Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizeyle ilgili

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.939 görüntülenme
slm arkaadslar esime kagıt gelmis parayi yatırın diye ve ben holandaya gittikten sonra neler yapmamgerek onlari belirten formlarda yolamaislar bu bneim vizemin çiktina mi isaret acaba bilgisi olan varsa bil
Eğer eşiniz başvuruyu nl den yaptıysa sizi kutlamamız gerekiyor çünkü vizeniz IND tarafından onaylanmış demektir... :ugeek:

Şimdi eşinizin yapması gereken bir an önce 830 euro yu Rabobank için belirtilen hesaba sizin V-nummer ve Dossier nummer da belirterek yatırması...

İnşallah para yattıktan sonraki bir hafta 10 gün içinde tr ye gelir vizeniz...
saol arkadsim cvp yazdin için esim parayida yatirmis dün bana söyldi heralde vizenin tr gelemsinide esime haber verler veya banami verirler ben ankarayi bi hafta geçtikten sonra arasam sorsam olurmu çok tsk edrim bilgileriniz için en kısa süred cvp bekliyorum .
arkadasim esine haber verilmez eger dun para yatirildiysa persembe ve cuma gunu konsoloslugu ara onlar sana teyit ederler gelip gelmedigini. bu arada onemli basvuru yaparken hangi konsoloslugu yazdiysaniz orayi arayin. istanbul veya ankara. teyiti yaptirdiktan sonra iks den randevu alip gidip vizeni alirsin arkadasim.

kolay gelsin
hatice yazdı:
saol arkadsim cvp yazdin için esim parayida yatirmis dün bana söyldi heralde vizenin tr gelemsinide esime haber verler veya banami verirler ben ankarayi bi hafta geçtikten sonra arasam sorsam olurmu çok tsk edrim bilgileriniz için en kısa süred cvp bekliyorum .

Eşiniz Pazrtesi günü IND yi arayıp vize için onay mailinin Ankara Büyükelçiliği ne hangi gün saat kaçta gönderildiğini öğrenebilir...

Yada daha gönderilmemişse ne zaman gönderileceğini sorabilir...

Siz buna göre elçiliği arayıp teyit alacaksınız...Eğer vizeniz geldi derlerse İşbankasın dan Hollanda elçiliği için pin kodu alacaksınız...

Bir iş günü sonra IKS yi arayıp vize için randevu talep edeceksiniz...( yanınızda kağıt alem pasapot ve kimliğinizi bulundurmanız iyi olur )

Fatih arkadaşımın dediği gibi sınava nerede girdiyseniz o tarafa başvuru yapmaya dikkat edin...

Vizenizi bir an önce almanız dileğiyle...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol