Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizemmm çıkmışşşşş cozi03

Yorum için giriş yap 66 mesaj · 19.207 görüntülenme
arkadaşlar biraz önce eşim aradı dedi dofiyi aradım tebrikler vizeniz onaylandı demişler...
cozi banada dofinin telefon numarasını verirmisin
Dienst Vreemdelingenzaken

World Trade Center, tower II

Antwerpsesteenweg 59 B

1000 Brussel

Tel: 02/206.15.99

arkadaşım adres ve te bu..
çok sağol:)
yani cozi bu adresten ve numaradan eşim vize durumunu öğrenebiliyomu
evet arkadaşım ister gitsin yada tel etsin..
Tebrikler arkadaşım. Yeni yaşamında mutluluklar dilerim. Darısı vize bekleyenlerin başına
tebrık ederım cozı arkadasım...bu verdıgın tel nosu ve adres,,hollandaya gıdıcekler ıcınde gecerlımı??yanı acıklarmısın bu tel nosu ne neyın nesıdır??
Tebrık ederım arkadasım,

Darısı tum bekleyenlere ınsallah.
teşekkür edeirm arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..
arkadaşım yukardaki numara belçika için dofi diye bi yer belçikaya gidecekler durumlarını ordan öğrene biliyo adres ve belçika numarası..
Gözün aydın arkadaş tebrik ederim :ugeek: Allah hepimizi tez zamanda sevdiklerimize kavuşturur İnşallah :geek:
teşekkür ederim..
cozı dostum tebrıkler gozunaydın kardesım bı sen bı ben kalmıstık sende aldın sonunda valla cok sevındım umarım benımkıde cıkar bızı unutma burda dostum
yok arkadaşım ben diğerleri gibi yapmam hep burda olurum..
COZİ gözün aydın hayırlısı benimde 2 ay oldu beklemeye devam ediyorum ama senin bildigim kadariyle 4 ay olmuştu hakkındır allah bizlere sabır versin iyi geceler tekrar tebrikler
evet arkadaşım 4 ayda çıkıt allah size sabır versin herkesi biran önce sevdiğine kavuştursun..
hayirli olsun arkadasim darisi diger arkadaslara kolay gelsin iyi calismalar...
Hayirli olsun arkadasim insallah hayirlisiyla gelirsin sende belcikaya. Yanliz geldikten sonra dil kursuna yazilmayi unutma....
yasgok yazdı:
Hayirli olsun arkadasim insallah hayirlisiyla gelirsin sende belcikaya. Yanliz geldikten sonra dil kursuna yazilmayi unutma....

SLM arkadaşım hayırlı olsun,darısı benim gibi bekleyen arkadaşların ve benim başıma olsun çok kötü bi süreç arkadaşlar altı aydır hergün gelecek umuduyla beklemek artık tükendim resmen sinir hastası oldum işin kötüsü bunu eşime yansıtıyorum artık ne yaplıyım bilmiyorum dua ediyorum ALLHIMA inancım sonsuz ama olmuyor çok uzun bi süreç oldu yani bi gün verseler öyle beklesem zoruma gitmiycek ALLAHIM herkese bol sabır versin amin.gülüm
slm arkadaşlar cozi gözün aydın 4 ay oldu 4 ay oldu diyip duruyodun artık bizdemi öyle diyelim belki bizimkide çıkar :) valla sevindim herşey gönlünce olsun darsıda bizim gibi bekleyenlerin başına...
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun inşallah herkesin vizesi çıkar ve herkes sevdiğine kavuşur..
arkadas benımkı 4 ayı da gecıyo nıye bızımkınden ses yok ya olecem ya valla 4 ayı gectıı neden bızde ses yok
123 gün oldu ama bu ayın içinde benımde alperınde vızesı gelıcek işalla
prenses senden ne haber senın okadar oldumu ya nıye bızımkı bu kadar surduu renses senın hıc bı gelısme oldumuydu
benım ilk basvurum 4 aralıktaydı sonra 17 aralıkta aradılar eksık evrak dedıler 25 gun bosa bekledık 11 ocakta mulakata gıttım eksık evragıda göturdum yıne bıse olmadı 1 subatta bıda gıttım dısişlerı bakanlıgına şikayet ettım sonra hala pasaportum beklemedıydı 15 gun sonra işleme alındı hala işlemde...ama bu ay çıkıcak emınım işalla en kısa zamanda ikimizde cozi gıbı vızemızı aldık yazcaz:)
ınsallah prenses ıns en kısa zamanda bızde sevınırız pekı prenses sen de hollandadanmı gecmıstın
evet bende hollandadan gectım
dua ediyorum arkadaşlar hepinize bir an önce allahın izniyle vizeniz çıkar..
ınsalllah cozı ya valla cok sıkıldım artık bıde dofıye bu ara bakamıyoruzz ne oldu anlamdım gıttı

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol