Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizemizin geldigini ogrenmek icin pin koduna ihtiyac varmi?

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.745 görüntülenme
arkdslar cok sukur bende o gune eristim ve merak ettigim konular artti,,simdi vizesi cikmis arkdslardan yardim istiyorum,,,,vizemizin tr ye gelip gelmedigini ogrenmek icin konsoloslugu aricaz demi :?: ve bunun icin pin koduna ihtiyac varmi :?: tr ye geldigini ogrendigimiz zaman nereyi aramamiz gerekiyo ve numarasini bilen arkdslar yazarlarsa cok sevinirim,,,simdiden tskrler,,,,
hayır şanslı herhangi bir koda gerek yok..sınav için aradığımız numarayı arayıp sorman yeterli..unutmadan arayacağın saatler 15.00-16.00 arası..vizenin geldiğini öğrendikten sonra pın nosu alıcan bankadan ve aldıktan bi gün sonra ıks yi arayıp randevu alabilirsin..inş yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin..
elif ikra yazdı:
hayır şanslı herhangi bir koda gerek yok..sınav için aradığımız numarayı arayıp sorman yeterli..unutmadan arayacağın saatler 15.00-16.00 arası..vizenin geldiğini öğrendikten sonra pın nosu alıcan bankadan ve aldıktan bi gün sonra ıks yi arayıp randevu alabilirsin..inş yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin..

cok tskr ederim arkdsm inanki cok yardimci oldun,,,bide iks nin numarasini yazabilirsen cok sevinirim simdiden saol arkdsm,,,
bankadan alacağın dekontun üzerinde,ıks'nin numarası yazar..
Vizenin gelip gelmediğini öğrenmek için bu noyu arayacaksın arkadasım

03124091820 (saat 15:00-16:00 arası) fakat saat 3 olunca dırekt arama cok yogun oluyo hattı dusuremezsın,,saat 15:15 veya 15:25 gıbı ara ozaman hatlar bos oluyo ;)

vızen cıktıysa bankadan verılen dekontta pın kodu ve tel nosu var..

Not: sımdıden bankaya parayı yatır ve dekontunu al,,sonra vızenın gelmesını bekleyıp geldıkten sonra yatırırsan 1 gun beklemek zorundasın,,ama sımdıden yatırırsan vızen geldı teyıdını aldınmı dırekt dekontla bırlıkte konsoloslugu arayıp randevunu alabılırsın,pasaportunu yanında bulundur ararken ;)

emrah
emrahtr yazdı:

03124091820 (saat 15:00-16:00 arası) fakat saat 3 olunca dırekt arama cok yogun oluyo hattı dusuremezsın,,saat 15:15 veya 15:25 gıbı ara ozaman hatlar bos oluyo ;)

Not: sımdıden bankaya parayı yatır ve dekontunu al,,sonra vızenın gelmesını bekleyıp geldıkten sonra yatırırsan 1 gun beklemek zorundasın,,ama sımdıden yatırırsan vızen geldı teyıdını aldınmı dırekt dekontla bırlıkte konsoloslugu arayıp randevunu alabılırsın,pasaportunu yanında bulundur ararken ;)

emrah

saol arkdsm elif arkdsm sende saol,,,bugun ank konsoloslugunu aradim ve vizemin 15 mayisda ankaraya ulastigini ogrendim yarin pin kodunu alicam bankadan sonrada aricam persembe gunu randvu yapicam,,,,1 gun beklerim artik vizem cikti nasil olsa sorun degil,,,tskrler herkese,,,
rica ederım..

emrah
sansli yazdı:

emrah

saol arkdsm elif arkdsm sende saol,,,bugun ank konsoloslugunu aradim ve vizemin 15 mayisda ankaraya ulastigini ogrendim yarin pin kodunu alicam bankadan sonrada aricam persembe gunu randvu yapicam,,,,1 gun beklerim artik vizem cikti nasil olsa sorun degil,,,tskrler herkese,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol