Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

yardım lütfen..(hafta ya trden başvuru yapıcam...)

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.538 görüntülenme
merhaba arkadaşlar.. nihayet başvuru zamanı geldi.. hafta bende başvurumu yapıcam Allah'ın izniyle.. nişanlım dün orda bir avukatla daha görüştü.. ve başvurutu trden yapmamızın daha iyi olacağını söylemiş.. bunu söyleyen 2. kişi aynı zamanada.. benim sizden yardım istediğim konu ; trden başvuru yapan arkadaşlardan bana bilgi vermeleridir.. heycanlı ve okadarda gerginim :) bilgilerinizi tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.. ben birazdan para yatırmak için bankaya gidicem.. umarım bu vize işimde olur artık.. hepimiz için olumlu sonuçlar gelir inşallah... şimdiden teşekkür ederim..
hadi hayirlisi..

tez zamanda ins vize cikarr
teşekkür ederim Uğur..

amin inşallah bütün bekleyenlere tez gelir iyi haberler:)
çok sevindim canım arkadaşım..hadi hayırlısı..bu gidişle beraber gitcez galiba. :lol: inş en kısa zamnanda biter bu işlemler ve bi an önce kavuşuruz sevdiklerimize..kolay gelsin canımmm...
merhaba arkadaşım sanırım bu işin en gediklisi benim burda şimdilik.... 2.kere başvurdum sana söyleyebileceğim elçiliğin kendi sitesinden aç ordakilerin tamamını iyice oku ordaki evrakları aynen hazırla ve hepsinin onaylı fotokopilerini al nufustan alırken elinde olsun eşine pasaportunun tüm 60 sayfasının fotokopisini ve formul a larınızı ve formül b yolla elinde olsun ne olur ne olmaz bide parayı eşin ordan yatırsın bunu belirt ve takıldığın bi nokta olursa bana yaz :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol