arkadaşlarr bu pazartesi isteğim yapıldıı bi aksilik olmadığı taktirde sizce nekadar sürede çıkabılır vizemm.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİNN...
vizesi çıkan arkadaşarrr zaman tecrübenizi sorabilirmiyiim
arkadaşlarr bu pazartesi isteğim yapıldıı bi aksilik olmadığı taktirde sizce nekadar sürede çıkabılır vizemm.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİNN...
Genelde 1,5 ay icinde cvp geliyor ama kesin bilmek imkansız benim ilk basvuru 35 gün sürdü red 2. basvuru 14 gün sürdü positif ama sunu göz önüne almak lazım burda yılbası yanastıgından tatil geliyor size ocaktan sonra cvp gelebilir ama sunu unutmamak lazım ind yılbası yanasıyor diye basvuruları hemen cvplamak isteyebilir.Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah yeni yıla burda girersin...
2run34 kardeşim benımde ılk ıstegım red gelmıstı sanada bunu bi ara yazmıstım zaten bılmıyorum bu sefer neolacakk.bu arada guzel dileklerın ıcın tesekkürler inşaallahh..allah senınde işlerındee yar ve yardımcınn olsunn herşeyin gönlünden gectıgı gıbı olması dileğiyle
2run34 kardeşim benımde ılk ıstegım red gelmıstı sanada bunu bi ara yazmıstım zaten bılmıyorum bu sefer neolacakk.bu arada guzel dileklerın ıcın tesekkürler inşaallahh..allah senınde işlerındee yar ve yardımcınn olsunn herşeyin gönlünden gectıgı gıbı olması dileğiyle
Eyvalalh saol red gelme sebebini düzelttiyseniz ve basvuru yaparken bir mektup verip biz red almıstık ve simdi red sebebi olan durumu hallettik diye yazdıysanız en gec 2 haftada cıkar...
2run34 sen tokatlısın galıba gardaşş neresındensın tokatın bende tokatta kaldım bılırmısın karşıyakayı neyse teşekkürler gardaş tekrarr buarada gülerın nasıl gecıyor nl de işlerını düzene sokmussundur inşaallah alışabıldınmı oralaraa
2run34 sen tokatlısın galıba gardaşş neresındensın tokatın bende tokatta kaldım bılırmısın karşıyakayı neyse teşekkürler gardaş tekrarr buarada gülerın nasıl gecıyor nl de işlerını düzene sokmussundur inşaallah alışabıldınmı oralaraa
Evet ben tokatlıyım karsıyakayı iyi bilirim.Ben sulusokakta dogdum büyüdüm sonrada erbaaya geldik simdide hollanda dayım buralar iyi alıstım zaten (ben turizmde calısıyordum onun icin pek yabancı gelmedi insalar bana) allaha skr her sey yolunda gidiyor hersey hızlı oldu benim burda insallah seninde öyle olur.
arkadaşlarr cvplarınızı bekliyorumm acaba cok sürermi bilinmez tabide yınede bi umutt insanoğlu beslıyor ıcınde acaba yılbaşına kalırmıı cvp vermelerii sizcee
arkadaşlarr cvplarınızı bekliyorumm acaba cok sürermi bilinmez tabide yınede bi umutt insanoğlu beslıyor ıcınde acaba yılbaşına kalırmıı cvp vermelerii sizcee
daha yilbasina 1 ay var umarim verirler ,,,bi arkdsmz demisti ind yi aramislar ve ind yilbasina kadar elimizdeki dosyalari cikartmaya ugrasiyoruz dediler demisti,,,seninkinide aradan cikartip vizeni yollayabilirler arkdsm,,,,yani oyle olmasini umuyorum,,,
Bizde hala beklemedeyiz. Bu gün tam 43 gün oldu başvuralı. Hala bir ses yok. Aralık 13e vermişler son tarihi.
arkadaslar bizde bugun hollandadan basvuruda bulunduk ... bakalim kac gune cikacak vize ... gercekten ind artik hizli calisiyor basvurular azaldi galiba ondan... yilbasindna once orda olmam lazim :D :p
cartel gardaşım yaptınızmıı sızdee ıstegıı hadı hayırlı olsunn bakalımm benımde pazartesıı yapıldıı gardaşş beklıycez artık bakalım neolacakkk herseyın hayırlısı
ne gibi evraklarla basvuru yaptin arkadasim aciklarsan sevinirim bende basvuru yapicagim mvv
gardaşım benım nl den yapıldı isteğim benım burdan gönderdıgım belgeler pasaport tum sayfanın fotokobılerı formul a vede formul b vukuatlı nufus kagıdı örnegii yanlız apostıllı olarak yaptıracaksın nufusa gıt bu sekılde sole onlar sana yardımcı olurlar vede sınav sonuc kagıdınıı yolluycaksın gardaşımm hayırlısı olsun ınş sende tez zamnda ıstegını yaparsınn..
arkadaşlar dün dosya numaram gelmiş vede son tarih olarak 9 şubat belirtilmiş.Allahtan hayırlısı artık sabırlı beklemeye devam edecem Allahın izniylee vede tüm benım gıbı vıze bekleyen arkadaşlarada sabır diliyorum.saygılarımla...
3 aralık vize başvurusu yapıldı nl den bakalım hayırlı cevap nezaman gelecek meraklardayım bir an önce çıkar inşallah arada kaldım ne buraya aidim nede oraya
ALLAH kolaylik ve sabir versin :geek: .beklemekten baska yapacak birsey yok :shock:
selam arkadaşım bugün benimde tam bir ay oldu ama hala cewap yok bekliyoruz allah herkesin yardımcısı olsun
umarim bekleyen tum arkdslarimizin vizelerini ind yilbasindan once yollar postalariniza
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
sabrın sonu selamettirr inşaallah tüm vıze bekleyen arkadaşların vede kendımın inşaallah tez zamanda güzel cvblar alırız ALLAH CÜMLEMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.Tüm kalbımle hem kendım ıcın hemde vıze bekleyen arkadaslar ıcınn sabır dılıyorum bu işin başka cıkarıı yok cunku benım bu ıkıncı isteğim yıkılıpta toparlanmak kadar zor bsıey yok ınanın oyuzden bu bekleyıse verılen sabırr yıne kolay gelıyor ınsana bır nevide olsa neyse slm ve saygılarımla....
bende 27 kasimda basvuru yaptim haber bekliyorum arkadaslar
Aramızdan bır arkadasımız daha mezun oldu tekrar maviş arkadasımızı tebrık eder hayırlı olsun dilerım.. Darısı inşaallah gerıde kalan yanı benım gıbı bekleyen arkadaslarımıza artık...
bu beklediğim yolda daha bı cvb alamadım belkıde daha erken konusmak ıcın ama yınede ınsan korkmuyo değil yıne bı sorun cıkArtırlarmı dıye dusunmekk cok kötü yapıyo morallerii cunku ılk ıstegımde yedım bıkere darbeyii inşşaallah bu seferde bı sorun cıkarmazlarr dualarınızı eksik etmeyin ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN sabır sabırr sabırr....
trbznlu siz nerden başvurdunuz vizeye?
yaw trabzonlu senin dosya sonucu yani subat 9 demislerya banada subat 9 dediler:D banada haber gelmistir belki ben bir hollandayi aricam valla heycanlandirdin beni ayni gune vermisler ondan yanii sen ne zaman basvurdun bi acil yaz ya:))
kardeş evet benımde son gun olarak 9 şubat dıye sölenmıstıı ama su var benım ıkıncı ıstegım bu yanı ilki bır problemden dolayı duzeltıldı tekrar yapıldıı sıfırdan başlanmadı yanı anlıyacann..neyse arkadaşım inş senınde vızen cıkarr..ben yaklasık mayıs ayından berı beklıyorum bılıyomusun...
anladim kardes benim ilk basvuru eksik yok ins.. senin eksik evrak neydi
anladim kardes benim ilk basvuru eksik yok ins.. senin eksik evrak neydi
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol