arkadaslara hollandaya yesil pasaportla geldim.esim burdaydi ne yapayim dayanamadim.babamda devlet memuru o yuzden yesil pasaportla gelme hakkim var 3 ay kalma hakkim vardi ben 11n aydir burdayim ne yapacagimi bilmiyom
yasimda 21 degil temuzda 20 olucam sinava giremem burda bir yolunu bulup oturum alabilirmiyim :!: turkiyeyede gitmeye cok korkuyorum buraya geri gelemem diye baska bir ulkedenmi cikis yapsam turkiyeye gitsem olurmu tekrar gele bilirmiyim ,bilgisi olan yardim etsin lutfen :?:
benimde dusumcen burda kalip dil ogernmek yasim dolunca sinava girmek.isede gidemem okulada bu konularda ne yapacagimizi bilmiyorum
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik yazmaya ozen gosteriniz... Aksi taktirde yazilar silinecektir
yardim edin lutfen ( Yesil passoportla vize )
kimse yardimetmiyormu yaaa
selam nazi, ben de aynı senin gibi tam 4 yıl geçirdirkten sonra türkiyeye gitmekten başka hiçbir çarenin olmadğını öğrendim ve türkiyeye dönüp vizemi alıp tekrar geri döndüm hollandaya. hollandada yaşamış olman sınavda büyük kolaylık sağlar ama çalışman da gerek mutlaka. daha önce hollandada bulunmuş olman vize sürecini olumsuz olarak etkilemiyor. diğer şartlar yerindeyse - ki en önemlileri, senin sınavı kazanman ve eşinin maaşı- vizen neden çıkmasın. bu şekilde hollandada kalman zaman kaybından başka birşey değil. sana tavsiyem, biran öne sınava gir. fazla zaman kaybetmek istemiyorsan, hollandada iken sınav tarihini al, bu arada sınava hazırlanmaya başla. kolay gelsin arkadaşım.
selam arkadaşım,
Yeşil pasaportla geldin ve 3 aydan fazla Hollanda'da kaldın, sonuç ne oldu öğrenebilirmiyim.ne gibi sorunlarla karşılaştın
Yeşil pasaportla geldin ve 3 aydan fazla Hollanda'da kaldın, sonuç ne oldu öğrenebilirmiyim.ne gibi sorunlarla karşılaştın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol