Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZEMİ VEMEDİLER ACİL YARDIM

Yorum için giriş yap 23 mesaj · 6.752 görüntülenme
Arkadaşlar dün ankaradaydım vizem onaylanmış almak için gitmistim. Ordaki bayan bekleyin saat 4 de vizenizi verelim dedi bende tamam dedim saat 4 de gittim benim gibi vizesini almaya gelen 7 kisi vardı hepsi aldı pasaportunu bana sıra geldinde ismimi cagırdı odaya girdim kadın bana vizende problem oldu evraklarını yeniden inceleyecez dedi 90 gün içinde cevap veririz dedi evraklar ve pasaport kadında kaldı bu nasıl is anlamadım vizem indeden 19 martat onaylandı. Neden tekrar incelemeye aldılar anlamadım acil yardımlarınızı bekliyorum.
bu nasıl bir iştir ya saçmalamakdan da ileri gitmeye başladılar.
iyice suyunu çıkardılar artık
bunlar keyfi iş yapıyor sen ve biz onlar için sadece dosya numarasıyız insan hakları vb konular nekadar avrupalı olsalarda onlarda yok sadece dosya numarasıyız biz
bana sorarsan esın ınd yı arasın bıraz çıkışsın onaylanmıs vıze nasıl son dakıkada doner demek o da oluyormus bunuda duyduk aynı bana yaptıkları gıbı ocak 21 2010 basvuru tarıhı esımın 2008 dekı iş yerındekı dokumanları ıstedıler ne alakası varsa artık
ve hala vızeden haber yok 10 gun sonra 3 ay olacak ne evet ne hayır hala cevap yook
valla kardesım cok uzuldum sacmalık gordum ama bu kadarınıda gorememıstım allah yardımcımız olsun herkezın adamlar resmen dusman gıbı davranıyorlar gelmememız ıcın elınden gelenı yapıyorlar
kardes evraklari tam verdinmi ?
evraklarımda sorun yok herseyi tam verdim eksik yok dedi hatta fazla bile verdim lazım olmayanları geri verdi bana bende anlamadım sorunun ne oldugunuda sölemediler arastıracaz dediler
ademirbag yazdı:
Arkadaşlar dün ankaradaydım vizem onaylanmış almak için gitmistim. Ordaki bayan bekleyin saat 4 de vizenizi verelim dedi bende tamam dedim saat 4 de gittim benim gibi vizesini almaya gelen 7 kisi vardı hepsi aldı pasaportunu bana sıra geldinde ismimi cagırdı odaya girdim kadın bana vizende problem oldu evraklarını yeniden inceleyecez dedi 90 gün içinde cevap veririz dedi evraklar ve pasaport kadında kaldı bu nasıl is anlamadım vizem indeden 19 martat onaylandı. Neden tekrar incelemeye aldılar anlamadım acil yardımlarınızı bekliyorum.

insani gercekten cildirtir bunlar.Allah sabir versin ne diyeyeim
Arkadaşım yazdıklarını okudum bende üzüldüm, son durumu soracaktım sana ne oldu ne yaptınız simdi ?
henüz haber yok ama ups den kargo geliyorus bakalım yarın eline gecer dediler insallah
inşallah olumlu bir haberdir arkadaşım, kendi vizem gibi senin vizenide bekliyorum
kardesım ınsallah hayırlı bır haber gelır kargodan.rabbım yardımcı olsun.bol sanslar kardesım.
Gelicektir iyi bir haber gelicektir , sen hic merak etme hollanda'da IND kabul ettiyse burasıda edecektir allah yardımcımız olsun
arkadaslar pasaportum bugun elime gecti 15 nisan persembe sabah 8:10 da konyadan ucuyorum herkese tsekkur ederim hakkınızı helal edin artık oradan yazarım
ademirbag yazdı:
arkadaslar pasaportum bugun elime gecti 15 nisan persembe sabah 8:10 da konyadan ucuyorum herkese tsekkur ederim hakkınızı helal edin artık oradan yazarım

hadi hayırlı ugurlu olsun arkadasım.
gozun aydın kardesım konsolosluk az sorun cıkarsa da sonucun olumlu olması cok ıyı.yenı yasamında bol sanslar dılıyorum.rabbım yardımcın olsun bol sanslar kardesım.
ademirbag yazdı:

hayirli ugurlu olsun arkadasim
selamun aleykum arkadaslar suanda hollandadayim geleli 2gun oluyor ailemle beraberim kizlarimla oynasiyoruz allah heerkkese nasip etsin ben buralari sevdim cok guzel bence hollanda duzenli tertibli ayrica havalar sansima guzel gidiyor belediyeye kayt oldum cuma gunu pazartesi ind de randevum var bakalim oturumu bekleyecez ha biraz canim sikiliyor dil bilmedigim icin cocuk gibi bisey oluyorsun dilsiz neyse yine gorusmek uzere selametle kalin
cok sevindim adem arkadasim adina umarim allah hepimize bu duygulari yasatir
hosgeldin arkdsm hollandaya ,,,rabbim bundan sonraki yasaminda zorluklar yasatmasin esinden ve kizlarindan ayirmasin ins ins ins,,,
büyük geçmişler olsun arkadaşım hadi gözün aydın allah ailene uzun ömürler versin. DArısı artık bizim başımıza

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol