Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

yardım ( evraklarin aslimi? fotokopisimi ?)

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.780 görüntülenme
merhaba arkadaşlar bende müracaat için bekliyorum; evrakları hollandaya postaladım yanlız sınav sonuç belgesinin aslını gönderdim fotokopisi bende kaldı ankara da konsoloslukta aslını mı isyorlar yoksa fotokopisi de olur mu?

Uyari= Bir daha ki sefere açtığınız konuları uygun basliklar altında açınız.

Konu taşınmıştır .

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=1442
fadiyes yazdı:
merhaba arkadaşlar bende müracaat için bekliyorum; evrakları hollandaya postaladım yanlız sınav sonuç belgesinin aslını gönderdim fotokopisi bende kaldı ankara da konsoloslukta aslını mı isyorlar yoksa fotokopisi de olur mu?

arkadaşım konsoloslukta genelde sınav sonuç belgenizi istemezler

çünkü onların elinde sizin dosyanız olacak ve, o dosyanın

içinde sizin sınav sonuç belgenizin fotokopisi olacaktır !

fakat siz garanti amaçlı yanınızda, hem aslını hem de fotokopisini götüreceksiniz !

fakat siz ne yaptınız böyle acemice ! hiç okumuyormusunuz sitemizde hollanda ya vize müracaatı yaparken ne gibi evraklar gönderiliyor ! önce bi iyice okusaydınız yaaa ! hemen derhal o sınav sonuç belgenin aslını tr ye güvenli bir şekilde geri iste !

o belgeyi asla asıl olarak sağa sola verme !

o senin bir nevi hayatını belirleyen bir asıl belge !

onu asla yanından ayırmayacaksın !

hemen eşine söyle onu çok güvenli bir postayla sana geri göndersin !

sen sadece eşine fotokopisini göndereceksin !

nereye olursa olsun sınav saonuç belgenin sadece fotokopisini vereceksin ! aslının asla bir yere vermiyeceksin ve devamlı yanında güvenli bir şekilde saklıyacaksın !

hadi kolay gele
;)
teşekkür ederim arkadaşım yardımın için

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol