YA NEDİR BU YABANCIYA DNA TESTİ KUZENLERLE EVLENMEYİ YASAK ETME BU NASIL HABER BU NASIL İŞTİR BU NASIL YASA
YA BENİM EŞİM HALAMIN KIZI E ŞİMDİ NE OLACAK BU YASA ÇIKARSA
AYRICA DAHA VİZEYE BAŞVURUDA YAPAMADIK
YANİ BU YASA ÇIKARSA Kİ ÇIKMA OLASILIĞI NEDİR NE KADARDIR
YA ALLAH İÇİN BİRİ BANA BUNUN ŞAKA OLDUĞUNU SÖYLESİN
UFOSS NEDİR ABİ BU YA Bİ ANLATIN YA
YANDIK BİZ YANDIK
YA BİZ YANDIK O ZAMAN :-(
MRB BEN ÖZLEM BERABER GİRMİŞTİK SINAVA ÜZÜLDÜM YAA AMA BELKİDE YENİ SINAVA GİRENLER İÇİN GEÇERLİDİR BU ARADA SİZ NİYE VİZEYE MÜRACAT ETMEDİNİZ.HAYIRLISI OLSUN GİDERSİN İNŞALLAH.BİZ SINAV SONUÇ BELKESİ GELİNCE HEMEN MÜRACAT ETTİK ŞUAN BEKLİYORUZ YANİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
bence çok saçma bir kanun olur bu eğer çıkarsa evleneceğimiz insanada mı karışılıyor yanii bana çok komik geldi açıkçası zannetmiyorum ben öyle bir kanun çıksın içini ferah tut arkadaşım.. :D
selam arkadasim,
lutfen her duydugunuza inanmayin, o DNA testi sadece bi oneri, daha taslak bile hazir degil..! simdilik sadece bi soylenti..!
ama kesin cevap iicin IND'e mail attik, cevap gelir gelmez sitede paylasim yapacagiz..!
bence icini ferah tut ve amacina ulasmak icin yolunda emin adimlarla yuru..! ;)
kolay gele
lutfen her duydugunuza inanmayin, o DNA testi sadece bi oneri, daha taslak bile hazir degil..! simdilik sadece bi soylenti..!
ama kesin cevap iicin IND'e mail attik, cevap gelir gelmez sitede paylasim yapacagiz..!
bence icini ferah tut ve amacina ulasmak icin yolunda emin adimlarla yuru..! ;)
kolay gele
sağolun arkadaşlar
özlem selam bu arada biz 3 ayın dolöasını bekliyoruz başvuru için o yüzden hala başvuruyu yapamadık
geluk arkadaşım ne olur gelişmelerden haberdar et ya
özlem selam bu arada biz 3 ayın dolöasını bekliyoruz başvuru için o yüzden hala başvuruyu yapamadık
geluk arkadaşım ne olur gelişmelerden haberdar et ya
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol