Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ya arkadaşlar bılıyo musunuz BENIMDE VIZEM CIKTIIIIIIIIIIII

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 3.697 görüntülenme
arkadaşlar mrb bugn benuın arayıp heber verdıler ve vızem cıkmış.çok mutluyum cok mutluyum.nıhayet 38 gun sonunda benım de vızm cıktı.çok şükür darısı vıze bekleyen dıger arkadaşlara inş.şanslı sagol duaların için bende eşime kavusuyom.şimdi musdaıt degılım sonra yazarım.sıtedekı herkese teşekkür ederım.
siirtli sahra yazdı:
arkadaşlar mrb bugn benuın arayıp heber verdıler ve vızem cıkmış.çok mutluyum cok mutluyum.nıhayet 38 gun sonunda benım de vızm cıktı.çok şükür darısı vıze bekleyen dıger arkadaşlara inş.şanslı sagol duaların için bende eşime kavusuyom.şimdi musdaıt degılım sonra yazarım.sıtedekı herkese teşekkür ederım.

cnm benim yaa cok sevindim inan gozlerim doldu,tuylerim diken diken oldu yemin ederim ayyy kendiminkinden daha cok sevindim yaa gozunaydin cnm arkdsm gozunaydin en kisa zamanda cik gel hadi nl ye,,,,hayirli ugurlu olsun inanamassin cok sevindimm yaaa :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
Tebriklerr :ugeek:

Allah yeni yasaminda utandirmasin uzmesin :geek:
Ne güzel ne mutlu size :| :cry:

allah hep sevenlerin yanında olsun

kimseyi ayrı düşürmesin uzakta olsa sonunda kavusmayı nasip etsin
bi mezun daha cikardik yani :)

tebrikler arkadasim

umarim buraya geldiginde sevdiginle birlikte mutlu olursun insallah..!

darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina

kolay gele
Tebrikler arkadasim cok sevindim. Yeni yasaminda mutluluklar dilerim.
tebrikler arkadaşım ben de çok sevindim inan. hergün güzel bir haber alıyoruz, bakalım sırada kim var.
allah hayirli ugurlu eylesin yeni yasaminda esinle sana mutluluklar dilerim. allah yardimciniz olsun.
yeni hayatinda basarilar kardesim.allah utandirmasin
yeni hayatında başarılar allah yar yardımcın olsun
hepınıze iyi dıleklerınız için ayrı ayrı teşekkür ederım.darısı dıger arkadaşlarımada.evet bende mezun oldum.darısı oraya gıdınce okulumun mezunıyetıne inşlh.hedeflarıme hayallerıme yavaş yavaş yaklaşıyorum.sıtedekı arkadaşlara tek bır tavsıye veretım.Allahı hep yanlarına alsın.O nun gıbı ne dost var ne yardımcı ne yar.benım tek dostum O oldu bu zor gunlerımde.çok sıkılmıs olsamda O nun sayesınde huzur buldum.O na sıgınsınlar.Allah tan bışey istemekten cekınmesınler.O hıç kimsenun elını boş cevırmez ınanın.kalpten yapılar tum duaları içten istenen her dılegı verır.boş göndermez.

arkadaşlar ben şoktayım.hiç sevınemıyorum.bılmıyorum nedne ama sevınc dıye heyecan dıye bışey yok bende.Allah sonumu hayır etsın.herkese teşekkür ederım.gercekten bır çok kısının sayesınde buradakı bır çok kısının sayesınde bu gune geldım.burada ilk temelımı attım .çok şey borçlluyum bu sıteye.Allah bu sıteyı kuranlardan ve devam ettırenlerden razı olsun.ellerini hiç boş cevırmesın. :geek: :geek: :geek: :geek:
canim hayirli olsun vizen 'daha gecenlerde vizem cikinca bende senin gibi sevinememistim hatirlarsan sadece ben boyle oldum saniyordum herkes vizenin ciktina ne seviniyor nede uzuluyor yani karmasik duygular tasiyor insan allah utandirmasin sahracim
hayırlı ugurluu olsun allah bır ystıkda kocatsın ne dıyelım darısı vıze bekleyenlere olsun allah yar ve yarımcımız olsun cumleten bır omur boyu mutluluklar :ugeek: :ugeek:
bende tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum :ugeek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol