Vuvuzela sesini hayatınızdan çıkartın!
Dünya Kupası heyecanına balta vuran vuvuzela sesinden bıktıysanız bu ücretsiz uygulama
tam size göre artık vuvuzela dinlemek zorunda değilsiniz...
Sadece 4 yılda bir düzenleniyor ve dünyanın en üst düzey milli takımlarının maçları ard arda
oynanıyor. Dünya Kupası bu heyecanı hayatımıza sokuyor ama bu kez hayatımıza futbol
coşkusunun yanı sıra bir de dayanması zor vuvuzela sesini soktu. Eğer siz de bu rahatsız
edici ses yüzünden Dünya Kupası'nın keyfine varamıyorsanız şanslısınız çünkü vuvuzela
sesini eleyen bir uygulama geliştirildi!
Ne yazık ki bu uygulama maç keyfini televizyonda izleyenlerin pek işine yaramayacak.
Ücretsiz olan Devuvuzelator adlı uygulama sadece maçları bilgisayarlarından seyredenlerin
işine yarıyor. Stardocks'ın Centre for Digital Music iş birliği ile geliştirdiği uygulama
bilgisayarınızın hoparlörlerinden çıkan sesin içerisinden vuvuzela'nın frekansını elemeye
yarıyor.
Eğer maçları bilgisayarınızdan Tivibu veya benzeri bir uygulama yardımıyla izliyorsanız
Devuvuzelator'u şu adresten indirebilirsiniz ;
Download : http://www.stardock.com/labs/devuvuzelator/
Vuvuzela sesini hayatınızdan çıkartın!
www.nos.nl sitesinde maca baktigimda denedim ama malesef ise yaramiyor.
yinede paylasim icin tsk.
yinede paylasim icin tsk.
Bu program sadece Tivibu ve benzeri TV izleme programlarında işe yarıyor.
Anliyorum ama tivibuyla veya benzeri sitelerden alakasi oldugunu sanmiyorum, aciklamada demissinki:
Stardocks'ın Centre for Digital Music iş birliği ile geliştirdiği uygulama
bilgisayarınızın hoparlörlerinden çıkan sesin içerisinden vuvuzela'nın frekansını elemeye
yarıyor.
Stardocks'ın Centre for Digital Music iş birliği ile geliştirdiği uygulama
yarıyor.
Şu kısmı dikkatli okursan belki daha anlaşılır olabilir ;
"Eğer maçları bilgisayarınızdan Tivibu veya benzeri bir uygulama yardımıyla izliyorsanız"
Herhangi bir program aracılığıyla izlemiyorsanız bahsettiğiniz gibi işe yaramıyor.
"Eğer maçları bilgisayarınızdan Tivibu veya benzeri bir uygulama yardımıyla izliyorsanız"
Herhangi bir program aracılığıyla izlemiyorsanız bahsettiğiniz gibi işe yaramıyor.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol