Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

YARDIM ( hollandadan turkiyeye kargo )

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 3.826 görüntülenme
arkadaslar sozlum bana hollandadan birsey gonderecek paket acaba ne yapmasi gerekiyor bilen ve tecrubeli arkadaslar varsa sevinirim..

hollandadan istanbula gelecek kargo

simdiden tesekkurler

Uyari= Konuya uygun baslik yazilmadigindan konu kilitlenmisdir
ups kargo şirketine versin.hem garantili hem hızlı
agilok yazdı:
arkadaslar sozlum bana hollandadan birsey gonderecek paket acaba ne yapmasi gerekiyor bilen ve tecrubeli arkadaslar varsa sevinirim..

simdiden tesekkurler

buradaki postkantorlardan da gonderebilir arkdsm,benim esimde ben tr deyken 18 kg kutuyu 41 euroya gondermisti asagi yukari gecen seneydi,yanlis hatirlamiyorsam 10 gunun ustunde bi zamanda gelmisti 15 gunde olabilir tam hatirlayamadim gecmis zaman,diger arkdsn dedigide olabilir eger hizli gelmesini istiyorsaniz,,,kolay gelsin,,,
yenibirhayat yazdı:
ups kargo şirketine versin.hem garantili hem hızlı

acaba ucret ne kadar olabilir ya
sansli yazdı:

simdiden tesekkurler

buradaki postkantorlardan da gonderebilir arkdsm,benim esimde ben tr deyken 18 kg kutuyu 41 euroya gondermisti asagi yukari gecen seneydi,yanlis hatirlamiyorsam 10 gunun ustunde bi zamanda gelmisti 15 gunde olabilir tam hatirlayamadim gecmis zaman,diger arkdsn dedigide olabilir eger hizli gelmesini istiyorsaniz,,,kolay gelsin,,,

postkantor ney o bilirmi acaba birde tielde kendisi
ups kargoya göndereceği paketide getirecek soracak.cevap veriyorlar.göndermesi şart değil.başak türlü fiyat kimse paketi görmeden diyemez.bazen kilo.bazende hacim önemli.ups den öğrenme dışında şansın yok.diğer cevap veren arkadaşımızın dediği seçenek daha ucuz
agilok yazdı:

simdiden tesekkurler

postkantor ney o bilirmi acaba birde tielde kendisi

turkce olarak postane yada posta burosu diyebiliriz postkantor icin arkdsm,,,hollandada yasayan herkes biliir postkantoru arkdsm,merak etme,,,kolay gelsin,,,
tesekkurler arkadasım :D

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol