Hayırlı olsun vizen, sıra numaram 40X li bişeydi tam hatırlamıyorum,sen sanırım görüşmeden sonra hatta tecrübelerini aktarmışdın değilmi o türker ile bayan arkadaşa ? hatırladım seni.
sağolasın. seninde vizen hayırlı olsun. evet o bendim :)
arkadasalr ben persembe gunu teslım ettım evrakları hala bı ses yok kargoya bıle vermemısler.huylanmaya basladım nedır acaba varmı fıkrı olan
Canını sıkma arkadaşım,hayırlısıyla olur merak etme eli kulağındadır.Tez zamanda gelir inşallah.
ARADIM BUGUN KONSOLOSLUGU OGLEYIN NUMARAMI SORDU DEDI BEN ARICAM SIZI..GIDIS O GIDIS SES SEDA YOK
UPS IN SITESINE GIRIP SORGU YAPMAKTAN GINA GELDI..
valla zor gecıyo vakıt ,,,beklemek zor
bende bugun kargoya verirler diye düsünüyodum bende sürekli bakıyorum ups ye fakat sonuc yok, rottenboy sizin randevunuz benden bir gün önceydi sanırım, benim cuma günüydü. Neden böyle uzatıyolar anlam veremedim sanki yeni basvuru yapılıyo gibi :roll:
Peki konsoloslugu aradıgın zaman vizeniz onaylandı gibi biseyler dediler mi yoksa sadece sizi arayacazmı dediler ? eski köye yeni adetler cıkarıyolar, halbuki cıkmıs vize onaylayıp yollayın pasaportu :roll:
inşallah Allah ın izniyle kolaylıkla alırıs vizemizi elimize inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :geek: :geek: :geek:
ben persembe gunu yanı 27 sınde ıdı randevu...bı sn bekleyınd eddı kadın dosyanı cıkarıcam fılanmı dedı tamda anlamadım.20 30 sn bekledım.sonra dedı telefon numaranzı sumuydu evet dedım.bugun arıcam ben sızı dedı. ama aramadı..yarın tekrar arıcam ..ıns hayırlsııyla ulasır elımıze pasaportlar
Evet arkadasım onların işini anlamak zor, Allah yardımcımız olur inşallah hayırlısıyla alırız vizeleri :geek:
sanada sorular sordular mı konyalı ne zmandı randevun cuma gunumuydu.yarın bıde sen ara ıstersne bakalım ne dıckeler snaa...bıde artık vıze bolumu 13.30 14.30 arası aranmıyor
sabah 8 12.30 ogleden sonra 13.30 16.00 arası aranabılıyo
evet sormazlarmı sacma sapan sorular sordular, önceden böyle soru sorulmuyodu sanırım simdi böyle oldu şansımıza :roll: evet 28 cuma günüydü. tamam arayayım bende ne diyecekler bakalım numarada degistimi yoksa önceki numaramı?
yok numara aynı numara..ıstanbulda konsoloslukta sormuyorlarmıs bole sorular..dırek verıyosun evraklarını yolluyolar kargoyla sana gerıye
darisi sivana gireceklere olsun :D
anladım arkadasım, bende arayayım bakalım hayırlı bi cevap alırım inşallah, yazarım buraya aradıktan sonra.
tewester arkadasım sanada sınavda basarılar inşallah kazanırsın vizende kolaylıkla cıkar. :geek: Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah :geek: :geek:
konuyalı kardes sesın cıkmıyor..aradınmı konsoloslugu acaba..varmı bı gelısme valla beklıyorum boyle pc nın basında:)))
Emrah cep telefonuma kargodan mesaj cuma akşamı saat 17:15 gibi gelmişti,inşallah sanada kargodan
bu akşam alındı mesajı gelir.
17:15 i dort gozle bekleyecegım:)))
Emrah saat 17:15 i geçeli çok oldu, ses soluk varmı kargodan ?
maalesefff
hayırlısı olsun kardeşim,inşallah yarın gelir.
Neden böyle yapıyolar ki :roll: bende bekledim bugun verirler kargoya belki diye ama ufff :?
araınmı sen konyalı konsoloslugu
evet islemdeymis, islemde dedi bayan :roll: sen aradınmı tekrar?
hayır aramadım .1 kez aradım bıdaha arayıp ustlerıne gıtmek ıstemedım bu sefer ınat ederler uzatırlar dıye beklıyım deıdm.ama cumaya kadar gekmezse tekrar ararım.ne konustunuz tam olarak yazarmısın buraya
işte dedim bayana kargoyu takip no dan sorguluyom hala sonuc cıkmıyo vizem hakkında bilgi alacaktım yollamamıssınız dedim oda isim sordu haliyle sonra dedigin gibi 20-30 saniye bekletti sonra dedi dosyanız islemde falan... dedigim gibi akıl sır ermiyo bunlara uff ya gönderselerdi bi, aklımda duracagına yanımda dursun demi ya alsaydık elimize vizeleri bi hayırlısıyla. :geek: :geek: :geek:
bu hafta ici gönderirler sanırım neyse gec olsunda güc olmasın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
amın.ınsallah
of be beklenmıyor yawwww
bencede :roll: inşallah bugun verirler vizelerimizi kargoya :geek: :geek: :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol