XP'den Win 7'ye mi geçmek istiyorsunuz?
İşletim sisteminizi değiştirmekten korkuyor musunuz? Bu program tam size göre olabilir!
Windows 7'ye geçmek artık daha kolay...
Birçok bilgisayar kullanıcısı Windows 7'ye geçmek istese de bu işlemi gözlerinde büyüttükleri için bir türlü gerçekleştiremiyor.
VMware firması XP'den Windows 7'ye geçişi kolaylaştıracak bir programı kullanıcıların hizmetine sunyuor.
Geçtiğimiz günlerde 50 dolar'a bu tarz bir program sunan Parallels firmasının aksine VMware bu programı ücretsiz olarak yayınlıyor. VMware Player ve VMware Converter'dan oluşan paket XP'nizi Win 7 içerisinde sanal bir bilgisayar olarak çalıştırmanızı sağlıyor.
VMware firmasında ürün müdürü olarak görev yapan Jason Joel bu programla birlikte çok daha fazla insanın işletim sistemini değiştireceğini iddia ediyor.
Parallels firmasının programı ise ücretsiz değil, fakat kullanıcılara bazı programları direk olarak Win7'de çalıştırma gibi özellikler sunuyor.
Download : https://www.vmware.com/tryvmware/?p=converter
XP'den Win 7'ye mi geçmek istiyorsunuz?
Ben windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum hiç memnun değilim :?
XP yi geri yükleyeceğim galiba.
Göreceli bir durum :) kişilere göre farklılıklar gösterebilir ama genelde Win 7 için tavsiye
olunan işlemci özelliği çift çekirdek ve en az 2 Gb Ram dir. Bunlar mevcut ise sorun
yaşayacağını düşünmüyorum.
Kolay gelsin.
xmultecix
Benim bilgisayarim Flemence . hata verdiginde sorun oldugunda anlamiyorum .Icindede bir dolu arsiv var , onlarada kiyamiyorum .Birde Windows orjinal bozmak istemiyorum. Bazen sorun oluyor. Mp3 calar gibi . Windows orjinal olmayinca Mp3 calari bilgisayarda kullanamiyorum .
Ben Windows'u Turkce're cevirmek istiyorum .Fakat kaldirip yeniden kurmak istemiyorum .
Bunun bir cozumu var mi ?
Benim bilgisayarim Flemence . hata verdiginde sorun oldugunda anlamiyorum .Icindede bir dolu arsiv var , onlarada kiyamiyorum .Birde Windows orjinal bozmak istemiyorum. Bazen sorun oluyor. Mp3 calar gibi . Windows orjinal olmayinca Mp3 calari bilgisayarda kullanamiyorum .
Ben Windows'u Turkce're cevirmek istiyorum .Fakat kaldirip yeniden kurmak istemiyorum .
xmultecix
Kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak farklı dil paketlerini bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
Bu dil paketlerinin arasında Türkçe de mevcuttur, öncelikle bilgisayarınızda windows uptade
bölümünden de takip edebilirsiniz yada ;
http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?pocId=38DF6AB1-13D4-409C-966D-CBE61F040027&freetext=dil%20paketi&DisplayLang=tr size uygun yüklemeyi seçip
bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Göreceli bir durum :) kişilere göre farklılıklar gösterebilir ama genelde Win 7 için tavsiye
olunan işlemci özelliği çift çekirdek ve en az 2 Gb Ram dir. Bunlar mevcut ise sorun
yaşayacağını düşünmüyorum.
Kolay gelsin.
Benim laptop 1.5 Gb Ram ve tek çekirdek.
evet sistemi 7 için uygun değil ama yükledik bir kere ve bu laptop çok sağlam kolay kolay yolda bırakmaz adamı
IBM thinkpad kullanıyorum.bu benim emektarım 6 yıldır kullanıyorum maşallah taş gibi,
yeni laptoplar çok sensitive eğer alırsam APPLE alırım .
Tabiki bütçe meselesi :) Apple marka olarak sağlam ve güvenilir bir marka,güzel seçim.
Tabiki bütçe meselesi :) Apple marka olarak sağlam ve güvenilir bir marka,güzel seçim.
Evet tamamen katılıyorum,
ucuz mal alacak kadar zengin değilim :D
benimle laptop alanların belki üçüncü belki dördüncü laptopu
ama ben hala aynısını kullanıyorum ve tık yok maaaaaşallah :D
Nazar değmesin Conhoney :)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol