasa ortam yumusadi biraz belki tebbessum etttiniz bu bile yeter bana,,,saygilar hepinize tskrler,,,
super düşünmüşün canım arkadaşım.valla bende yazdırmıştım ve ne tesadüftür ki silenler bir bir benden sonra evlendi ;) ;) .inşl yazacagın arkadaşlarında en yakın zaman da çıkar.ama malesef benım daha bır buçuk ayım var vızeye başvurmak için of of.ama yaz belkı baş vurur vurmaz ilk 1o gunde çıkar .inş inş inş :geek: :geek: :geek: ne zaman ucuyon
super düşünmüşün canım arkadaşım.valla bende yazdırmıştım ve ne tesadüftür ki silenler bir bir benden sonra evlendi ;) ;) .inşl yazacagın arkadaşlarında en yakın zaman da çıkar.ama malesef benım daha bır buçuk ayım var vızeye başvurmak için of of.ama yaz belkı baş vurur vurmaz ilk 1o gunde çıkar .inş inş inş :geek: :geek: :geek: ne zaman ucuyon
saol arkdsm seninde adini yazicam ins ins ins seninkide 1 aya kalmadan cikar benimki gibi,,,haziranin sonu olarak dusunuyorum yazin biraz keyfini cikariyyim diyorum,,,esimde vizeyi al gel ozledim cok diyo ama,,,bakalim,,,buyuk ihtimal haziranin sonu bakalim biletlere baktim aama ayarlamadim daha buarada onurair biletleri haziran sonu 100 _ ile 110 euro arasinda degisio thy 530 milyon ile 598 milyon arasinda degisio ilgilenenlere duyrulur ama sehir sehir degisio olabilir bilmiyorum,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol