Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Vuvuzela sesini hayatınızdan çıkartın!

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 7.324 görüntülenme
Vuvuzela sesini hayatınızdan çıkartın!

Dünya Kupası heyecanına balta vuran vuvuzela sesinden bıktıysanız bu ücretsiz uygulama

tam size göre artık vuvuzela dinlemek zorunda değilsiniz...

Sadece 4 yılda bir düzenleniyor ve dünyanın en üst düzey milli takımlarının maçları ard arda

oynanıyor. Dünya Kupası bu heyecanı hayatımıza sokuyor ama bu kez hayatımıza futbol

coşkusunun yanı sıra bir de dayanması zor vuvuzela sesini soktu. Eğer siz de bu rahatsız

edici ses yüzünden Dünya Kupası'nın keyfine varamıyorsanız şanslısınız çünkü vuvuzela

sesini eleyen bir uygulama geliştirildi!

Ne yazık ki bu uygulama maç keyfini televizyonda izleyenlerin pek işine yaramayacak.

Ücretsiz olan Devuvuzelator adlı uygulama sadece maçları bilgisayarlarından seyredenlerin

işine yarıyor. Stardocks'ın Centre for Digital Music iş birliği ile geliştirdiği uygulama

bilgisayarınızın hoparlörlerinden çıkan sesin içerisinden vuvuzela'nın frekansını elemeye

yarıyor.

Eğer maçları bilgisayarınızdan Tivibu veya benzeri bir uygulama yardımıyla izliyorsanız

Devuvuzelator'u şu adresten indirebilirsiniz ;

Download : http://www.stardock.com/labs/devuvuzelator/
www.nos.nl sitesinde maca baktigimda denedim ama malesef ise yaramiyor.

yinede paylasim icin tsk.
Bu program sadece Tivibu ve benzeri TV izleme programlarında işe yarıyor.
Anliyorum ama tivibuyla veya benzeri sitelerden alakasi oldugunu sanmiyorum, aciklamada demissinki:

Stardocks'ın Centre for Digital Music iş birliği ile geliştirdiği uygulama

bilgisayarınızın hoparlörlerinden çıkan sesin içerisinden vuvuzela'nın frekansını elemeye

yarıyor.
Şu kısmı dikkatli okursan belki daha anlaşılır olabilir ;

"Eğer maçları bilgisayarınızdan Tivibu veya benzeri bir uygulama yardımıyla izliyorsanız"

Herhangi bir program aracılığıyla izlemiyorsanız bahsettiğiniz gibi işe yaramıyor.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol