Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

VİZEMMM ÇIKTIIII ÇOOOK ŞÜKÜRRRR

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.360 görüntülenme
Date de la demande de visa: 09/09/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers: 21/05/2010

Décision: Octroi du visa

Date de la décision: 21/05/2010

extra info1:

extra info2: La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
9. ayın ardından gözümüz aydın
Hayırlı olsun kardes ve Allah yeni yasaminda mutluluklar daim etsin inş.

Darisi vize bekleyenlere inş.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: hayirli ugurlu olsun kardesim .gec oldu ama sonucu iyyi oldu.

bol sanslar
teşekkür ederim herkese çok sagolun arkadaşlar. herkes ümidini yitirmişti türkiyede yaşamaya karar vermiştik ama çıktı sonunda:))))))))))))
bu forumda bana çok emeğin geçen nevilen abim, ozl, zeyna ablacım, atabilgin abicim,ali,oflaz, megaadambilgin ve suan sevincden hatırlayamadığım diğer üyeler hepinizden allah razı olsun vize bekleyenlere allah sabır versin allah yardımcıları olsun yıkılmayın yılmayın son 1 hafta herşey değiştirmiştik türkiyede yaşayacaktık iş bulup bugun işe girmiştim. tüm planlar değişmişti. ama işte allahım son anda yüzümüze güldü çok şükür.. herkese çok teşekkür ediyorum allah razı olsun arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına
barışcım hayırlı olsun ne kadar sevindim tahmin edemezsin. süper bi haber bu kardeşim ya inşallah hakkınızda hayırlara vesile olur....darısı başımıza diyelim...
hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza.
insallah abicim sakın pes etmeyin ÇIKACAK o vize bizim vizemiz çıktıysa sizinki %100 çıkacak. ben ret almıştım 21 yaş kanunundan bak nasıl verdiler vizeyi herşeyin yolu yöntemi varmış allah kimseyi düşürmesin bunların ellerine.. allah yardımcınız olsun abicim
Cok Sevindim , cok Mutlu oldum Bariscim . Allah sevincini arttirsin .

Vizeni alip gidince ugra burlara . Yeni arkadaslara destegini eksik etme.
hep buradayim abicim bana destek olanların herşeyin herkesin yanındayım. Teşekkür ederim. darısı başına insallah senin için elimden geleni yapacagım yardımım olucaksa ve ihtiyacın oldugu heranda mail adresimi biliyorsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol