Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

yardımmmmmmm ( mulakatda bazi seyleri bilemedim )

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.809 görüntülenme
esım belcıka vatandası butun ıslemler bıttı mulakat bıraz zor gectı bazı soruları bılemedım esımın kardeslerının ev adreslerını ben nerden bıleyım 1 ay 5 gun gectı hala bır haber yok ıkımızınde 2. evlılıgı ben daha onceden nl de bır beraberlık yasamastım ondan ayrıldım bır kac yıl orlarda yasadıktan sonra belcıkadan cıkıs yapıp tr ye geldım ama kacak falan kalmadım orlarda oturrumum vardı eskı beraberlıgım partner dı nl de mahkeme kararıylan 6 aylık vıze aldım 2 kere daha kalma hakkım varken ben t r ye dondum sımdı evlendım esım belcıka vatandası beklıyoruzbakalım ne zaman bır haber gelr acaba buılgısı olan bılgı plsss

Uyari= Lutfen kurallara uyalim

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=1442
3 ayı gozune al dostum
onları kafana takma arkadaşım ben nişan tarihimi hatırlayamadım bende çoğu şeyi bilmedim yani verdikleri foruma kesinlikle yanlış bilgi yazmamalısın bildiğini cevaplayacan bilemediğini bilmiyorum yazacan hatırlamadığın bölümlerde de aynen öyle hatırlamıyorum yazacan yani kafandan bi şeyler sallayım dersen yanlış yapmış olursun yani o form savcılığa gidiyo inceleme için ama yinede onun fazla bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum hem bide eşin belçika vatandaşı imiş vizen büyük ihtimalle çıkar Allahtan bişey olmazsa ama geç ama erken çıkar buna inan...biz çok bekledik bak alper arkadaşımız halen bekliyo ama eminim ki onunkide yakın bu ayda çıkacak inşl sen kafana hiç bişeyi takma bence seninki erken çıkar selametle kalın by....
bencede senator haklı ıns benımkıde cıkar bı an once
cok tesekkrler arkadaslar esım geldı belcıkada su an tatıldeyız beklıyoruz bakalım ınsallah tum beklıyenler guzel haber alırlar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol