Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vizey hemen veriyolar mı?

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 2.364 görüntülenme
vize için randevu alıp gittiğimizde vizeyi hemen vericekler mi? Ben 2-3 gün sonra veriyolarmış diye duydum.
Sadece pazartesi günleri saat 14,30 da elden alabılıyorsun.geri kalan günlerde gidersen ups kargo ile (13 tl) karsılıgında evine gönderiyorlar buda 2-3 gün sürüyor.
Anladım çok sağolun.
Benim yarin (28-10-2009)randevum var saat 08:50de en saglikli bilgiyi sana yarin geri istanbuldan gelince verebilirim ama benim bildigimde pasaportunu bırakıyorsun kargoyla 48 uur içinde geliyo....
Hatice bugun randevum vardi sabah istanbulda gittim yarın 29 ekim oldugu için tatil oldugundan 30unda yola cıkıcakmıss 1 gunde gelir herhalde ondan sonra:)

senin vizen ne oldu herhangi bir sonuc geldimi??
teşekkür ederim umuder haberini bekliyodum ben de. Benim henüz bir haber çıkmadı eşim aramış bu gün kasım 12-13 gibi sonuçlanır demişler. Dahada erken çıkabilirmiş inşaallah hayırlısıyla çıksın bir an önce.
insallah daha erken sonuclanır banada 27 ocak 2010 demişlerdi ama 2 gunde geldi neyse gec olsun guc olmasın red falan gelip insanı moralman çökertmesinde hayırlısıyla insallah hayirli haberlerini duyarizzz ALLAH yardimcin olsun...
Amin kardeşim inşaallah Allah razı olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol