Arkadaslarrrrrr vizem onaylanmıs bugün mektup gelmiş eşime vizeniz onaylandı parayı yatırın diye çokkk ama çokkkk mutluyum....benim bu zor günlerimde sıkıntılarıma ortak olan bütün arkadaslarıma teşekkürü bir borç biliyorum...Allah hepinizden razı olsun....Rabbim sizlerinde en zor günlerinde yanında olsun inşallahh....yaklasık 1 ay oldu ama ne zormus beklemek bunu öğrettiler bize...Elhamdüllillahki hayırlı haberimizi bugün aldık....sevgili zeyna şanslı umuder 2run34 ve heyecandan ismini unuttuğum diğer arkadaslarım rabbim gönül güzelliğinizi hiç ama hiç eksik etmesin...Sevgili eşimede ne kadar tesekkür etsem azdır....Rabbimin bana gönderdiği en güzel hediye....SENİ SEVİYORUM HEMDE ÇOKK....
VİZEMMMMMMMM ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIII OLEYYYYYYYYYYYYYYYY
süper bi haber hadi gözün aydın :)
hayirli ugurlu olsun ... COK SEVINdim darisi digerlerine
aaaaaay ayy ayyyyyyyy ne guzel bi haber bu boyle cok sevindim arkdsm walla yaaa gozunaydin ayy ne guzel yaaa bi kisi daha sevdigine kavusuyo kanunlara inat engellere inat darisi tum bekleyen tum ugrasan arkdslarimizin basina ins ins ins,,,rabbim sagsalim en kisa zamanda esine kavusmanida nasip etsin arkdsm benim,,,bundan sonra her isin sular seller gibi kolayliklarla hallolsun ins ins ins,,,,
tebrikler gozun aydin olsun darisi bekleyen arkadaslara umarim hayatin boyunca esinle mutlu olursun butun guzellikler senin olsun
Arkadaslarrrrrr vizem onaylanmıs bugün mektup gelmiş eşime vizeniz onaylandı parayı yatırın diye çokkk ama çokkkk mutluyum....benim bu zor günlerimde sıkıntılarıma ortak olan bütün arkadaslarıma teşekkürü bir borç biliyorum...Allah hepinizden razı olsun....Rabbim sizlerinde en zor günlerinde yanında olsun inşallahh....yaklasık 1 ay oldu ama ne zormus beklemek bunu öğrettiler bize...Elhamdüllillahki hayırlı haberimizi bugün aldık....sevgili zeyna şanslı umuder 2run34 ve heyecandan ismini unuttuğum diğer arkadaslarım rabbim gönül güzelliğinizi hiç ama hiç eksik etmesin...Sevgili eşimede ne kadar tesekkür etsem azdır....Rabbimin bana gönderdiği en güzel hediye....SENİ SEVİYORUM HEMDE ÇOKK....
Gozunaydin arkadasim allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.Allah hepimizin yardimcisi olsun bu zorlu yolda.
gozun aydın arkadasım allah bundan sonrasında yardımcın olsun allah utandırmasın..
:) Cok sevindimm ikra sizin adiniza :D esinizin ve sizin gozunuz aydin...Gercekten boyle haberler almak insani sevindiriyo:))) Bir kisi daha butun engelleri asti geliyo yaa cok sukur dilerim butun sevenler butun ayri sevdalilar kavusur Allah herkesin yardimcisi olsun....Guzel dileklerin icin tskler...
hayırlı olsun arkadaşım, allah hayatınızın bundan sonraki kısmındada yar ve yardımcınız olsun. darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...
Ya benimkisi neden cikmiyor off 27 kasimda basvurdum hala bekliyorum delirecem kardes seninde gozun aydin:....
Tebrikler Arkadasım gözün aydın :) Darısı bizelere inşallah :P :roll:
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun...Bu mutluluğu vize bekleyen bütün arkadaslarıma yasatsın rabbim...Darısı inşallahhhh sizlere....
cartel arkadasım dilerim rabbimden en kısa zamanda seninde vizen çıkar...benim vizemde hiç bir problem yokken red veriyorlardı bir tecrübesiz yüzünden...mvv basvurumda yazmıstım zaten olayı...son anda direkten döndük diyebilirim üstüne düştük olayın ve red mektubu evimize gelmeden vizem pozitif olarak geldi...inşallah seninde en kısa zamanda hayırlı haberini alırız...
cartel arkadasım dilerim rabbimden en kısa zamanda seninde vizen çıkar...benim vizemde hiç bir problem yokken red veriyorlardı bir tecrübesiz yüzünden...mvv basvurumda yazmıstım zaten olayı...son anda direkten döndük diyebilirim üstüne düştük olayın ve red mektubu evimize gelmeden vizem pozitif olarak geldi...inşallah seninde en kısa zamanda hayırlı haberini alırız...
Gözün aydın kardeşim senin adına çok sewindim. DArısı biz bekleyenlerin başına inşaallah.
nerden bildin red gelcegini ben ariyorum sadece beklemem gerektigini soluyor sen nereden ogrendin bende red gelcek diyorum ole hissediyorum nasil duzeltcem:D
?
Hayırlı ugurlu olsun ikra Rabbim utandırmasın inşAllah.
gozun aydin.oturumunuda en kisa surede alirsin insallah esinlede hayirli ve uzun omurler
cartel eşim tel açmıstı ind ye durumumuz nedir diye bize verdikleri cvp size dedikleri cvbın aynısıydı...daha sonra eşim yeniden aradı ve biraz kızgın bir şekilde konustu...orada calısan operatör bayanlar bakmışlarki eşimle baş edemiyor...bizim dosyamıza bakan memura bağlamış ve bayan maaşınız yetersiz gözüküyor demiş...bu yüzden vize talebiniz red edilecektir diye söylemiş....daha sonra eşim yeniden 13 aylık maaşını hemen telden sonra postaladı ve 3 gün sonra vizem geldi...durumumuz bu arkadasım belkide ogün iyi bir memura denk geldik biz...
of ya bizim hersey tamam ama bunlar bisi bulcak okadar moralim bozulduki 10 gun daha beklicem bakalım ne olcak
inşallah arkadasım ya inşallah 10 günü doldurmadan sende hayırlı haberi alırsın...dualarımız seninle...rabbim yardımcın olsun...
ikra tsk ederim kardes ins ...
of ya bizim hersey tamam ama bunlar bisi bulcak okadar moralim bozulduki 10 gun daha beklicem bakalım ne olcak
Bekleme arkadas hergun ara sabah ara oglen ara aksam ara:her seferinde baska biri cikiyor zaten cekinme hicc surekli ara...konustugun kisinin ismini surekli not et....yoksa daha bekletirler en son gune kadar ve galiba dedigin gibi birsey bulabilirler (buyuk ihtimalle) o yuzden ikranin dedigi gibi red mektubunu almadan davranman gerekebilir!!!telde biraz sert uslupla yanlis cumleler kurmadan konus Allah yardimcin olsun cartel insallah seninde vizeni aldigina dair haberi aliriz....
arkadaşlar ikra hollandaya başvuruyor, cartel belçikaya başvuruyor diye biliyorum ciddi uygulama farklılkları var iki ülke arasında...
hayırlı olsun ikra herşey gönlunuzce olsun arkadasım
arkadaslar vizem ist konsolosluğa gelmiş bugün aradım iks den randevu alıp gelip vizenizi alabilirsiniz dediler.bende hemen bankaya gidip pin kodu aldım ve yarın arıcam umarım pazartesi yada salıya randevu verirler...eşim ve annem haftaya pazar ucacaklar cünkü bende onlarla gitmek istiyorum :) formul A formul B toplu nüfus kayıt örneği eşimin pasaportunun damgalı bütün sayfalarının fotokopileri hollanda kimliğinin fotokopisi kendi pasaportumun fotokopileri evlilik cüzdanı...bunların hepsini hazırladım...aklıma takılan sağlık sigortası bunu normal 90 günlük 30.000 euroluk yaptırmam gerekiyo değilmi yada baska eksiğim varmı yazdıklarımın içinde?yardımlarınızı bekliyorum....şimdiden teşekkür ederim hepinize...
arkadaslar vizem ist konsolosluğa gelmiş bugün aradım iks den randevu alıp gelip vizenizi alabilirsiniz dediler.bende hemen bankaya gidip pin kodu aldım ve yarın arıcam umarım pazartesi yada salıya randevu verirler...eşim ve annem haftaya pazar ucacaklar cünkü bende onlarla gitmek istiyorum :) formul A formul B toplu nüfus kayıt örneği eşimin pasaportunun damgalı bütün sayfalarının fotokopileri hollanda kimliğinin fotokopisi kendi pasaportumun fotokopileri evlilik cüzdanı...bunların hepsini hazırladım...aklıma takılan sağlık sigortası bunu normal 90 günlük 30.000 euroluk yaptırmam gerekiyo değilmi yada baska eksiğim varmı yazdıklarımın içinde?yardımlarınızı bekliyorum....şimdiden teşekkür ederim hepinize...
Gozun aydin ikra buyuk bir ihtimalle sende haftaya pazar ucucaksin:))iksyi aradigin zaman soyleyecekler neler gerektigini benden toplu nufus kayit orneginin Tercumesini ve sinav sonuc belgesinin fotokopisini -Fotograf falanda istemislerdi aradigin zaman soylerler ...
kolay gelsin sana valizini hazirlamaya baslamissindir....
hayırlı olsu arkadasım daısı benım de basıma ve beklemekte olanlarında allah ızın verırse bu onumuzdekı hafta sonuc bellı olacak herkesten dua beklıorum ve bı sorum var vıze cıkınca ne kadar sure verılıyor oraya gelmek ıcın bu soruma cevap verırsenız cokkkk makbule gecer sımdıden tesekkurler
yaa vıze cıkınca baska evraklar hazırlamak gerekıyor mu ben belcıkaya basvuru yapmıstım
ozaman arkdsm belcika bolumunde sorsan bu sorunu daha cabuk cvp alabilirsin diye dusunuyorum cunku belcikaya basvurmussun ve belki orda farklidir durum hollandadan,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol